Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 5
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Joy pare a fiTest barza nu e din ce vad eu in poza ca ala mai da rateuri asemanatoare am patit-o eu de 2 ori.Daca esti in z 26-33 cam asa arata. FELICITARI |
Multumesc. Nu e barza, ii zice "first response". Astazi sunt in z 28.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
angelynna82 spune:
Joy felicitari
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
musettepink spune:
Joyyyyyyyy felicitari!!!!!!!!!!Esti foarte insarcinata.Asa arata si la mine testul iar eu am facut si analiza de sange deci clar este pozitiv!!!!!!!
Ma crezi ca astazi m-am gandit la tine ca o sa ne anunti luna asta?nu am anticipat ca o vei face chiar azi dar eram sigura ca luna asta a fost cu noroc.Bravo!!!!!!!
de Luca
gaia.nevia spune:
Joy, si io zic la fel "esti foarte insarcinata!"
Felicitari!!!
(uite si testul meu de la Radu...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Joy, felicitari!!!!
Testul tau e muuult mai evident decat a fost al meu, eu daca-l pozez zici ca e negativ Si (inca) sunt insarcinata, confirmat si azi la eco, am vazut mugurasi de manute si picioruse care se miscau voios pe acolo!
Doctorul mi-a prescris tratament cu antibiotice incepand din saptamana 13, insa daca se intampla pana atunci dureri de burta si sangerari, va trebui sa incep mai devreme, sa salvez samburelul ..
Abe, multumesc!
Ada, nu m-am suparat, desigur, eu chiar zic pe bune ca nu se compara stresul de acum cu cel pe care l-am avut la gruia cu zz, daramite la tine cu varicela.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2
lala77 spune:
Angelyna, si noi avem o gaura din aceea in cap.E un fel de gropita cum spui tu, pe tampla.Eu am zis merci ca a fost doar atat ca Alice a avut un hemangiom cavernos pe frunte care la 4 luni a trebuit operat ca se facuse cat o cireasa si deja ii intra in spranceana. Si mai are unul pe fund, mai plat, si unul pe burta cat un bob de piper. Deci am avut un mare morcov pana s-a nascut Anna, mai ales de cand am aflat ca e fata (sunt mai comune la fete).
Noi avem cea mai ciudata raceala din lume. A inceput cu fetita unor prieteni care a facut intr-o zi febra 40.8-pur si simplu. Avea o infectie f mare in gat. Si dupa trei zile de Cedax, ea tot facea 40.3 asa caau trecut pe injectabil. Inainte nu avusese nici macar un muc. Noi ne intalnim des asa ca am urmat la rand, evident. Asa ca Anna are de vineri 39.5 si ieri am fost cu ea la dr. Are aceeasi infectie cretina; am primit Zinnat si sper sa n-ajungem la injectabil. In plus, eu alaltaieri nu aveam nimic si ieri dupa amiaza daca tot am luat exudat pt Anna am spus sa-mi ia si mie ca ma trezisem cu o durere de gat. Si am si eu o frumoasa infectie si febra si frisoanele aferente. Anna inca mai face febra dupa a doua doza de Zinnat, sper ca dupa a treia sa fie mai bine-acum nu rezista mai mult de 4 ore fara antitermic si noaptea ajungem la Novocalmin/Diclogesic ca sare de 40. Curios lucru, Alice n-are nimic-deocamdata.
Saracuta de Anna n-a mai mancat de vineri si azi a inceput sa respiinga si laptele la biberon, vrea doar san si nici cu ala nu prea se omoara. Asa ca am fost putin neortodoxa si am facut o prajitura cu crema de vanilie si ciocolata sperand ca n-o sa poata rezista. Si a mancat saraca zdravan ca i-am dat-o rece. O fi un machiavelac dar trece.
Tocmai cand ma pusesem si eu pe scris, se face revizie la forum. Merg sa zac putin si revin.
M-am intors ca mi-e ca daca zac, acolo raman si la 7 trebuie sa fac baie fetelor.
Ieri am avut sebare la gradi la Alice. A fost frumos. Dar am plans ca proasta ca ma gandeam ca atunci cand Alice se tot lasa asteptata credeam ca n-o sa am copii niciodata si acum nu-mi venea sa cred ca gagalicea balbaita de pe scena e a mea.
Joy, felicitari! Si mie imi pare pozitiv. Asa a fost la mine cu Anna si pt ca nu eram sigura, am pus bona sa faca si ea un test sa vad cum arata.
Merg sa fac si eu o baie si sa zac.