Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

vreo 35 lei costa, tine foarte bine, nu curge deloc. Adica, dupa ce am terminat de clatit, nu mai vad apa colorata la vreun spalat.
Au si culori mai deschise, cam 2 tonuri scrie pe cutie ca te poti deschide, dar daca la Dya vine coafeza, e rezolvata problema, nu?
Adica are ea ce-i trebuie...

Eu nu ma impac cu nicio vopsea pentru ca orice marca sau nuanta as folosi bate in rosu in scurt timp. Cred ca am un pigment care reactioneaza progresiv, in timp, la peroxid, altfel nu-mi explic.
Cand m-am facut blonda (la coafor!!!), a rezistat pana la prima spalare, apoi a inceput sa dea in rosu pana a ajuns aramiu - portocaliu. Pana si negru bate nitel in rosu la mine, mama lui...
Cand ma fac roscat, se decoloreaza treptat spre portocaliu, spalare cu spalare... pana arata la fel din orice nuanta. Enervant!!!
Acum m-am facut saten foarte inchis... ma imbatraneste? MAcar ma mai subtiaza nitel, ca regimul... mai are...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pai simplu: copro facusem cu vreo 3 sapt inainte, stii ca povesteam eu de piticii mei, c-ar avea hunii paraziti. e bun ala, il accepta chiar daca nu e recent.
formularele de inscriere (la cresa asta, nush cum e la altele), contin date despre vaccinuri, info parinti (ce spuneam mai devreme TBC&co...), alte boli deosebite + aviz epidemiologic (ptr copii) - astea-s deja gata, le-a parafat pediatra, e totul ok.
ramane exudatul faringian si nazal, fac in asa fel incat joi sa am rezultatul, vineri le duc sa vaz daca-s ok, daca da, hunii sunt luni la cresa. daca nu, om vedea ce e gresit si ce trebuie repetat.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

pai frumos asa, mie mi-au zis ca e valabil 48 de ore sau asa ceva avizul de la pediatra
Poate n-am inteles eu bine... mai intreb naibii odata.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ada da am o coafeza care vine acasa nu e ceva super profi e asa obisnuita dar asta e nu am ce face la salonul unde mergeam eu inainte nu vin tipele acasa si nici nu au deschis la ora 8 seara cand vine sotu acasa.asa ca ma descurc cum pot vine ea maine si mai fugim dupa Andrei mai pune putina vopsea si tot asa

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ada da am o coafeza care vine acasa nu e ceva super profi e asa obisnuita dar asta e nu am ce face la salonul unde mergeam eu inainte nu vin tipele acasa si nici nu au deschis la ora 8 seara cand vine sotu acasa.asa ca ma descurc cum pot vine ea maine si mai fugim dupa Andrei mai pune putina vopsea si tot asa

Diana

Pai da, asa zic si eu ca e tare bine... Eu ma vopsesc singura si ma abtin de la artificii artistice, ca daca nu-mi iese...

Ma gandesc ca te poti sfatui cu ea, s-o intrebi daca poate sa te decoloreze ca sa te deschizi mai multe tonuri.
Vezi ca daca esti obisnuita bruneta o sa ai un soc cand te-oi vedea blonda. Adica eu am avut... dar eram si saten inchis si pac blonda de-odata... am crezut ca lesin cand am vazut oglinda.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Salut! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, testul arata cam asa. Oare e bb2?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

JOYFELICITARI!!!!!

ESTE IDENTIC CU AL MEU CAND AM RAMAS INSARCINATA CU DARIA!!!!!!

Mergi la inceput

Ada eu artificiu din asta nu mai incerc din negru blond ca am incercat odata si am patit-o tare de tot.In aceiasi zi aveam intreviu pt o bursa in strainatate eram studenta atunci si am ajuns acolo cu un coleg de al meu care era vopsit albastru in cap.Toata lumea din amfiteatru se uita numai la noi si eu zic catre colegul meu,,Mai Mihai de ce se uita toata lumea la noi?" da el zice ,,Pai tu ai mai vazut baiat vopsit ca mine si fata vopsita ca tine????"Mentionez ca eu eram o ,,frumoasa combinatie" de negru cu blond roscat podoaba capilara imi semana tare bine cu penajul unei gaini ...a trebuit sa stau asa o sapt ca sa nu imi ard paru prea tare cu decolorari in fiecare zi.
Asa ca de atunci mi-am deschis paru tot asa cu cate un ton si cu suvite pana reuseam trecea cam 1 an sa il deschis 3-4 tonuri.
Acum de pe negru care e deja dus ca nu m-am mai vopsit din noiembrie vreau un ciocolatiu inchis deci un ton ...

Diana

Mergi la inceput

Joy pare a fiTest barza nu e din ce vad eu in poza ca ala mai da rateuri asemanatoare am patit-o eu de 2 ori.Daca esti in z 26-33 cam asa arata.
FELICITARI

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc mult Nocom! Parca nu am curaj sa ma bucur. Ieri am facut un test care a iesit negativ, asa ca eram convinsa ca nu sunt. Am fost chiar si la farmacie dupa teste de ovulatie. Astazi am mai facut un test de gura sora-mii si nu imi vine sa cred ca sunt II. Parca visez, incercam deja de 10-11 luni.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput