Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nocom, dyanira, laureta, angelynna, cristina, musette, ada, nerantula, lala, luminita, kleemi, abe, babytza, laura, alexam , multumesc mult pentru felicitari si pentru sustinere! Maine voi merge sa fac un test de sange, ca sa fiu linistita si sa ma pot bucura cum ar trebui.

musette, esti o scumpa, cum te-ai gandit tu la mine.

babytza, imi pare rau de necazul vostru Si noi eram s-o patim ca si-a pierdut Martin portofelul dar l-am recuperat a doua zi dintr-un restaurant (inca mai avea banii inauntru!). Barbatii astia. ametiti tare

Nerantula, trebuie sa ai incredere ca va fi bine samburelul.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

joy eu astept confirmarea, mai fa un test sau HCG, cand tre sa-ti vina rushii???

lala Cum ai pus-o pe bona sa faca un test, ma tavalesc de ras , super tare.

babytza mama lor de nebuni, imi pare rau, dar ce sunt mai la voi 700 ron?Iti da Cristinescu ca are, ca tot e bogata si sta pe langa tine

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

joy eu astept confirmarea, mai fa un test sau HCG, cand tre sa-ti vina rushii???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Rusii imi vin cam la 25 de zile insa luna asta am facut tratament cu duphaston si am intrerupt in z 23. Acum sunt in z 28. Maine fac beta hcg.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Joy iti tin si eu pumnii sa fie asa cum va doriti.

Ma emotionez tare cand mai scrie una dintre voi ca este din nou insarcinata. De abia astept sa va citesc Odiseea, of, of, ce vremuri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lala si multa sanatate.

Babytza, imi pare rau de patanie, fir-ar... asta mai lipsea...

Mama lu' Matei, !!!

edit: da, am fost foarte sigura cu testul la Radu... erau doo liniutze, nu?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

Buna fetele . Sunt noua pe acest forum.Am si eu un bobocel de octombrie.
Ma primiti si pe mine aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza. rabdare va rog cu mine sa-mi beau ...

trezire la 2jumate cu joaca pana pe la 3jumate. Apoi trezire la 5... apoi la 6jumate...si acum definitiv la 8. Nu mai pooooot....
Aceste treziri se impart la doi... copii, ca eu sunt una singura

Ii zic lui Teo, hai, fa pisu, ca trebuie sa merg la bucatarie sa fac micul dejun.
Si el cica. "hai, nu pleca. Esti atat de frumoasa si pleci..."

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

AnaRobert, bine ai venit!

Nikolici, am pus bona sa faca test ca eu fiind dusa de pe planeta asta nu prea mai judecam drept si nu-mi dadeam seama daca testul ala e pozitiv sau nu. Si ea fiind baba sigur nu era insarcinata, asa ca am folosit-o ca referinta.Si luasem veo 7 teste de sarcina si trebuia neaparat sa stiu atunci.Nu mai suferea amanare.Cred ca eram eu prea in aer ca doar vazusem la viata mea multe teste negative (numai la Alice facusem cam 10 pe luna, multe luni la rand).

Noi am dormit mai bine azi noapte. Prima noapte fara febra si fara antitermic; de aseara de la 21 nu i-am mai dat nimic decat antibiotic. Poate scapam mai repede ca m-am saturat.

Angelyna, poze a facut gradinita ca eu am plecat fara aparat.Eram nedormita si stiam ca o las pe Anna acasa cu febra 40...Oricum, cred ca sunt mai frumoase cele de la gradi ca fotograful era profesionist.

Andy ,cred ca ti s-a facut inima cat o franzela cand a spus "mama".
Anna spune "tati" clar si cu directie.Spune si "mama" dar cred ca mai mult bolboroseste.

Alexa, si noi mancam mult.Si tot imi spune lumea ca e grasa (si cam e ca are 13,5 kg) de intrasem si eu la banuieli. Dar asa a fost si sora-sa si acum e ok. I-a mai scazut apetitul dar i-a ramas destul.

Sper ca boboceii bolnaviori sa fie mai bine azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor... Noi tot la 6:45 ne-am trezit ca avem muuuulte de facut azi...Acum sta cocotat pe tricicleta si se uita la desene.

POftim cultura...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Am zis eu cumva ca nu mai avem febra?Am pus-o la nani acum si am verificat inainte-38.7.Asta dupa 4 doze de antibiotic.Deja imi vine sa ma impusc.

Gaia, si tu? Poate bagi si tu un somn cand dorm ei la pranz.
Tare Teo!

Mergi la inceput