Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi ai facut ce ai facut si ai mai "furat"2 zile din cresa copiilor, casa stai tu cu ei acasa

ange si a mea vrea tot in brate bine, nu tot timpu'...dar......mai mereu..si ma rupe, nu alta

dya daaaa.....nu vad picassa

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Claudina La Multi Ani tatalui tau!

joy repeta analiza dupa 48 de ore da eu sunt sigura ca samburila e bine acolo in caldurica

lumi cu nr 112 nu prea avem sanse la cresa ar inseamna sa plece toata cresa . O sa mai discut in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

lumi ai facut ce ai facut si ai mai castigat o zi de stat acasa cu puii

Babytza si puiiValentina David

doo zile chiar.
desi as fi preferat sa fi inceput de luni, decat sa fie raciti.

kllemi

laureta, eu zic sa mai insisti. de cand vrei s-o duci pe Biancu? septembrie?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

lumi cu nr 112 nu prea avem sanse la cresa ar inseamna sa plece toata cresa . O sa mai discut in iunie

Oh dar ai un loc chiar in fata, noi suntem nr.150.
Cate locuri sunt in total in cresa?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

cred ca astia de la Teora au prelungit perioada de reduceri. 11-12 martie 20% reducere ptr orice comanda, aviz amatoarelor. cred ca bag si eu niste carticele.

si apropos de carti si de ce spunea Oana aseara, voi cititi?? cand? eu nu mai apuc... rar, cand dorm hunii si cand sa presupunem nu gatesc/calc/dau cu mopul, sau fac orice altceva nu pot face cu hunii pe langa mine... si cand citesc, tot despre kids citesc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Eu citesc cam 1-2 carti pe luna, poate chiar mai mult daca am o luna "libera". Seara dupa ce se culca Matei in pat pana ma culc si eu cam 1 ora din cand in cand ca nu pot in fiecare seara ca mai sunt si altele de facut. Aaaaa si la baie ...imi place sa fac baie cu muulta spuma si fierbinte (tot seara dupa ce Matei face nani si tot din cand in cand).

Dar nu ma uit la TV decat fff rar si atunci la DVD la vreun film ceva.

Ma relaxeaza fff mult!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna seara!
Au venit si la noi carticelele - avem cartea #538;culori, numere, forme#538; pe care spunea claudinna ca a comandat-o....e cam mica, imaginile sunt cam micute si putin atragatoare.....avem "cei trei purcelusi" cu rotota...e faina, cartonata si frumos colorata si cartea "numerele" cu magneti...care e de fapt o coperta magnetica ce are o foaie de magneti....prea mici pt varsta lui....asta pestru persoanele care vor sa profite de zilele astea cat mai e oferta....am mai comandat si cartea "primele cuvinte" dar mi-au trimis mail ca nu o mai au in depozit....
Eu am mai citit in ultimul timp....reviste cu mancareee, reviste si carti pentru copiiiii si mi-am facut timp sapt trecuta si am inhatat o carte din biblioteca (le am pe toate care au aparut pana acum in colectia jurnalului national cu autor roman) si am citit pe nerasuflate "invitatie la vals"...
N-am mai vazut insa un film de...prea multa vreme....
In alta ordine de idei...azi am prestat prajiturica asta http://bucatariadenysei.blogspot.com/2009/10/prajitura-cu-mere-si-budinca.html ....buna, i-a placut si lui Mark
Lumi - multa sanatate baietilor
Cristineescu - toti copiii sunt frumosi, dar al tau m-a dat gata....ce ochi si ce trasaturi poate avea
gata, ma striga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Lumi, sper sa va reveniti repede!

Noi suntem mai bine dar cred ca ia Alice din urma.Deja nu mai mananca si spune ca o doare gatul.

Despre citit: eu citesc seara in baie. E un ritual la care tin mult ca altfel o iau din loc. In fiecare seara stau in cada cam o ora (daca nu lesin mai devreme) si citesc. Diverse. Abia am terminat "O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri" de Neagu Djuvara (o carte super) si acum citesc "Invingatorul este intotdeauna singur" de Coelho. Nu faci multa lectura intr-o ora dar e singura posibilitatate.
Si daca sunt singura cu fetele tot fac treaba asta ca le iau cu mine in baie si le dau un lighean cu apa si ceva rufe/papusi de spalat. E cam galagie dar macar Academia Catavencu tot reusesc s-o citesc.La urma facem ordine si toata lumea e multumita.

Claudinna, la multi ani tatalui tau!

Anna doarme de la 8 deja. Cred ca din cauza ca se simte mai bine.Si eu dorm asa dupa boala. Asa ca o sa prestez si eu ceva somnic; presimt ca maine ne trezim la 5.Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

pentru fetele care urmaresc greys inca un site, asta e la liber http ://www .cucirca.com
si cu asta gata ca am pus monopol pe forum

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lala, uite ca mi-ai dat o idee cu cartea lui Djuvara! de cand vreau sa o citesc!

Xor, aia cu Primele cuvinte e super, pacat ca nu o mai au

Alexa, vazut pozele din excursie! suuper! R l-a strigat pe Matei

multumesc tuturor pt urarile de ziua tatalui meu...pana la urma nu i-au mai dat azi drumul mamei din spital..abia maine dimineata..ata ete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Am uitat sa va spun ca d-rele mele au inceput sa se bata. Dar tare. Anna se infinge in Alice si o trage de par si o musca de cate ori vrea ceva si asta nu-i da. Si cand n-o mai dovedeste ,tipa tare.
Azi i-a luat Alice suzetasi s-a suit pe casuta; si asta s-a miorlait jos cat s-a miorlait si pana la urma a abandonat ca nu putea sa se urce sa i-o ia. Dar dupa un timp s-a dat Alice jos si pesemne a uitat de razboi asa ca a lasat garda jos. Si Anna a prins-o, a muscat-o, a zgaltait-o bine de par, i-a luat suzeta si s-a departat de ea; cat Alice plangea infranta, Anna se intoarce catre ea de la distanta si tzuguie botul cu suzeta si facea "ihihiiii"- cred ca asta era un fel de "sac". Nu-mi venea sa cred. Fac asta de vreo doua zile; cred ca de maine iau ceva masuri ca Alice si-o cam ia rau

Mergi la inceput