Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 20
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am de la o mamica de pe forum niste jucarele, sa va uitati sa spuneti daca vreti ceva. Daca ne strangem mai multe, face fata pachet pe numele uneia dintre noi si face cinste cu transportul Link aiciEdit : sortatorul e al meu si catelul de impins la fel :)) Babytza si puii Valentina David |
si eu cum as putea sa le vad???....ca nu pot

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Mamica este mada_mxm de la pepenasi. Sa ii spuneti direct ce vreti.
Dya chiar are o comanda pentru Timisoara, ca sa nu o iei prin noi in Bucuresti. E un catel alb cu bat de impins in parc si sortatorul este ....le-a scos deja
I-am zis ca le vreau si le-a eliminat deja dintre jucarele ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Offf, kllemi nu stiu..poate daca are timp sa le puna si pe webshots, altfel nu stiu...![]()
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
io vreau asta http://picasaweb.google.co.uk/madamxm/Stuff?authkey=Gv1sRgCOHjnKSBk8K27AE#5428799689368977794
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
anaRobert, noi am papat acum ghiveci cu pui. in general papa cam de toate, fructe, ciorbe, supe, mancarici (spanac, ghiveci, mancare de conopida, de mazare, musaca, pilaf simplu sau cu legumme sau cu ciuperci), papa si iaurt. dimineata si seara papa ceva cu lapte: cereale, orez, biscuiti etc. la cap. carne papa iar de toate, pui, curcan, vita, peste. ou, deasemenea. nu fac mari mofturi la mancare, dar tre' sa avem si jucarii pe langa, altfel ne plictisim :)
kllemi, am amanat cresa pana miercuri, 17 martie, din motiv de raceala. deci AMR 5 zile
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
Hello,
Sabinel ce frumoasa e Amalia
, tare dulce
Cristinesscu mai mai da' ce baiet ai tu acolo 
Clau sper sa puteti pleca
,
tatalui tau, multa sanatate si fericire, si eu sunt de parere ca ti se potriveste 
Ada si a mea se duce direct la usa...umbla la chei, inca nu reuseste sa deschida...da' si cand va putea 
Lala ma bucur ca a inceput sa pape 
Nerantula eu fructe ii dau printre mese drept gustare, dimineata dupa lapte ii dau paine cu unt cu gem/altceva 
Lumi ma bucur de noaptea avuta
, nici eu nu mai apuc sa citesc...
Laureta
mamei tale, numai bine si sanatate,
multe multe sa nu mai plangeti
Babytza super tare soricelul 
Oana 
Laura aici ninge incontinuu, s-a pus la zapada bine de tot 
Crina mea sta numai in brate...si acum cand scriu mesajul tot asa sta
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Claudina sa iti traiasca tatal ! La multi ani !!!! 
Mi se pare foarte interesant ce vrei sa faci
Tin pumnii , sa ne anuti cand incepi cursurile 
lumi ai facut ce ai facut si ai mai castigat o zi de stat acasa cu puii ![]()

Babytza si puii
Valentina
David

Link