Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 19
dyanira spune:
Salutare si de la noi dintre fulgi de zapada care cad de dimineata intr-una 
parca vine Craciunu.
Eu m-am vospit ieri asa ca mi-am schimbat si eu putin lookul ![]()
Sabinel am vazut poze cu Amalia dulcica foc.
Nocom si eu m-am suparat ca nu mai merge Grey Anatomy.Oare de ce???Intre timp ma uit la House.![]()
Oana ce fain ca mai ai rabdare sa mai citesti eu nu am mai citit nimic de cand am nascut si inainte citeam tare mult.Acum m-am tampit cu calculatoru
Lumi ma bucur ca ai dormit mai bine.
Andy_garlo multa sanatate.
Claudinna si eu zic ca ti se potriveste tare bine.Ma bucur ca Razva e mai bine si LA MULTI ANI tatalui tau!!
Laureta LA MULTI ANI mamei tale poate reusiti sa va vedeti totusi.
Joy eu zic ca e sarcina ar trebui probabil sa mai faci un test sa te convingi![]()
Laura si Andrei deschide usa de la intrare daca nu sunt atenta si iese pe hol
Lala bine ca si-a revenit papacioasa mica.Pofta mare!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
Dya, pozeeee!!
baby_boy, pe ale tale le-am ratat, asha ca te rog, daca vrei sa mai pui link
am o prietena cu bebe de 7-8 luni si ma intreaba de cand sa-i dea peste si de care, cum. de cand sa-i dea unt...
eu, baba ce sunt, am uitat
ma ajutati?![]()
luminita2008 spune:
claudinna, eu le-am dat hunilor peste la 9 luni prima oara. dar am citit ca e ok de la 8 luni.
unt in piure le-am pus sigur la 8 luni. dar putin, cate un varf de cutit. am crescut apoi cantitatea luna de luna. acum gatesc cu unt, cam cate o lingura sa zic, la oala de mancare.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
http : //www .motherhood . ro/curs-prim-ajutor. html
un curs care se tine maine
pana azi se fac inscrieri, daca va intereseaza
anaROBERT spune:
buna fetele ce va fac boboceii,ce le mai dati de mancare,eu nu mai stiu ce sa ii mai fac,cam a inceput sa faca figuri la mancare
,voi cum va intelegeti cu ei?
claudinna spune:
anaRobert, bine ai venit!
noi acum trecem printr-o perioada nespecifica, sa zic-asha...dupa boala, deci imi cam face mofturi la mancare. ar manca ce nu se mananca cu lingurita, cred ca are repulsie la lingurita, din cauza ca i-am dat medicamentul cu ea...
in rest ne descurcam foarte bine si am asa o linie pe care o urmez, ca sa nu ma zapacesc![]()
sa manance fructe (i le dau dimineata, pe la 10 sau seara, pe la 18), in combinatie cu iaurt si biscuiti, sa manance legume (i le dau la pranz in ciorbita sau la 18, in mancarica de diverse, daca i-am dat fructele dimineata)
sa manance carne/ou/peste...ori cu ciorba, ori cu mancarica, in combinatie
cereale ii mai dau dimineata, in loc de biscuiti
dimineata ii mai dau unt pe paine, almette pe paine..astea cu ceai
si mai are si 2 mese de lapte. una dimineata, cum se trezeste, pana sa se ridice din pat si una seara, inainte de culcare
azi am supa de pui, copan de pui...astept sa se trezeasca sa vad daca vrea
de dimineata a baut laptele, a mancat cateva lingurite din piure de mar+biscuiti+iaurt+ fulgi de porumb (sa semene cu ce mananca tati, adica iaurt cu fulgi de porumb), plus o jumatate felie de paine cu almette si cascaval, plus cateva inghitituri paine cu pate de gasca...
pt ora 18 o sa-i dau tot fructe, ca n-am nimic altceva gatit si nici nu gatesc...plus ca n-a mancat fructele de dimineata
gaia.nevia spune:
Ninge cald, umed, repede, lipicios si aberant. Am iesit sa duc gunoiul, in tricou, si nu mi-a fost frig, am ramas asa, prostita, in zapada.
Nu-mi vine sa scot copiii afara, daca li se uda creierele?, si inebunim incet in casa.
Am facut un chec cu banane, a iesit si el lipicios. Dar bun.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Am de la o mamica de pe forum niste jucarele, sa va uitati sa spuneti daca vreti ceva. Daca ne strangem mai multe, face fata pachet pe numele uneia dintre noi si face cinste cu transportul
Link aici
Edit : sortatorul e al meu si catelul de impins la fel :))
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
Buna fetele...oooofff ca nu mai am timp de nimic....tocmai am terminat o ciorbitza de pui, mazare cu copanele....am prestat si un piure cu peste ptr. domnisoara, care nici macar nu a vrut sa se uire la el...de vre-o 2 nopti suntem terminati, se trezeste plingand si nu ma lasa sa ii dau nimic (nurofen, ceva ptr dintisori)
..sunt terminata cu somnu'
....dar imi revin eu, cand o veni primavara
.....OARE CAND????
claudinna LA MULTI ANI!! tatalui tau...si de ce sa nu incerci sa faci acele cursuri??? si eu zic ca ti se potrivesc 
lumi ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita...
hunii care mai au 3 zile si incep cresa

ada ai perfecta dreptate cu ninsoarea asta......de cand nu am mai avut noi iarna ca asta??? nici nu mai tin minte
..care sa tina atat de mult, ma refer.
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Babytza eu as vrea carticica v tech cu winnie si melcul cu muzica si bile.Se poate?
Care e sortatorul si catelul care le iei tu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR