Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
Ada, merci![]()
am fost aseara pe la el si azi de dimineata. aseara era cam suparat, ca nu stia ca am avut copilul bolnav si cum mama e in spital...cica nu ne intereseaza de el...mirosea a mancare cand am intrat, isi facea ciorba, desi-i adusese si frate-meu de mancare in fiecare zi...deh, fiecare cu pasarica lui
azi era mai bine, dadea zapada
vine si mama din spital, asha ca sper sa-i fie bine azi
Oana, eu nu citesc, nhu ca nu am timp...ca as gasi...dar zau ca nu pot sa ma concentrez...
m-am uitat prin librarii, mi-as cumpara o carte, dar nu am idee ce anume...nu mai stiu ce vreau, ce-mi place...sunt intr-o perioada de redefinire
, ma caut inca
claudinna spune:
Andreea, sanatate multa la mandoi!! sper sa-i treaca repede lui Andrei! abia am trecut si noi prin aprox 2 zile cu febra...gigantica si sunt epuizata psihic. asa ca multa putere iti doresc!
Laura si aici e iarna in toata regula si ninge mereu, dar a mai incetinit. sper sa se opreasca pana diseara...
Joy, se pare ca vine bb2!! oricum e mica sarcina si poate de aceea e si valoarea mica. test ai mai facut?
aseara mi-a facut pediatra un fel de oferta de colaborare si mi-a ramas gandul acolo...sa ma specializez pe psihologia copilului, logopedie...trebuie sa mai investesc in mine si costa al naibii de mult cursurile de formare, plus deplasarea la Bucuresti...de cum incep lucrul, ma reapuc de cursuri, ca mi-a placut tare ideea
Nocom spune:
Neata,
sabinel ce frumusica e Amalia!!! 

Si cam nazdravana.... Mie mi se pare ca seamana ff tare cu nepotica mea de la Timisoara!! Uite o poza cu ea, numa ca acum are 6 ani!!
faceti voi exceptie de marea persolitate din poza
...
LISA
Si daca tot sunt la comparatii, si Harry mi se pare ca seamana cu nepotelul meu din Bucuresti
, de, ce sa facem, toata lumea seamana cu familia mea
dar nu-i asa??? TOMA
PS: cica mesajul asta l-am inceput de dimineata...
, dar cum grey's anatomy pauza... am facut curatenie in toata casa si m-am luat cu treaba....!!! 
sabinel spune:
Nocom, aduce bine cu fii-mea ![]()
Nerantula, mandra mi-a transmis clar ca-l pupa tare pe Gruia si ca-i e dor de el!
va multumesc mult pentru aprecieri, e o mare zgatie, de asta dau mai rar pe forum ca toata ziua stau dupa ea, se urca peste tot, imi scoate tot din sertare si dulapuri, nici in somn n-are stare. incepe sa se cam intarce, abia mai suge la somn, nici nu stiu daca mai are ce. a inceput sa doarma toata noaptea, inca n-am mutat-o din patul conjugal, ne e drag de ea intre noi.
intr-o alta ordine de idei, Joy felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos!
sanatate puilor bolnavi! incerc sa mai citesc din urma si mai scriu.
Sabina si Amalia
musettepink spune:
Joy e sarcina sigur,e f mica,si eu cand am facut betahcg valoarea era 50 deci tot pe acolo.Imi amintesc ca am mers intr-o fuga la spital la Tutu si acolo avea un jaf de ecograf la care nici nu s-a vazut sarcina dar mi-a zis ca sigur sunt insarcinata daca am valoarea asta.Asa ca te poti bucura linistita!
Sabinel ce ai facut cu linkul ala?!mi-ai dat de treaba ca si asa nu aveam destula
,glumesc,e super ca eu seria 6 o vroiam asa ca sarumana.Acum o intrebare tehnica,gasesc acolo si subtitrari la episoade?in engleza nu ma astept la romana dar eu ma uit cand dorme Luca si m-ar ajuta sa pot sa citesc ,m-am uitat pe acolo da nu am bunghit nimic.
Cristinescu ce fetita draguta ai!![]()
Pupici la toata lumea!
de
Luca
claudinna spune:
Nocom, esti de coma![]()
eu mai comandai 4 carti la Teora...ma bate barbatu-meu!
dar am dat comanda de 3 sapt la librarie de 2 cartulii si imi e necaz ca nu le-am luat din prima de pe site. am fost si azi la librarie si cica n-au venit...sa-si puna pofta-n cui, ca le-am luat si la reducere![]()
am luat "Numerele", "Culorile", una cu plastilina si "culori, numere, forme"
luminita2008 spune:
mami de Laureta si
tati de Claudinna!! Multa sanatate!
oana, nope, eu nu gasesc timp deloc. nici eu nu-s mare bucatareasa, noi mancam ce apucam, pentru huni insa gatesc zilnic sau o zi da, una ba. ia ceva timp... si ei au un singur somn/zi, de 1.5h, cand sa le fac pe toate? iar seara pic si eu o data cu ei, si sa vreau si nu pot. mi-e ciuda.
claudinna, f interesanta ideea! eu zic ca ti se potriveste, ca ai inclinatie spre asa ceva, asa ca go for it!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
tzitziri spune:
Claudinna, si eu zic ca ti se potriveste.
Ma gandesc la filmuletele pe care le-ai pus cand reciti sau ii canti lui Razvan..si eu cred ca e o idee buna daca ti-ar placea![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso