Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, mami de Laureta!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

Lumi, hai sa iti zic cand citesc eu: cand David doarme daca mai doarme dupa ce ajung eu acasa de la serviciu la 4.Seara dupa ce doarme el sau cand sta cu sanul doar asa de suzeta si picoteste cu ochii inchisi.La baie sau de dimineata daca ma trezesc inaintea lor.
Precizez ca la noi in casa nu se calca (decat rar), se gateste un singur fel maxim pe zi - adica nu avem 4 feluri la masa si de obicei fac pentru 2 zile (mai putin gustarile/dulciurile de dupa amiaza pe care le fac cam zilnic).Al meu nu cere niciodata mancare ci doar ce i se pune in fata mananca...asa ca nu ma dau peste cap sa fac mancaruri pretentioase.David are 3-4 feluri preferate si pe alea le mananca mereu. Nu petrec mai mult de 3-4 ore pe saptamana la bucatarie (am descoperit de ex in locul snitelelor sau chiftelelor in ulei care dureaza mai mult si sunt deloc dietetice pe cele la cuptor care sunt mai dietetice,se fac toate in acelasi timp si nu mai stau langa ele).De dat cu aspiratorul dau cu tot cu David ca ajutor si de spalat pe jos spala al meu dupa ce David se culca seara.
Ca poate va inchipuiti ca las copilul nemancat si urland, casa vraiste si eu stau ca o doamna si citesc colectia Chic...glumesc, evident

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

laureta La multi ani, mamei tale!! e si ziua tatalui meu azi

Lumi, tot voiams a-i raspund Onei...eu nu ma pot concentra nici la siropele, usurele, la nimic de citit...cred ca va mai trece ceva timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta am facut o cura de Sanasol in octombrie si apoi una de 6 saptamani cu laptisor de matca. Asta e bun si pentru imunitate, pentru mai multe , pe langa pofta de mancare. Acum recent nu i-am mai dat nimik. Ca ma gandeam , daca nu a mancat in perioada aia din cauza dintilor si la cat de mancacios era el inainte de eruptia maselelor mi-e teama sa nu cumva sa isi revina si sa fie prea mult daca ii mai dau ceva. Mi-e ca nu se mai opreste din mancat.
Acum tocmai mi-a furat omleta
La multi ani mami de Laura !!!!!!!!!!!

Lumi eu nu am scapat atunci. Am mers la ginecolog si mi-am facut analizele, ca sa scrie in avizul ala ca nu are mami nimik
Eu nu am mai citit de mult Ultima carte citita a fost "11 minute" povestea unei prostituate, acum cativa ani....
Nu se pun astea despre bebelusi, copii si educatia lor, da ? Ca de-astea am tot citit....

Intrebare pentru fetele din Bucuresti : voi nu va mai vreti pastilele ?????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello! Mi-a venit rezultatul la beta HCG: 48,11, UM pe 10.02. Mie mi se pare mica valoarea si tot nu-mi vine sa ma bucur. Ma duc diseara la dr. sa vedem ce zice.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Joy, eu nu stiu daca dr poate sa zica ceva doar cu o singura analiza.Adica daca ai ovulat tarziu este posibila valoarea asta nu foarte mare...
Eu cred ca David a fost conceput pe 19 ianuarie (de ziua lui tati)- inainte sigur nu ovulasem,poate doar mai tarziu si valoarea beta hcg pe 28 sau 29 ianuarie era in jur de 500.
Eu stiu ca analiza asta spune ceva doar comparata dupa 48 de ore.Daca se dubleaza dupa 48 de ore este bine, indiferent ce valoare a avut acum

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Hello! Mi-a venit rezultatul la beta HCG: 48,11, UM pe 10.02. Mie mi se pare mica valoarea si tot nu-mi vine sa ma bucur. Ma duc diseara la dr. sa vedem ce zice.

Uite http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html

E sarcina , felicitari inca o data!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA multi ani, tati de claudinna (TC??)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

salut! eu inca sunt varza cu racela....nu mi-am revenit decat un pic...nu stiu care e chestia ca parca ieri ma simteam mai bine si azi parca simt ca ma intoarce....plus ca Andreias a incepu sa faca febraasta noapte am stat si l-am supravegheat asa ca sunt pe dinafara si cu somnul...si azi la lucru e o zi tare naspa....si sa va mai zic? nu va mai zic

in alta ordine de idei:
joy eu cred ca e o sarcina acolo!!! si sa fie cum vreti voi!!!
cristineescu ce frumos e Harri
sabinel ce printzesa frumoasa si finuta ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna si de la noi.
E o vreme superba aici :lapovita,vant si un friggg

Andy_g multa sanatate tie si puiului

Joyvine bb2Felicitari

Cristineescu eram convinsa ca ma uit la pozele cu o fetitza frumoasa foc

Sabinel Amalia dulce..mami tatzi:super tare

Laureta mamei tale...parca vad ce e acolo la tine

Nerantula,Alexia isi bea LP pe la 5-6 si abia pe la 10 mananca fructele

Lumi ma bucur ca ai reusit sa dormi

Babytza bravooo soricelului...Alexia deschide usa de la intrare daca nu suntem atenti:(

Claudina tatalui tau.MA bucur ca e R mai bine

Oana stim noi ca nu-ti lasi tu casa si copilul ca sa citesti

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput