Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p26275051.html

"Petitie impotriva infiintarii Centrului de Gospodarire Deseuri Industriale" in Navodari.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

David tocmai s-a prins ca poate sa deschida usile A intrat peste mine la wc Si acum numai asta face ...tranteste si apoi deschide usile a mai reusit saptamana trecuta, dar acum s-a prins ca poate mereu :))

Ada semnat petitia

Alexa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Pentru mamicile care inca mai dau piure de fructe copiilor, la cat timp dupa lapticul de dimineata il dati?

de la Gruia si mai-mai pe fatzuca dragalasa a Amaliei, ce frumusica e martisoara noastra de la Moldova! Ochisorii ei ne-au fermecat .. din nou!

Am vazut-o pe draguta de Harri care seamana leit cu mami .. oops, sau e dragutul? Si m-a terminat cu freza lui!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Braaaavo, David!!!!
Radu deschide usa de la dormitor si o sterge pe hol, direct la usa de la intrare unde incearca neobosit sa bage cheile in broasca.
Cand o reusi... am pus-o...

Nerantula, fructe dupa orice mancare, la min 3 ore zice Monti, ca sa nu fermenteze.
Acuma, daca laptele de mama se digera mult mai repede (parca jumatate de ora), merge si mai repede, zic si eu.
Noi avem masa de dimineata la 8-9 si fructul la 12, uneori avem si lapte la masa de dimineata, LP...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!
Noi suntem mai bine, nu mai avem febra, am inceput sa mancam.Saraca are o foame!!! A supt, a mancat un bibe cu lapte, apoi a ras si un castron de cereale cu lapte pe care il pregatisem lui Alice si chiar inainte s-o culc, am gasit-o cu mana pana la cot intr-un borcan cu zacusca. Astea toate de azi dimineata. Cred ca pana diseara pocneste.

Nici eu nu vreau sa ma mai uit pe fereastra ca ma enervez.

Am vazut si eu poze cu Hari -ce par areeee; fiica-mea n-are atata par la 3 ani.
Si am vazut-o si pe Amalia-ce frumusete de fata s-a facut!

Claudinna, ce vorbeste Razvan! Cand o vorbi si Anna atat cred ca plec de acasa casi asa sora-sa nu mai tace.
Anna zice doar "aca-aca"-rata, "ap"-apa,"hap"-leu,"ham"-catel,"caca"-kk,"tati"-tata, "da", "io"-eu. Si cam atat din vastul nostru vocabular. E printre codasi la capitolul vorbit.Ah, si la supermarket striga la rafturi intr-un fel precipitat asa "aia, aia, aia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, se pare ca nu ii mai ajunge laptele meu, ca a tot tras de tzitzi vreo ora azi dimineata, apoi i-am facut la plesneala 105ml LP, pe care l-a ras, la fel si urmatorii 105ml .. el alta masa dimineata nu are, adica nu mananca sandwich sau ceva de genul, ii faceam direct piure de fructe, dupa care nu se omoara ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

pai dupa 210ml LP si ceva tzitzi chiar ca nu mai mananca nimic 3 ore... ca e full...

Fructe cu mana ii plac?
AI mei nu se omoara defel dupa fructe, lui Teo ii ia 45 min sau mai mult sa manance para la 12. Radu intoarce capul sau scuipa, la alegere.
Asa ca lui Radu ii dau Pom' Pote, e un plic de 90gr cu pulpa de fruct (mar cu para, mar cu caisa, mar cu capsuna, mar cu banana) consuma cu maxima placere, din pacate are si zahar in compozitie.
Azi sunt curajoasa tare, incerc banana cu iaurt.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

am avut o noapte mai buna, in sfarsit, doar vreo 3-4 treziri si trezirea finala a fost la 08.30, ceea ce pentru noi e ff tarziu.

laureta, sper sa ne vedem pe la cresa!

babytza, ma bucur ca Tina e ok!
si pe formularul nosru scrie de analiza la secretie, dar evident, nu e cazul.

sabinel, chiar mi-era dor de Amalia! mai mai sa n-o recunosc! pupici

si pe harri l-am vazut, e un frumooos!

nerantula, noi papam dimineata la 08.00-08.30 lapte cu ceva (orez, biscuiti, macaroane, branza de vaci...) si pe la 11.30 masa de fructe, date pe razatoare. uneori, daca nu le e foame la 11.30, sarim peste si le dau fructele in locul iaurtului de la 18.00. noi avem 3 mese principale si 2 gustari, fructe si iaurt.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

cred ca astia de la Teora au prelungit perioada de reduceri. 11-12 martie 20% reducere ptr orice comanda, aviz amatoarelor. cred ca bag si eu niste carticele.

si apropos de carti si de ce spunea Oana aseara, voi cititi?? cand? eu nu mai apuc... rar, cand dorm hunii si cand sa presupunem nu gatesc/calc/dau cu mopul, sau fac orice altceva nu pot face cu hunii pe langa mine... si cand citesc, tot despre kids citesc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce primavara e afaraaaaa. Nu mai vreau. Inisa plange ca n am duso la gradi, io plang ca nu mananca si imi scoate perii albe, Biancu plange ca plange Inisa si tot asa

Le am dat Nikvorm la amandoua, nici o schimbare, somnu la fel pofta de mancare la fel, adica in kui

Azi e ziua mamei mele, imi pare asa rau ca sunt asa departe de ea.

nerantula bravo lu Gruia ca papa lapte. Si eu zic ca Ada ca e full si cam dupa 2 ore juma poti sa i dai fructele.

Babytza, soricelu n are piedici acuma. Nu mi ai zis cum de papa mai bine? I ai dat ceva?

Mi a placut Harri cu mustatzi

Am vazuto si pe Amalia expresiva

Mergi la inceput