Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lala, m-am spart de ras, sunt criminale printesele tale. Si io care credeam ca fetele nu se caftesc, si ca numa' ai mei se ca deh baietii sunt mai rai, in speta Cipri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La multi ani !mami de laureta

sabinel saruman de link, din pacate daca nu are titrare eu nu ma pot uita caci vizonez numai cand doarme daria (cu ea in camera...), cand il culc pe Matei... deci numai FARA sonor :(. Inca mai sper sa se rezolve site-ul vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc pt incurajari

Asadar, m-am intors de la dr. in seara asta mult mai optimista, m-a felicitat dr. si mi-a spus ca in principiu beta hcg peste 20 e sarcina. Sa nu-mi fac griji, totul e ok, sa continui duphastonul (oricum astazi n-am mai rezistat si l-am reluat din proprie initiativa) si ne vom vedea peste 2 sapt cand voi face si eco la samburica

Nu cred ca voi repeta testul de sange pt ca nu vreau sa ma mai stresez, si oricum imi e greu sa ajung la laborator zilele astea. Incerc sa fiu zen si sa realized ca sunt . Dupa atatea luni de incercare imi vine greu sa cred ca am reusit. Dumnezeu insa e mare, m-a ascultat si mi-a indeplinit dorinta. Fara credinta in Dumnezeu nu se poate.

Noapte buna mamici de bobocei!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Xor salvat linkul, poate prestez si eu ceva de pe acolo

Lala wow, deja au ajuns la bataie...Crina mea o altoieste uneori pe sor'mea...ceva mai finut insa , totusi e un inceput

a mea si-a facut cal dintr-un bidon cu apa plata...l-a calarit de numa, nu ca nu ar avea dar e mai interesant asa, acu doarme de rupe patul sub ea

va pup si ma bag si eu langa ea, noapte buna

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Joy felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Joy felicitari inca o data!!!! Ai si tu dreptate, NU TE MAI STRESA!!! Daca tot v-ati chinuit atata, ai grija de samburel si nu lasa nimic sa il necajeasca, nici macar grijile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si noi suntem fani Djuvara, audio, ascultam aproape in fiecare seara din iarna lui 2008 de cand papusoiul Toby MP3player a venit la noi in casa.
Mi-am luat cateva carti in format audio, iaca n-am apucat sa le ascult... zac in torpdou... si pe masina au pus monopol, se asculta numai itsy bitsy sau cutiuta muzicala.

deocamdata nu prea am avut stare sa citesc, nu stiu ce gol prin cap m-a napadit... am cateva seriale preferate si daca nu ma uit la ele, dorm...asta desigur, daca dorm copiii.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

TL a venit acasa pe la 6, si a dat zapada pana la 8 si ceva.
Aproape a ajuns pana in sosea... Era plin de nervi, da rau de tot, cand a intrat cu lopata in casa m-am ferit ca avea o mutra de parca acu' lua gatul cuiva cu ea.
N-am scos nimic de la el, cica are treaba, s-a inchis in birou.

Lala, la noi Radu pare a fi "de vina" dar de batut il cam bate Teo. Deseori exasperat, scos din sarite, provocat... dar si gratuit.
Cel mai rau e ca il musca, are RAdu spatele plin de cercuri vinete. Si nu intelege de vorba buna... nu stiu ce sa-i mai zic ca sa nu mai muste.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eh, mi-ar fi placut si mie audio...dar n-am gasit-o. poate sa mai caut pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

eu am o problema copilul meu are 1 an si 4 luni si incerc disperata sa ii dau dimineata paine cu unt si gem sau almette pe paine si nu vrea sub nici o forma nush ce sa mai fac iar lapte nu bea ziua deloc nu vrea in schimb se trezeste noaptea si bea 2 biberoane

Mergi la inceput