Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 12
Nerantula spune:
Lumi
, pup Edi bolnavior sa scape repede ... incearca cu ceai de ceapa si nuci pentru tuse, poate, poate ..
Abe, se poate compensa indemnizatia din prenatal pana la nivelul salariului timp de minim 6 saptamani ... daca te intelegi la timp cu cei de la firma ta, de obicei sunt niste capete patrate 
Dya, am auzit si eu, dar tot trag speranta .. nah! Cat e suma?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita2
dyanira spune:
Lumi imi pare rau ca inca tuseste.Poti incerca siropul pe care l-am folosit noi la recomandarea orl-istului Bronchicum elixir e din plante cu excipientii de rigoare.
A mers cel mai bine la noi poti intreba dr.
Nerantula 550 ron
Cica decat sa intre in imposibilitatea de plata a cic mai bine fac asa....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Oana nici eu nu as vrea sa o expun, mai ales ca este si o fire sensibila la raceli/laringite...
Lumi offff, sper sa se faca bine Edi repede

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
nerantula, dya, ange
, multumesc!
sirop/ceai de ceapa no way, abia vrea sa bea apa si suc de portocale.
ptr tuse luam Prospan, le-a mers cel mai bine cu asta, sunt in a 3-a zi de tratament, mai astept pana sa schimb, de tuse oricum nu se scapa usor.
ange, sa nu ma intelegi gresit, dar de racit, in cadru 'colectivizat', va raci si la 3 ani, si la 4 ani.. etc. poate insa atunci ii va fi mai usor sa treaca peste.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Ange Lumi are dreptate primul an in comunitate e insotit de imbolnaviri mai dese sau mai rare asta depinde de organismul fiecarui copil dar nu scapa nici unu chiar daca merg la 2 ani la 3 ani la 4 ani.Cu ce sunt de acord e ca nu e totuna sa fie bolnav la 2 ani sau la 3 ani si ceva.Eu zic ca e mai usor de trecut peste boala cand e putin mai mare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Nu va contrazic, va multumesc de sfaturi...sper sa pot lua o decizie![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
cristineescu spune:
Azi face Harri un an jumate
.
Hai sa va mai zic ce face.
Am ajuns intr-o dupa-amiaza la Mc'Donald's si H statea la usa ii intampina pe oameni tot numai un zambet. Se uita la fiecare doar doar il baga cineva in seama. Era tot o fericire ca e multa lume.Nu ii plac in schimb barbosii.
Aseara citeam din « povestea unui om lenes » ...ca era odata un om asa de lenes ca ii era lene sa bea si apa. Harri se da jos din pat, ia sticla de apa sa-i dea omului din poza sa bea.
Imi aduce animalutele de plus, de plastic, sa le dau sa bea laptik de la ... tzitzi. Da sa pape biscuiti sau ce rontaie el animalutelor din carticele.
Ii mai zic una alta in elgleza si acum stie, pe langa denumirea unor animalute, si "turn off the light".
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
claudinna spune:
multumesc pentru raspunsurile legate de laptop, am gasit ceva interesant si la reducere, pe dinoland, sa vedem...ajung vineri in Pitesti si poate imi sare ceva in ochi pe la Auchan
cristineescu, ma bucur ca ne-ai mai povestit de Harri! e un dragut, sa imparta el tzitzi![]()
poze ne arati?
La multi ani!! e baiat mare!
Lumi, i-am dat si eu lui R Prospan si mi s-a parut bun. i l-am dat anul trecut, dupa ce a tusit de 2-3 ori...dar ii era clar ca se putea agrava. i-a priit
R nu a mai facut azi deloc febra, dar ii mai dau inca antitermice
diseara mergem la control
claudinna spune:
ne-au sosit cartile de la Teora si sunt ff incantata
sper ca si R sa fie
am luat cartuliile alea audio, una cu animale, una care se roteste si una cu magnetzi
luminita2008 spune:
wow, cate face Harri!
felicitari pentru progrese, puiut! si 

!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"