Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristinescu felicitari pentru progrese si lui Harri, e baietel mare

Clau cand poti baga o poza sau link, ma intereseaza si pe mine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, la laptop te referi? uite-l aici: http :// www . dinoland . ro/p-1758-primul-meu-laptop. aspx si scoti spatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Ange, la laptop te referi? uite-l aici: http :// www . dinoland . ro/p-1758-primul-meu-laptop. aspx si scoti spatiile

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

salvat linkul, da' ma refeream la cartile comandate, scz

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ange uite aici link
http://w ww.teo ra.ro/cgi-bin/teora/ro mania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6648&category=11 [scoti spatiile]
Si cartile mele au ajuns la posta. maine le iauDe abia astept.Eu am luat si audio, si cu magneti, cu plastilina..chiar si cu acuarele pentru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Miruna, Oana, Piolica, multumesc pt urari! Am fost astazi la synevo si maine voi avea rezultatul de la beta hcg. Sper sa fie bine

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

joy imi tin felicitarile in frau, astept sa ne confirmi vestea mare.

babytza vineri facem party mare, bine?Eu va las cu copii in timp ce eu fug la gine si eco.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ieri am facut mucenici si fasole, unele langa altele :), si cand am vrut sa pun portocala in mucenici am pus in fasole , mi-am dat seama m-a bufnit rasul, am ras alta portocala si tot la fasole m-am dus, insa am pus cred doar un sfert ca mi-am dat seama de idiotenie si am adaugat si in mucenici totusi.
Dar sa stiti ca fasolea mea a iesit minunata si am facut parturi frumos mirositoare.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Apropo de carti, de data asta pentru duamne
Stiu ca poate va asteptati la mai mult de la mine dar eu in ultima vreme citesc din colectia Chic de la Polirom (gen 'Jurnalul lui Bridget Jones' sau 'Diavolul se imbraca de la Prada').Sunt usurele asa..dar au reducere la polirom pana pe 14 martie parca...daca mai sunt pasionate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am ne am foit toata ziulica cu treburi si Biancu a fost un maraici ca i sa dat programul peste cap. Acum cica doarme , sper io toata noaptea si nu pina la 1-2

Am inscriso la cresa, suntem nr 112, ne am vazut si cu educatoarele care au avuto pe Inisa si au indragito imediat pe Biancu. Ea era tare incantata, vedem dupa ce plec de langa ea ce va fi

Amik La multi ani

baby boy sa iti fie de bine noua culoare

babytza imi pare pt banutzi:(. Bravo puiului mic ca a inceput sa papeeee. Vrem retzetaaaa succesului neaparat

cristineescu

nicolici ai o scuza, esti doar un pic gravidutza

lala
cum mai sunteti?

lumi pupam piticu sa treaca repede

nerantula ma bucur ca samburica e bine

Mergi la inceput