Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 11
abe spune:
dya sincer si eu am auzit chestia asta, dar nu am vrut sa cred...si nici acuma nu vreau
sper sa ramana la stadiu de proiect, fir'ar mama lui de proiect!
mami de Maria si
6+
angelynna82 spune:
Oana sunt atata de confuza in legatura cu, cresa ca nici nu stiu ce sa fac, acum mai mult ca niciodata o vad legata de mine rau, sta fff mult in brate si ma cere mult langa ea, insa parca as incerca, tu ai vrea sa il dai pe David? Aseara citeam la pepenasi si povestea o mamica cum plange bble ai, offff, instantaneu mi-a venit sa plang
Abe daca nu ii lasi scarita sa urce e o idee buna
, cumnata mea nu a mai lasat paturile suprapuse...se arunca cea mica de sus
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
noi avem un laptop de la vtech, recomandat de la 9 luni in sus, e foarte distractiv si (inca) se bat pe el.
Canta, spune formele, culorile si o serie de obiecte, in limba engleza.
www.amazon.co.uk/VTech-73803-Babys-Laptop/dp/B000M5F5RG" target="_blank">uite-l
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe dya sincer si eu am auzit chestia asta, dar nu am vrut sa cred...si nici acuma nu vreau mami de Maria si 6+ |
Si eu vreau la fel sa ramana doar proiect...Cica va intra in comisii in parlament si apoi la vot la deputati si senatori daca trece

oricum eu sper ca macar vor dura formalitatile macar cateva luni buneAda mda

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nerantula, Abe sper sa nu va suparati pe mine ca nu spun cu intentia asta dar eu ma tot gandesc ca sper sa mai prind pana in sept legea asta cu 85%.Am o ruda care e in ministeru cu pricina si mi-a zis ca deja e gata proiectu cu revenirea la cic cu suma fixa la toata lumea ![]() Nu va spun cat e suma ca sa nu va stric ziua de tot![]() ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
si inca o intrebare!!!! Doar nu o aplica retroactiv. Adica celor care deja au indemnzatia calculata prin decizie...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Ada pai avand in vedere ca in ianuarie 2009 cand s-a trecut la 85% s-a aplicat la toata lumea ma gandesc ca ar putea sa faca si acum la fel
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
abe spune:
ada, gata m-am linistit, vorba ta, mai bine imi omor camera cu ditamai patul...si asa sunt stresata de fel, ma si mir ca m-am putut gandi la asa ceva...ma duc maine in ikea sa vad ce patuturi au pe acolo...
cu gaura nu stiu ce sa faci... nu poti sa bagi acolo o patura sau ceva? ar fi mare gaura?
mami de Maria si
6+
tzitziri spune:
Ange, nu stiu..eu sincer vroiam sa incep asa usurel. Al meu nu vrea deloc ca il expunem aiurea la virusi si altele cand putem sa il tinem acasa fara probleme...nu prea stiu ce sa mai zic ca o cale de mijloc intre expunere si neexpunere nu exista...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
ziua buna,
lala, sanatate multa, n-am apucat sa va zic ieri, desi m-am gandit la voi!
amandoi hunii au avut hemangiom. amandoi cate unul la ceafa, a disparut in cateva luni. in plus, Robi a avut un hemangion si intre ochi, pe nas, doua pete miici, abia vizibile, de fapt pana sa-mi zica pediatra eu nici nu am observat. si astea au disparut, dar ceva mai tarziu, pe la 9 luni.
excelent cadoul de 8 martie! abia astept sa primesc si eu astfel de cadouri!
babytza, sanatate multa Tinei!
laura, Alexia e o dulce!
anaRobert, bun venit! spune-ne mai multe date despre voi, sa putem sa te trecem in lista de pe prima pagina! te uiti tu acolo sa vezi ce date ne trebuie.
Ada, am intrebat la cresa, Avizul epidemiologic expira in 48h, noua ne-a zis cand venim cu copii si aducem actele, acest Aviz sa fie datat cu o zi inainte. Am sunat special sa le spun ca amanam startul pana miercuri, sa fiu eu sigura ca trece raceala asta de tot. Si am profitat si am intrebat. Avizul asta, la cresa asta, cel putin, e o rubrica pe formularul de inscriere, acelasi cu datele despre vaccine, parinti etc. Il completeaza, parafeaza si dateaza medicul de familie/pediatrul. La voi cum e?
Mortal e Teo!!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
nerantula, merci de intrebare!
Robi e bine, nu a luat raceala, inca, desi tuseste usor si stranuta rar, tot astept vreun semn, dar de duminica pana acum, ar fi trebuit s-o ia, deci poate scapam.
Edi e mai bine, adica n-a mai facut febra de aproape 48h, dar tuseste mai rau (latra, ceea ce ma sperie si ma duce cu gandul la laringita
) si stranuta mai des. mucii sunt tot acolo, in gat, in continuare nu pot sa-l aspir, ca n-am ce trage, nu se inmoaie nicicum, doar il impiedica in respiratie. colac peste pupaza, ii iese un canin, are crize f urate de 3 nopti, la fiecare criza plange cel putin 20min, nu se consoleaza nicicum, nu ma lasa sa-l ating la gurita sa-i dau cu gel, de nurofen nici nu poate fi vorba, nici macar forta nu vrea sa-l ia in momentele de criza
. greu, tare greu cand sunt bolnavi, chiar daca Robi e ok. si peste toate astea si stresul cu cresa, si alergatul dupa acte si ultimele detalii. daca nu se termina mai repede, m-arunc in butoi
.
claudinna, multa sanatate, sper sa scapati repede sa puteti pleca! daca e rosu in gat, posibil sa-l jeneze si de-asta sa nu pape...
laptop de jucarie nu au hunii, si nici nu vreau sa le iau chiar acum. altceva in afara de a le tranti nu vor face cu el. (vorbesc de hunii mei
). in general ecranul ala minuscul si obscur nu cred ca-i va atrage si pana sa se poata folosi de activitati, de butoane, mai e, asa ca noi mai asteptam.
abe, si eu ma gandeam acum cateva luni sa le iau paturi etajate hunilor, din lipsa de spatiu. dar acum, cand ii vad ce pot face, unde se catara si cat de repede, mi-e groaza, am abandonat complet ideea! 
Amika!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o zi superba!
Mai treci pe la noi, cand ai timp, bine?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"