Bobocei de sept-oct 2008 (266)
Raspunsuri - Pagina 10
piolica spune:
Joy, FELICITARI! Bravo mamico!
Ada, m-am topit cind am citit cum iti vorbeste Teo!
Babytza, ai PM.
Multa sanatate boboceilor bolnaviori. Pupicei la toate fetele! Eu nu prea am timp, a venit mama la noi, asa ca stam la taclale + la descifrat modele de rochite tricotate de pe net.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
abe spune:
nerantula, nu e aceeasi procedura oare ca la primul prenatal? ca la mine cu maria, in prenatal mi-au dat salariul, ba chiar un pic mai mult pt ca e un impozit care nu se plateste...acuma la asta nu stiu, credeam ca va fi la fel...ar fi foarte nasol, 85% din salariu minim!! norocul e ca avem putin prenatal, dar oricum conteaza la medie...adica oricum ne scade fata de indemnizatia actuala, dar asa o sa fie si mai putin...offf.....
mami de Maria si
6+
tzitziri spune:
Babytza, fara suparare, dar scrie in regulament ca daca esti mai aproape de 25 de m de trecerea de pietoni in fata sau in spate atunci nu trebuie sa fie semn de parcare interzisa.Este clar intre situatiile cand este interzisa oprirea...
Claudinna,noi avem un laptop Speak Right.Nu e bilingv, dar are karaoke
.Din pacate are ecran mic si intunecat dar lui ii place...ii place sa vorbeasca la microfon sau sa se joace activitatile mai usoare cu tati care ii sopteste pe ce sa apese. E asta http://www. best kids. ro/p-263-laptop-speak-right.aspx
Joy, mie mi se pare clara liniuta aia.Adica fara dubii....Felicitari,sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de un bebe sanatos peste cateva luni!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz si de la noi
anaRobert bine ai venit printre noi
, Crina mea rar se trezeste noaptea dar o pot linisti daca ii dau suzi sau ii vb 
Lala imi pare rau ca a revenit febra
, frumos cadoul
, tare frumoase fetele tale 
Ada offf ce noapte, super tare Teo 
Laura 
Abe hmmm, cam riscanta ideea cu patul etajat, acum au tot felul de idei periculoase 
Babytza ma bucur mult ca papa soricelul
, Crina mea cand vede castronelul zice din start papa sau vine langa noi si inghite in sec
, tare pofticioasa e
Clau offf, tare rau imi pare ca aveti febra
, sper sa va reveniti cat mai repede. Laptop am vazut la Selgros inaintea Craciunului, era cam 100ron 
Noi am avut o noapte buna, ne-am trezit pe la 08.00, intre timp a mancat, eu am strans din rufe iar acum baga
de voie, cere singura: nana pui
, offf ce repede creste ![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Nu, Abe, nu e la fel, pentru ca avem contractul de munca suspendat, in ultimele 6 luni nu am luat salariu ... da, scade si indemnizatia din cic2, care oricum va fi 'taiata' cu 15%
La tine ce diferenta e intre data cand implineste maria 2 ani si dpn?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita2
angelynna82 spune:
La Multi Ani Amik
Oana ce mai faceti voi 
Boboceii bolnaviori cum mai sunt? 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Nerantula, Abe sper sa nu va suparati pe mine ca nu spun cu intentia asta dar eu ma tot gandesc ca sper sa mai prind pana in sept legea asta cu 85%.Am o ruda care e in ministeru cu pricina si mi-a zis ca deja e gata proiectu cu revenirea la cic cu suma fixa la toata lumea
Nu va spun cat e suma ca sa nu va stric ziua de tot

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Ange, suntem bine. Crestem ca toti ce de pe aici
.
Vroiam sa te sunt in weekend ca te dadusem la disparuti dar ma bucur ca ai aparut pe 'faleza'.
Nu am nici o informatie suplimentara de crese, gradinite sau altele asemenea....tu mai ai vreo intentie cu cresa?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
abe spune:
nerantula, offff...am inteles...mi-a dat calculele peste cap...la mine sunt cam trei saptamani, dar era bine sa fi luat salariu...
ange nu m-am gandit sa o urc de pe acum pe maria, ci ma gandeam sa-l achizitonez, o culc pe maria jos deocamdata, iar apoi peste ceva timp cand l-oi muta pe bb2 in camera lor, atunci sa o mut pe maria sus...prea gandesc in avans, nu? dar as fi cumparat direct etajat, asta era ideea ![]()
piolica 
mami de Maria si
6+
gaia.nevia spune:
dya, e mai mica decat 600ron?
abe, da, noi avem pat supraetajat, nebunia lui TL care s-a jurat ca doarme el acolo sus, nici vorba, dormn niste jucarii, balansoare, toale, perne si ce mai pitim noi ca sa nu ajunga copiii la ele.
Nici vorba sa culc sus copiii, pe pat scrie clar MINIM 6 ani, iar Teo umbla in somn cu perna in brate... deci NO WAY.
Deocamdata am scos scarile, ca Radu e foarte interesat, oricum zilnic petrece ceva timp cu bratele intinse spre patul de sus, vrea acolo si noi nu-l lasam.
Am avut o perioada in care il lasam pe Teo sa urce acolo sa se joace nederanjat de Radu cu diverse jucarii interzise celui mic. Dar am oprit asta cand l-am gasit pe Radu in patul de sus dupa ce am iesit din camera sa fac un pisu.
In acest moment se doarme numai in paturile de jos, toate sunt de o persoana... ma gandesc serios sa dau jos unul din paturile de sus obtinand un pat dublu imens, chiar daca imi omoara camera, mai bine decat sa mor eu nedormita. Singura nelamurire e ce fac cu gaura de la mijloc dintre saltele???
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri