Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

La multi ani Amik !!!!!! Sa fii iubita si fericita !!! O zi frumoasa alaturi de cei dragi !

Ana bine ai venit !

Am aflat aseara cand a venit sotul, ca nu masina noastra au ridicat-o , ci pe a nasului...insa sotul era cu ea, deci noi am platit. Si nu a dat 700 ci 500 ca a luat-o in aceeasi zi. Insa partea de kko este ca nici macar nu era zona interzisa , adica nu era niciun semn de interzis acolo, dar a zis ala ca cica era prea aproape de trecere.... Cu cine naiba sa te certi ??? Uite asa se fac bani in tara asta de kkt

Sa trecem si la lucruri pozitive acum De cateva zile soricelul meu mananca de stinge Si eu nu mai pot de fericire La 11-12 dimineata mananca o portie de mancare, apoi la 4 alta, apoi la 7 fructe si doua biberoane peste noapte. Nu mai spun cat baga intre mese Acum spre exemplu de pe la 10.30 tot tragea spre frigider si plescaia din botic sa dau odata mancarea L-a ras in 2 minute

Cum sunt boboceii bolnaviori ? Dar mamicile ?

Lala pupici blondinei O frumoasa

Ada e mortal pustiul Frumusico, sa nu pleci de langa baiat

Niko mi-e dor de voi Pe la sfrasitul saptamanii poate mai facem un mini party pentru pui

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, in primul rand imi pare bine ca papa soricelul! Bravo lui, sa o tina tot asa! Apoi cu necazul cu masina, te inteleg perfect, si eu am patit-o, ma astepta un taximetrist sa imi spuna ca mi-au ridicat-o si ma duce el repede acolo , i-am multumit frumos si am mers cu sotul, ca era si el cu masina lui, am mers foarte repede si am ajuns la 5 min dupa ce ajunsese platforma in curtea unde erau depozitate si am scapat de taxa de depozitare, am platit numai 350 ron ... bine, tot m-am ofticat. Chiar ieri auzeam la radio cum cineva a castigat un proces impotriva primariei pentru ridicarea masinii, pe aceeasi chestie, ca nu era semnalizata parcarea interzisa (ei trebuie sa faca si o poza inainte e ridicare, pentru dovada) .. asa ca, daca aveti nervi si rabdare, puteti incerca.

Babymom, multumesc frumos!
Teoria o mai citisem si eu, dar voiam sa vad cat se concretizeaza in practica din riscuri ...

Lumi, cum mai sunt hunii? Tot citesc de viata voastra plina de temeri si framantari, uof, mami, ce greu ti-o fi, dar lasa, or creste ei si te inmoaie cu canticele de 8 Martie si alte minunatii, o sa scapi de stresul cu cresa, treci la gradi , scapi de gradi, treci la scoala si ... si... si

Laura

Multumesc tuturor pentru incurajari!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Miruna, tu din cic1 ai trecut in cic2 prin prenatal/postnatal? Cum ti s-au calculat indemnizatiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
LA MULTI ANI AMIK!!

Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babymom indirect iti multumesc si eu pt lamuriri. ce sa zic...esti extraordinara!

babytza imi pare rau de faza cu masina, chiar am vazut si eu acum vreo saptamana cum ridicau masinile parcate intr-un scuar la intersectia mosilor cu eminescu si ma gandeam ce aiurea tre sa fie sa iesi de la magazin si sa nu-ti mai vezi masina

nerantula eu am sunat acum vreo cateva luni la directia de ajutor social sau cum se cheama, ma rog acolo unde se fac calculele astea, si mi s-a zic ca daca nasti pana la data nasterii primului copil atunci primesti aceeasi indemnizatie, daca nu, atunci se calculeaza 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni...deci indemnizatia si salariu aferent lunilor lucrate sau din prenatal/postnatal...sper sa fi inteles bine si sa nu dezinformez...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!
noi suntem in asteptare
ieri am trecut prin 2 episoade de 39,6, rectal
deci i-am dat 2 supozitoare cu novocalmin in 24 ore...
aseara am facut si impachetari...dar a scazut febra si nu a mai avut deloc de aseara, a dormit toata noaptea, fara treziri..el, ca eu il controlam din 5 in 5 minute... si in pauzele mele, il controla sotul
altceva decat febra si fundu'n sus nu are...a cam refuzat mancarea, dar cred ca a refzat pt ca i-am dat emdicamentul cu lingurita...

diseara ne ducem iar la control, speram sa depasim repede momentele astea, sa putem pleca vineri dimineata la munte...daca nu, mai amanam cu o zi...vedem

v-am citit, dar n-am retinut mare lucru...desi azi sunt un pic mai bine cu concentrarea la altceva decat Razvan

Intrebare: aveti laptopuri de jucarie??? de care? ce fac? cat costa? cum le-au primit copiii? se joaca cu ele??

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

claudinna avem laptop, il cheama startright, e o chestie bilingva, are un ecran mic, mic, poti scrie literele si le zice, poti sa scrii numere, face adunari...dar in zadar!!! nu ne foloseste la nimic! e calare pe ale noastre iar cand ii spun sa-l ia pe al ei, singura chestie care o amuza cateva minute e sa-l inchida (cu forta!) si apoi sa apese pe clapeta cu care se deschide...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna multa sanatate lui Razva.O fi varicela oare???
Avem si noi laptop uite ca mi-ai adus aminte de elca i l-am luat lui Andrei cand avea cam 1 an si nu se juca deloc cu el doar il inchidea si deschidea si apoi il arunca.L-am pus in dulap o sa mai incerc zilele astea sa vad daca se joaca cu el.Noi avem asta http://www.jucariidejucarii. ro/jucarii-educative/laptopuri/primul-meu-laptop-willy/

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Abe, ma intereseaza cum se calculeaza indemnizatia de prenatal, ca cica s-ar calcula ca 85% din salariul minim pe economie .. asta firma calculeaza, daca ai persoane de nadejde acolo ... la mine nu-s!

Mergi la inceput