*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 4
ginye55 spune:
Otilia deci s-a hotarat...Iulia a ramas numele?
Nush daca fi-miu paraseste clubul: muci si stranut la greu, se infunda pe nas cand doarme...asta e. Sper sa ramana la stadiul asta. Ar fi prima raceala pe iarna asta.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Amalia spune:
Otilia s-au facut ca bolovanii dupa primele 36 de ore de la ultimul alaptat. Cand intarcasem definitiv... M-au ajutat foarte mult compresele reci, iar de curs, nu au curs atat de mult incat sa nu fie suficient un tampon in sutien. Ma sculam fleasca dimineata, pentruc a pleca sanul la plimbare prin sutien
. Eu am baut ceai de salvie si nu am depasit 1 l de lichide pe zi, dar nu am citit prospectul sa vad daca este bun si pentru gravide...in plus, daca ai infectie urinara, tu ai nevoie de lichide..
Multa sanatate, sa mearga usor!
poze aniversare 1 an
bebecris spune:
http://radubragadireanu.blogspot.com/?spref=gr#close=1
m-a impresionat!!!
poate, daca dam mai departe fiecare din noi, il ajutam cumva!!!
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
mariana28 spune:
Am facut si eu aseara mucenici moldovenesti dupa reteta pusa de MAv, au iesit foarte buni.Din jumatate de compozitie am facut cornuri umplute cu crema de cacao si nuci....Foarte buni, i-au placut si lui Matei.
Asadar, multumim mult Alina!
Mucenicii muntenesti nu i-au placut lui Matei, nici nu ma asteptam sa-i placa, el e cu ciorbele.
A dat cineva la copil 8 cereale de la nestle cu cacao? Ii da si mai multa energie?![]()
Eu ii dau 8 cereale , dar ptr 8 luni, dar a cum a luat sotul de-astea cu cacao, din greseala.
bebecris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana28 Am facut si eu aseara mucenici moldovenesti dupa reteta pusa de MAv, au iesit foarte buni.Din jumatate de compozitie am facut cornuri umplute cu crema de cacao si nuci....Foarte buni, i-au placut si lui Matei. Asadar, multumim mult Alina! ![]() Mucenicii muntenesti nu i-au placut lui Matei, nici nu ma asteptam sa-i placa, el e cu ciorbele. A dat cineva la copil 8 cereale de la nestle cu cacao? Ii da si mai multa energie? Eu ii dau 8 cereale , dar ptr 8 luni, dar a cum a luat sotul de-astea cu cacao, din greseala. Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008) Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta! |
mariana...eu ii dau lui david...dar nu observ nimic...bine..ca nici nu mananca zilnic si nici f mult...lui ii plac cele de orez cu roscove...cand i sa termina cutia cu 8 cereale ii iau cu roscove...
david papa cu placere cheerios cu lapte din castronelul lui, sg....
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
lauramiron spune:
Anes, foarte frumoase pozele, mi-ai facut pofta de schi
si mi-e oarecum ciuda ca n-am putut merge si eu.
Ginye, eu am facut in seara asta clatite cu urda si cu dulceata. Ieri am avut pui cu pilaf de orez.
Eu cand n-am idei, ma scot cu pastele intotdeauna
Paste cu branza, cu sos de rosii si parmezan, cu sos pesto, carbonara, cu sos de carne (pe care-l am congelat mai tot timpul). Am si noroc ca le plac pastele la amandoua, mai ales Rebecai
Carne de pui cu legume cu unt (mazare/pastai/morcov/conopida/porumb...congelate)
Cartofi cu unt/branzica
Budinca de macaroane cu branza de vaci si stafide
Budinca de branza de vaci si mere
Budinca de conopida/legume cu branza si smantana
Toate astea sunt rapide. Supe/ciorbe am cam tot timpul la pranz. Ce-am scris mai sus sunt variante pentru cina mai mult.
Iar cand n-am timp sau n-am gatit nimik, atunci papam paine cu pasta de branza (Almette, Philadelphia) si castraveti/rosii, telemea, omleta cu branza/ciuperci
Dandusa, am facut aseara fursecurile tale cu nuca de cocos
Am dat din intamplare peste blogul Mirelei si am vazut ca de la tine are reteta. Mi-au iesit tare bune, deci le voi repeta si-mi voi aminti de tine de fiecare data

In seara asta imi vin schiorii acasa, mi-e atat de dor de Rebeca....a trecut repede o saptamana si nici n-a fost atat de greu singura cu Catica acasa, ne-am descurcat de minune. Putin cam groaza noaptea, ca stau la marginea orasului, casa mi s-a parut foarte mare dintr-o data
, dar uite c-a trecut.
Ma solicita bubulina-gospodina care s-a cocotat pe un scaun!
mariana28 spune:
Laura cu faci budinca cu branza de vaci si mere?
Imi suna tare bine, dar n-am facut niciodata in combinatia asta
oceanborn spune:
Seara buna!
Am descoperit un forum despre scrapbooking, din intamplare, mi-am amintit ca faceam si eu asa ceva cu copiii . cand am vreme ma apuc de treaba, am un album gol , timp sa am. mi se pare un mod placut de-a pastra amintirile. acum o sa incerc sa le realizez singura,cand mai creste Thomas, sper impreuna cu el
.
criss703 spune:
Oceanborn vroiam sa intreb ce-i aia scrapbooking
...da am cautat in dictionarul de engleza Webster
...ca na tot m-am apucat de cursuri de engleza (si ce-mi plaaac -sunt total diferite de cum stiam eu de la scoala
)...asa ca mi-ai dat de lucru
, da frumoasa initiativa , succes !
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
anes spune:
Multumim pt. aprecieri fetelor (atat eu cat si Remus)!
Otilia,
ca ma prinde, ca nu ma prinde postura, nu stiu,
dar imi place tare miult sa mergem la ski, iar anuil trecut am tanjit dupa asta! De Remus... ce sa zic...foarte ascultator nu este, ca am ridicat multe obiecte din calea lui
, dar nici nu este un copil imposibil! Florile au scapat ne jumulite, desi de vreo cateva ori a mai scormonit in pamantul lor!
criss,
pai la ce peisaje spectaculoase am vazut, nu era pact sa nu le facem reclama?
Remus are si el preferinta (in afara melodiei din filmulet) Lady Gaga, Dan Balan si inca una, nu mai stiu care! Sofi este foarte bucalata si deja are alura de chitarista!
Oricum, sa nu mai spui ca are 9 kg si ceva, ca nu te credem!
laura,
am vazut si eu pozele voastre de la ski, cand ai fost cu sotul si Rebeca! Minunate! Daca nu te deranjeaza, da-mi si mie un PM ca sa imi spui unde ati fost si unde ati stat? Ca am vrea sa mai schimbam si noi locatia de la anu`!!
Ami,
cum mai doarme Luca? Stiu ca v-ati mutat! Acum stati cu chirie? V-ati adaptat in noua locuinta?
Ginye,
al meu incearca sa ma linga pe maini sau sa isi linga umerii, picioarele mainile lui, atunci cand il masez cu lapte de corp dupa baie. In cadita, la dus, deschide gurita. Dupa dus, trage un ragait, la cata apa inghite
! Si eu care ii fierbeam apa de la filtru pana acum vreo doua luni!!
ocean
, da te rog si la noi un link cu forumul ala!
Edit: am fost cu cea mai mare telecabina din Austria! Are capacitatea de 150 de oameni simultan si este cam cat doua autobuze puse unul langa altul! Spectaculoasa! Am urcat pana la vreo 2500m altitudine cu ea (cam asa ceva). Uitati poze!http://family.webshots.com/photo/2263306680103625916wJYECE
Poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)