*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes
Ginye, al meu incearca sa ma linga pe maini sau sa isi linga umerii, picioarele mainile lui, atunci cand il masez cu lapte de corp dupa baie. In cadita, la dus, deschide gurita. Dupa dus, trage un ragait, la cata apa inghite ! Si eu care ii fierbeam apa de la filtru pana acum vreo doua luni!!

Si noi care credeam ca suntem singurii....

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Hai la cafea...!

PAna la 4 dimi a fost poezie...am dormit...dupa 4 .LA 6 juma era in picioare. MAcar azi e si tati acasa. Vorba bunicii...il mai "hartaneste" si pe el.

Mergi la inceput

Ocean eu demult caut sa fac asa ceva, dar nu stiam ca-i spune scrapbooking. Ai idee de unde se pot cumpara materile?

Mergi la inceput

Fetele...o intrebare: o piscina cu mingi unde pot gasi si eu. Am dat un gugal si mi-o arata numai pe cea de la chicco...scump dom'le...scump.Alte sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Eu mai am o gura de cafea..si noi suntem matinali..

http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm, acesta e forumul in romana. in engleza si italiana se gasesc multe chestii pe net.
http://arina-atelier.blogspot.com/2009/09/tehnici-creative.html, tot despre scrapbooking.

Ginye, nu stiu unde se gasesc materiale, dar de inceput e pot folosi chestii ce le avem prin casa, funde , nasturi, se pot decupa litere, desene etc. hartie de cadouri, ne punem imaginatia in functiune.

Noi avem un jurnal primit la botez, se numeste Albumul copilului nostru, Primii cinci ani, e cam la fel , se pun poze si se completeaza anumite rubrici, banuiesc ca stiti despre ce vb , e din Romania albumul asta.
totusi ceva facut de mana mea parca pastreaza amintirile mai vii. oricum eu am colectionat toate prostiile de cand s-a nascut Thomas, bratarile de la spital, 3 fire de par intr-o punguta ce se inchide, (parul taiat de popa la botez), primul lui bilet de avion, o pietricica din ungaria la care n-a vrut in ruptul capului sa renunte, etc, toate astea puse intr-un jurnal alaturi de poze , mi se pare cu mult mai plin de viata decat un album pe webshots sau pur si simplu un album de poze de hartie.

Mergi la inceput

Ocean multam de site-uri. Din cate am citit, in Ro nu exista magazine de profil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna dimineata! Apar eu, vine si ninsoarea!
Nu am mai reusit sa va dau binete de ceva vreme din motive de lipsa de timp si oboseala maxima. M-am intors la servici, am aproape o luna, iar Mirunel merge la cresa. Va ziceam ca aici in oras sunt 2 crese de stat. Acomodarea a mers mai bine decat ne asteptam. In prima saptamana a matait si la dus si la intors de la cresa si o duce mai prost cu somnul de dupa masa. Ea dormea cam 3 ore, acum, din cauza galagiei, doarme cam o ora, o ora jumate. Acasa rezista pana la max 7.30 si doarme pana dimi la 7. Mananca de sparge, asistentele de la cresa sunt foarte incantate de aspectul asta. O schimba de pampers cam de 3-4 ori de la 9 dimineata de cand e acolo pana la 5 seara cand o luam. A inceput sa manifeste interes pt olita, se joaca foarte frumos cu piesele de lego (tot acolo a invatat ca acasa nu o interesau deloc). Ca parti negative, din a 4-a zi de mers la cresa a racit. Tuse, muci, febra. Dupa 2 zile am bagat antibiotic ca ne-a fost teama sa o mai lasam asa. Ce am mai vazut la ea ca si comportament negativ, zic eu, face un scandal monstru si loveste daca ii iei ceva din mana sau ceva ce isi doreste. ACasa nu facea de astea. Dar banuiesc ca are un cuvant de spus competitia cu ceilalti copii. Plus ca ea e cea mai mica la 1,4 ani, ceilalti se apropie de 2 ani. Sunt cam 15 copii la grupa mica si cu frigul asta sigur nu mai apar si altii. Cand s-o incalzi vom vedea cati vor mai fi inscrisi. Sper ca am acoperit tot ce vroiam sa va spun de cresa, daca aveti intrebari va astept.
Am inceput si fizioterapia care include hidrokinetoterapie, kinetoterapie, ultrasunete si curenti intermitenti. Am 3 sedinte si pot sa va spun ca ma dor toti muschii din corp (am facut febra de la kineto) dar durerile de spate si solduri sunt in scadere ceea ce e un lucru nemaipomenit pt mine.
La servici am program complet de unde fug la kineto de unde fug acasa sa prin baia Mirunei apoi cad lata pe canapea cam o ora apoi somn de voie. Nu mai am nici timp nici putere sa mai fac nimic. Se va regla situatia cand voi termina fizio dar pana atunci sunt leguma.
V-am pupat, sper ca toata lumea e bine ca n-am apucat sa citesc nimic din urma.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Laura multam de sugestii. Cum a fost la ski? Ce spune Rebeca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

M-am imbolnavit privind aceste imagini. http://www.aprovita.ro/CentruldetineretAndrei/Album1.htm
http://www.aprovita.ro/

Banuiti ce "mesteresc" acum pe la PC....

Mamiselli ma bucur ca e totul ok. Sanatate , sa te recuperezi cat mai repede si mai bine !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

M-am distrat pe cinste aseara la curling, chiar daca am fost stresata sa nu cad pe burta cand lansam piatra. Eram toti la primul joc si nu prea am nimerit noi cercurile. Important este ca echipa mea a castigat detasat, norocul

Mamiseli, esti in CIC si lucrezi? Chiar ieri intrebam daca a inceput Miruna cresa, dar ma asteptam ca tu sa fii acasa. Ma bucur ca merge asa de bine cu socializarea, e fata de gasca. Recuperare rapida
Mirtha, pai eu vad zilnic apa si barci. Dar in Delta tot as merge, numai sa nu fie tantari.
Ma gandeam la tine, am nimerit pe niste siteuri cu toale, parca unul este www.otto.ro , restul nu le-am retinut

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput