*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 3
criss703 spune:
Anes f. faine poze
artistice ..parca voi faceati reclama la statiune/partie de ski
.Si filmuletul cu Remus mi-a placut
..Sofi are si ea 2 preferinte la muzica Lady Gaga cu Bad Romance si Timbaland cu Morning after dark ..
cand le aude chiuie si incepe sa se roteasca apoi ridica mainile sus ..sa dansam impreuna desigur ![]()
Oceanborn mi-a placut mult si "crema de fata " a lui Thomas 
Bertha ce se mai iubesc frumusetile tale 
Cameliam nici eu nu stiam ce sunt mucenicii , acum am citit , eu am cumparat azi din Real de curiozitate sa vad cum sunt ..nu au fost rai chiar daca erau de pravalie .
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Otiliav spune:
Anes, tu pari asa de sigura pe tine pe schiuri, ti se potriveste postura
. Frumoase peisaje ati surprins, si spun aceasta desi sunt satula de zapada.
M-ai facut sa intru la mamicivesele, m-am vazut cu ditamai burtoiul
, noroc ca am vazut burti si mai mari.
Cristina, am uitat de peripetiile voastre de la nastere. Acum ma mir cum de nu l-a facut de mic, Elisei i l-am facut la 3 luni prima data dar am observat ca in Ro fiecare pediatru face schema proprie.
Camelia, nu-s mare filozofie, apa si faina si nuca macinata deasupra cu zahar/scortisoara, vorbesc de cei muntenesti care mie imi plac.
Elisa n-a vrut nici zeama, e pretentioasa fata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
ginye55 spune:
Neatza!
Hai la o
!
Suntem mai matinali ca niciodata! Deja a mancat si eu imi beau cafeaua. S-a trezit la 6 dupa ce toata noaptea s-a foit in patut, a fost destul de agitat. S-a trezit cu muci destul de urati si stranuta mereu. 
Cami treaba cu mucenicii e un obicei crestin la noi in Muntenia, dar si prin Moldova, Dobrogea, Oltenia. Cel putin asa au dat astia aseara la stiri.
Legenda celor 40 de mucenici (sfinti) nu prea o stiu. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Printeso ![]()
![]()
buna treaba pizza aia. O sa o incerc si eu azi.
Flori, mami de
ginye55 spune:
Hai sa va povestesc ce face fi-miu la baie de vreo 3 seri: dupa ce se balaceste incepe sa se linga...pe maini, umeri...aseara a trecut la tac-su...voia sa-l linga pe maini...

Flori, mami de
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Ia recunoasteti...
..care a uitat usa congelator deschisa?
Brrrr ce frig e iar!
Vreau corcodusi infloriti si ciripit de pasarele
.
Ginye buna cafeaua!
Noi ne jucam cuminti de pe la 6:50. Cam asa ne trezim zilnic, dar continuam seria noptilor dormite complet.
poze aniversare 1 an
Ramo2007 spune:
Neata,
Bebecris, parca ai fi scris despre mine...aceeasi stare o am si eu 
Otilia
ce spun printesele de burtica ta, se manifesta in vreun fel?
Sara danseaza dupa Cleo Stratan si rade cand o vede.
Oul fiert cu paine prajita a fost un succes!
Amalia spune:
Anes foarte frumoase pozele! Iti sta foarte bine pe skiuri!
Sa va fie de bine vacanta!
poze aniversare 1 an
Otiliav spune:
Neata!
Eu la o portie de mucenici fierbinti sa-mi dreg gatul si o
ca trebuie, face bine la tensiune
.
Flori, fuse bine, prima noapte in care am dormit bustean pana la 5. Pana acum nu reuseam sa dorm prea bine in living. Iar la 5 i-am dat un san decat, cel care produce mai mult. Al doilea e plin si sper sa nu ma apuce siroitul ca am o sedinta importanta azi si dupa aceea plec cu colegii la un meci de curling si cina.
Si eu sunt mucioasa si stranut, Elisa si ea, poate macar Stefanut paraseste clubul.
Amalia, tu scriai de pietre, nu? Eu simt sanul plin, e normal ca n-a fost golit de 26 de ore dar nu e piatra, inca. E clar ca productia nu era prea mare dar nici deloc.
Ramo, Ana a inceput deja sa se laude la gradi cu Iulia. M-a interpelat una din educatoare de dimineata, credea ca are Ana imaginatie bogata ca burta inca nu i-a dat de banuit. Ea zicea ca asa a planificat sa aibe un copil cand incepe un altul scoala, la mine fuse pura intamplare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+