*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 10
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Aleinad, am ramas cu gandul la praji simpla cu mere, sigur n-ai uitat sa zici ca toate trebuie amestecate cumva? Iese asa din prafuri puse la gramada cu merele? |
Daaaa ... de aceea am zis ca e rapida. Amesteci prafurile, pui un rand de praf, unul de mere, unul de praf, unul de mere, iar unul de praf si unt deasupra si gata. Sucul din mere si untul sunt suficiente ca sa umezeasca prafurile si sa le dea consistenta. Daca ma gandeam mai devreme faceam poze mai multe, asa abia am reusit sa salvez o bucatica din marginile care au scapat devoratorului Bogdan. Uite aici http://family.webshots.com/photo/2136809860104281140rsypEn
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Neata, Sper sa stea Sara cuminte si sa nu inceapa sa danseze...daca aude pe cineva cantand danseaza, asa a facut si in biserica cand am cununat in toamna...era cu mainile pe sus si dansa. La dermatolog sper sa ajungem cu ea la inceputul saptamanii. |
Are dreptate Anca, e copil poate sa faca ce vrea. La catolici si alte culte exista locuri speciale de joaca pentru copii, nu sunt obligati sa stea cuminti la slujba.
Bafta la control.

Si uite aici pe "soru-sa" cum scotoceste prin jucarii.
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui anca_27 http://family.webshots.com/photo/2017886720100702717dxszEO , am fost si noi intr-o vizita scurta, aici sunt ceva pozici. |
Ce fetita cocheta cu ochelari are mama!!!
Si aveti cizmulite ca noi, doar ca ale noastre sunt albe.
aleinad.g spune:
Mirtha, nu ne-ai zis cum s-a acomodat Eva cu patul cel nou, nu ne-ai pus poze... ne lasi asa ... ![]()
aleinad.g spune:
Amalia, m-am tot tinut sa-ti raspund ... scuze
... Stai calma, mai ai cativa ani de liniste, la noi primul puseu a fost pe la 12 ani, a durat putin, acum imi dau seama ca a fost chiar bine atunci. Nebunia a inceput dupa 14 ani. Si vreau sa spun ca Bogdan este, pe ansamblu, un copil cuminte, invata bine, are numai note de 10, premii la concursuri si olimpiade, daaarrrrr personalitate cat cuprinde, nu mai face decat ce vrea si cand vrea si asta ma innebuneste. Dar, David se anunta un copil mai ascultator poate n-o sa-ti dea chiar asa mari batai de cap.
Si mai voiam sa te intreb cat de departe este scoala de casa. Ma gandesc ca ai putea sa incepi sa-l lasi sa faca drumul "singur", adica tu sa-l urmaresti de la distanta, dar el sa stie ca merge singur, ca are responsabilitatea drumului. Cam asta e perioada in care am inceput sa-l las si eu pe Bogdan. 
Mirtha spune:

Cand reusim sa demontam patul clasic...probabil vom reusi sa montam si patutul cel nou. 
Nu depinde de mine demontatul , daca as fi putut in 3 secunde l-as fi demontat. Ma tot rog de baietii astia ai mei si dau amandoi din colt in colt ca nu au unde sa puna patul clasic , demontat , ca unul e plecat la vie la bunici , ca altul nu are cu cine sa-l transporte pina in boxa. Numai pretexte. Pina o sa imi vina mie dracii.....si sa vezi cum dau cu el la ghena , il demontez singura pe bucati cu tocatorul ala de snitele care pe o parte are un soi de barda.
| citat din mesajul lui aleinad.g Mirtha, nu ne-ai zis cum s-a acomodat Eva cu patul cel nou, nu ne-ai pus poze... ne lasi asa ... Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Mirtha spune:
Am vazuuuttt...pozeleeeee.

Se obseva ca v-ati simtit super.
I-am trimis sotului link-ul postat de tine.
Sa vedem ce spune.
| citat din mesajul lui anca_27 Mirtha, http://www.dracul.ro/hanul_dracul_danes.html , (Malinas, voi ati fost si-aici la han sau doar la pensiune?) http://family.webshots.com/photo/2017886720100702717dxszEO , am fost si noi intr-o vizita scurta, aici sunt ceva pozici. Edit, nu are a face nimic cu Dracula, e doar retras, la vreo 2-3 km de sosea, in padure, liniste, ceva spatiu de joaca, loc de pescuit, animale. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
elilov3 spune:
oti ma bucur ca Elisa este o cumintica si intelege. ma bucur si ca tu vei incheia capitolul alaptare sa aibe calciu si bb-ica mica....nu iti mai spun ce curajoasa te gasesc si puternica zau mai rar asa, nu te perii vb asa real pe situatie..si ana din toamna la scoala si cu bb mic si cu bb mare au Doamne sa iti dea Dumnezeu putere ca zau de nu o sa ai nevoie .
saritul din patut
asa si Dimitrie se tinea bine si sarea din patut direct jos..a sarit asa de rau incat a facut pipi cu sange..va puteti gandi n-spe mii de analize, echo, n-spe mii de doctori ....rez necunoscut pana in ziua de azi...cert este ca a 2 zi imediat am desfintat patutul am scos suruburile, am bagat restul pe dupa mobila..si m-am scapat de el acum doarme cu mine....avem peste 2 luni de cand l-am desfintat cred...dormim de nu avem treaba..pe tacsu nu il mai suport asa sforaie ca de nu ii dau numai suturi toata noaptea si nu ne odihnim niciunul..sper sa reusim sa il luam alt pat lui dimitrie si sa il las singurel..da deocamdata nu ma lasa sufletul..el e foarte maleabil face ce ii ceri
se urca pe scaun si de acolo pe masa sta in picioare face numai tampenii trebuie sa pun pe jos culcate toate scaunele ca de nu e pericol..apoi are o iubitica o blondina de liceu de vine la preg la mine cum o vede cum tust la ea in brate si asa o pupa si ii vb el si ii canta o sa il filmez sa il vedeti in actiune a invatat ca joia vine si o asteapta si sta si se uita si ma intreaba...deci are omul o pref spre blonde din maternitate
face numai sarituri si toate cele...zau de stiu de unde ii vine sta pe marginea patului si il vezi cum isi ia avant si sare..frate zici ca e dus cu capu....deh ce stiu eu....sa va mai zic cum vede aragazul cum ar butona de zor in una din zile a pus mana pe oala, daca doamne fereste o punea pe fata vb aia la 2 pasi de mine cat sa iau un capac sa pun pe oala...i-am luat degetelul si l-am pus pe ea si i-am zis ca e arsi....pret de cateve milisecunde...pai ce zici ca s-a lecuit ei as....da de unde tot acolo fuge....in alta zi [stie sa deschida toate usile de prin casa] a deschis usa la bucatarie cat eram eu la baie a insirat gunoiul prin buc..si manca de zor la cozile unor flori de le aruncasem...nah ce sa ii fac ca doar nu o sa il leg...ionu la sc je cu el...deh in schimb functioneaza f bine inchisul in camera daca plage necontrolat sau are vreo criza de personalitate 1 minut de plans in camera face adev minuni..sa il vedeti apoi cum ma ia in brate si ma pupa si toate cele
a patit rau cu putica nu i-am decalotat.o bine si am ajuns la urgente cu puroi si toate cele..nu va mai spun ca am facue je accident cu masina cu usi infundate dreapta, vopsea sarita de pe aripa si nush ce la spoiler....da noi sa fim sanatosi ca belele tot curg..apoi a venit ziua lui Pavel si evident ca am jelit de mama focului vb aceea ar fi implinit 5 ani...apoi..apoi nu va mai zic....e suficient
?![]()
asta asa sa dam cateva si din casa ![]()
am fost si ep la craiova la Mirthacare ne-a tratat regeste si Dimitrie si Eva s-au jucata sa frumos....o sa pune poze de indata ce mirtha o sa le descarce...a fost super ce sa mai 

Ramo2007 spune:
Eu o iau razna cu cutremurele 
Azi noapte am visat ca a fost cutremur...nu o aveam pe Sara si eram la o prietena care statea la etajul 9....dar ea nu sta la 9, sta la 4 
Ma suna acum o tipa si cica a vazut aseara la OTV o prezicatoare care a zis ca vine cutremur mare intr-o zi de sarbatoare JOI, noaptea intre 0rele 3 si 7.
M-am uitat in calendar si sunt vreo 4 sarbatori joia...mi-e o fricaaaa....
oricum eu sunt ingrozita de cutremure....sunt nebuna?
elilov3 spune:
ramo cal iubita, nu , nu esti nebuna esti decat mama..e normala reactia ta...da, daca stam bine sa ne gandim daca e sa se intample ceva se poate intampla oriune si orice...deci hai fi cuminte...curaj iubita 
mirtha si anca ma inbolnavirati cu locatile aratate...frate da tre si bani..nu mere sa faci nspe ore si sa stai numai o ziulica...
vleau s eu dupa ce sparg vreo banca se rezolva ![]()