*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 9
Hera25 spune:
Otilia stii cum e fiecare cu piticul lui de pe creier.![]()
Ginye ma bucur ca piciul tau este bine. E super asa. Se face el flacau mare. O sa facem un club al berbecutelor.
Monicabo deabia astept sa mai fac si eu un bb. E fumos cu 2 copii si in acelasi timp f greu.
Madutza nasol ca nu ne nimerim in aceiasi perioada, dar la intoarcere imi impartasesti impresiile tale. Referitor la dieta, si eu mananc asa mai soft, deja e un stil de viata pt mine.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Otiliav spune:
Neata! Eu cu Flori la cafea, nu mai vine nimeni?
Eli, mersi de intrebare. Vezi ca tu esti restanta cu laudatul cozonacului din dotare.
Merge bine intarcatul, seara a inteles ca nu mai primeste si nu mai este asa de insistenta. Aseara chiar am fost acasa si a avut doar 2 tentative de cerseala. Eu am dormit bustean pana la 5 dimineata cand s-a trezit Ana sa vina in living la mine. Elisa s-a trezit la 7 si a supt din plin, era sanul productiv si nesupt de 2 zile. Maine dimineata, pentru ca e vorba de cel neproductiv, sper sa o fentez. Si uite asa incerc sa cresc distanta de zile ca sa intarc si eu fara sa ma mulg sau sa stau cu comprese. Oricum e super asa cu o masa dimineata, inca se mai trezeste noaptea, jeleste putin dar adoarme langa mama. Sper sa se termine repede laptele sa ma pot muta din nou in patul meu langa ea.
Monicabo, am citit cu mare atentie ce povestesti si deja imi inchipui ce gimnastica va fi la mine in casa. Ana sefa le va da instructiuni
. Numai sa fie caldut afara sa le trimit in curte la alergat, catarat si consumat energia.
Flori, ce vesti bune, ma bucur.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
Mirtha spune:
Otilinca suntem pe aici la a 2 cafea. Si parca tot buimaca sunt.
Si eu mai merg uneori cu sotul la popice(in vacante acolo unde cabanele au si cate o sala de popice) sau la biliard chiar in Craiova. Nu pot sa spun ca nu ma distreaza sau nu ma deconecteaza dar pina la un punct.
Flori ma bucur pentru voi. Super vesti. 
Eli inca nu am descarcat pozele .Cum descarc am si trimis. Imi ia ceva timp sa le descarc, sa le fac un folder seprat etc.Dar pina diseara sper sa reusesc sa ma mobilizez. Am gasit si in Gorj o locatie super faina : http://www.domogled-cerna.ro/p_cerna_sat.htm .
Hera am o ceata de pitici.
. O ceata intreaga si nu sunt cei din cantecul "Piticii voinicii" , sunt din categoria "Ceata lui Pitzigoi".
Monicabo
! Am citit imi place asa sa imi imaginez ce descrieti voi , sa vad cum se distreaza bebelacii impreuna si bine si la greu
. Deocamdata insa nu ma incumet la bb2. Vreau o pauza si apoi cand ma voi simti din nou pregatita vom purcede in marea aventura bb2.
V-am lasat , mai caut locatii. 

Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Ramo2007 spune:
Neata,
Vad ca vorbiti de activitatile puiutilor.
Sara nu se urca pe nimic deocamdata, nici nu se da singura jos din pat si asta ma bucura pt. ca nu ia prea multe cazaturi.Ii place sa scaoaa toate jucariile din sac si sa le insire in sufragerie si de cele mai multe ori se impiedica de ele.De cateva zile a observat ca poate deschide sertarele si usile de la sifonier de dedesupt...
si o cert mereu cand face asta...inca are pe obraz zgrietura care a facut-o cazand in coltul sertarului, e acolo de 2 luni
se vede mai putin, dar se vede...in timp o sa treaca.Uneori sta cuibarita la mine in brate si ne uitam la laptop la Cleo cum canta si ne dragalim, imi pune cate o stampila pe obraz si apoi baga si dintisorii...asa de control.Seara nu vrea sa mai adoarma in patut (cred ca din cauza ca e lenjeria rece).Ii da lapticul la noi in pat, o ia pe suzi si adorme cu mine, apoi o mutam in patutul ei.Azi noapte s-a trezit de vreo 2 ori si pana al urm ama luat-o c noi in pat, cred ca-i era frig.S-a trezit la 8 si acum doarme de la 11.
Am apucat si eu sa strang prin casa.Diseara vine protul sa facem sfestanie,facem in fieare an in luna martie, asa am auzit ca e bine.Anul trecut n-am facut ca n-a avut preotul nostru timp in martie, dar acum ne-am programat din timp.Sper sa stea Sara cuminte si sa nu inceapa sa danseze...daca aude pe cineva cantand danseaza, asa a facut si in biserica cand am cununat in toamna...era cu mainile pe sus si dansa.
La dermatolog sper sa ajungem cu ea la inceputul saptamanii.
anca_27 spune:
Mirtha, deci sunt sanse sa ne vedem live, adica sa venim noi pana la voi intr-o vizita scurta. Sau de ce nu voi la noi, daca vindem masina ajungem mai greu, voi cu ce veniti? Nu vreau sa-ti dezamagesc soatza dar la Saulia nu prea e munte, mai mult... dealuri.
Aleinad, am ramas cu gandul la praji simpla cu mere, sigur n-ai uitat sa zici ca toate trebuie amestecate cumva? Iese asa din prafuri puse la gramada cu merele?
Gynie, uite, buna idee, cine stie cati mai fac la fel... bine ca l-ati `ginit`. Ma bucur tare ca Stefanut e bine.
Oti, ce intarcat lent si frumos. ![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Ramo, si ce daca danseaza
, e copil, si nu e nimic atat de sobru intr-o festanie, dimpotriva, e energie pozitiva, menita sa va protejeze.
Cand mergem la ai mei, o duc pe Sara la biserica nasilor ei de botez, greco-catolici, sau uneori eu nu merg, o duce Siliva sau nasa. Dar merge-vine, se joaca cu cate-un rozariu, cruce, canta si ea dupa preot, adoarme, si toata lumea e fericita.
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Mirtha spune:
Va asteptam cu cea mai mare placere. Numai sa ma anuntati cel putin cu 1 zi inainte. Fac o salata bestiala de cruditati.
Uite poate sa iti confirme Eli.
Mdaaa...deci nu e chiar munte....
Dar zona are potential de pescuit magnific. Daca vom alege complexul Andrei venim clar cu cu masina . Toate instrumentele nu incap decat in portbagaj.
Inca nu ne-am decis , mai cautam . Mai dar aer curat de munte , liniste si mincaruri traditionale sunt ???
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Mirtha, deci sunt sanse sa ne vedem live, adica sa venim noi pana la voi intr-o vizita scurta. Sau de ce nu voi la noi, daca vindem masina ajungem mai greu, voi cu ce veniti? Nu vreau sa-ti dezamagesc soatza dar la Saulia nu prea e munte, mai mult... dealuri. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Ramo2007 spune:
Ca spuneati de praji cu mere...eu fac un fel de tort de mere cu crema de zahar ars.Bag crema de zahar ars la cuptor...o las cam jumatate din timpul normal si apoi torn compozitia de pandispan cu merele taiate cubulete.Cand sunt gata, rastorn cratita si blatul e jos, crema de zahar ars sus si merele si ele pe acolo...cred ca fac maine...dar soata nu papa.O sa chem finii in vizita ca afara se anunta tot vreme urata.
Otiliav spune:
Citesc ca ai vostri dorm in patut cu plasa/de lemn. Elisa s-a specializat in sarituri, cat ai clipi e afara si nu pot lasa si mai jos nivelul. Asa ca tin patutul pentru Iulia ca pentru Elisa e de joaca si atat, nu-mi surade ideea sa sara din el in toiul noptii.
Ramo si noi mai facem asa dar in ultima vreme am preferat tarta cu mere deasupra, fara caramel ca ne ingrasam
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
anca_27 spune:
Mirtha, http://www.dracul.ro/hanul_dracul_danes.html , (Malinas, voi ati fost si-aici la han sau doar la pensiune?)
http://family.webshots.com/photo/2017886720100702717dxszEO , am fost si noi intr-o vizita scurta, aici sunt ceva pozici.
Edit, nu are a face nimic cu Dracula, e doar retras, la vreo 2-3 km de sosea, in padure, liniste, ceva spatiu de joaca, loc de pescuit, animale.
============