Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle sar'na oricum....am intrebat si raspunsul a fost ocolit elegant.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dedicatie speciala pentru cristina ..

www.youtube.com/watch?v=GpXrdg-vdVo&feature=related" target="_blank">dansul pinguinului

si un video la care m-am stricat de ras .. un mos alcolizat danseaza dansul pinguinului .. www.youtube.com/watch?v=ZiDSYBQdJIE" target="_blank">aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Cristina, dear, ma bucur sa te mai "vad". La botezul Nataliei am aflat si eu de acest dans la care se pricepea toata lumea, dar n-am prestat, doar m-am uitat fascinata

Raluk, subscriu la ce-a zis Luto...m-am culcat deprimata aseara dupa ce am vazut pozele din Grecia. Ai un corp superb!Iar cu pozele de la nunta, no comment, foarte fain totul.

Luto, florile alea mici si verzi se numesc santini!

Pupici cu sclipici!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk totul a afost superb la nunta, super!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Deci nu mai pot de ras!!!!
M-am uitat la filmuletul cu tataie alcoolizat si acum rad cu lacrimi, si Emma dupa mine, e cu gura pana la urechi!
Ellenuto, si eu tocmai gasisem primul filmulet cu dansul asta sa-l arat la fete. Dar nuntasii aia cred ca erau ca si noi, la primul lor dans, ca vad ca se cam incurcau in picioare.
Oricum, nu e greu, Techiluto, hai ca-mi fac temele si la urmatoarea petrecere ma bag si eu! Cum mai papa putzele?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza fetele
LALI multumim de cafeluta
CRISTINA ce ma bucur ca te vadchiar ma intrebam pe unde esti,de ce nu ne mai scri.Sa-ti fie de bine petrecerea si e musai sa inveti dandul pinguinului,vorba Techilei e in mare voga.Sa o fi vazut voi pe mama mea intr-o seara pe la 22 cum se uita la caseta de botez si imvata dansul pinguinului,va spargeati de ras
ALEX ma bucur ca Alessia e mai bine si continua cu ser si pompita
Chiar ca urat e afara.
Mai fetelor in ceea ce il priveste pe Alin se vede clar ca nu ii pare rau ca da bani pentru ceva sa-i cumpar sau cumpere la baiat,poate ce e legat de mine da dar eu nu i-am zis sa-mi ia tel,nici sa-mi plateasca ab la tel nici sa-mi faca masina,el a vrut.Desi nu ar trebui eu sunt foarte fericita ca iubeste baiatul si mi-ar placea sa se inteleaga bine si sa se implice chiar daca el in proportie de 80% a ramas acelasi barbat(asa banuiesc,nu stiu ce face cu cine e si ce invarte) dar ma gandesc ca macar ca tata sa nu mai dea gres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fragutzo, tu ai mai incercat sa-i dai lapte praf lui Natalix? Ca imi trebuie si mie strategii de acceptare. Eu refuz sa am o fetita sclifosita si agatata de fusta lui mami tot timpul. Vreau sa fie si ea de gashca, ca Andrei, care sta fara probleme cu oricine.
Duminica am fost la film cu sotul si i-am lasat pe copii cu o prietena. La fel a facut, a refuzat categoric biberonul, s-a chinuit saraca prietena o groaza pana sa o adoarma, s-a plimbat o ora cu ea in brate prin casa. Cred ca sigur nu se mai ofera alta data sa stea cu ea!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata!

Ce fac fetele?
Lali multumim de cafea!Chiar Polul Nord la Constanta...nici la noi nu-i departe de Polul Nord

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ii suuuper dansul

Eu ma prapadesc de ras la pardoia de la Zu,cu Boc
www.youtube.com/watch?v=feksbL840Go" target="_blank">aici

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Raluk ai fost o mireasa foarte frumoasa. Am tras cu ochiul si la pozele din Tunisia, imi place mult cum iti sta bronzata si cu freza cu codite.

Mergi la inceput