Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!
Am auzit ca m-a strigat Raluk, asa ca am venit repede-repede sa ma delectez cu pozele de la nunta (si nu numai). Am ramas fara cuvinte, ai fost minunata, superba! Si totul a fost asa de bine organizat, si pus la punct, exact ca la botez. Rochia, buchetul, aranjamentul de la restaurant, tortul, camera!
M-am mai uitat un pic si pe alte poze, mai ales pe cele din Grecia. Am si eu o curiozitate, cate kilograme aveai? Oricum, se vede ca esti sportiva, dupa muschi, eu niciodata nu as arata asa de bine ca tine. Cred ca daca reusesc sa slabesc asa cum mi-as dori o sa imi atirne pielea de pe burta.
Monica, ce ai facut la medic? (parca am vazut ca nu ai intrat aseara, e drept ca am citit pe fuga din urma)
Fetelor, eu nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi. Nu am mai scris pentru ca nu reusesc sa raspund la toate fetele si nu imi place asta. Astazi e urat tare afara asa ca o sa stau numia in casa, cu voi!
Aseara am fost si eu dupa muuult timp la o petrecere. Cu colegii de serviciu, de 8 martie. Am mancat, am dansat, a fost super!
Mi-am lasat copiii cu sotul, si din pacate asta mica a plaaaans!!!! Mi-a zis Dan ca o ora a incercat sa o linisteasca si nu a reusit. Nu a vrut sub nici o forma sa bea lapte praf, dadea biberonul la o parte, a incercat sa o mangaie, sa o ia in brate, nimic, urla si mai tare. Andrei, scumpul de el, a facut si el tot ce putea, i-a cantat, i-a adua jucarii, a mangaiat-o, nimic. Pana la urma a pus-o in patut si a lasat-o sa planga pana a adormit de la atita plans. Of, of, trebuie neaparat sa o obisnuiesc cu laptele praf, ca altfel nu o sa mai pot pleca nicaieri.
Meli, ce poze frumoase, asa se iubesc si copilasii mei!
Am vazut muuulte poze frumoase, o sa imi amintesc pe parcurs, ca eu sunt dezorganizata tare si nu mi-am notat nimic. Mi-l amintesc acum pe Davidosul in poza aceea superba!
Mada, sa stapanesti sanatoasa telefonul! SI lasa-l sa-i cumpere lui Irinel tot ce vrea el, ca doar e tatal lui. Poate s-a mai maturizat si el, ce sa zic.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Aseara mi-am dat seama ca nu mai stiu deloc sa dansez! Cred ca m-am facut de ras, m-am uitat si eu la altii si incercam sa imit si eu, dar cred ca eram jalnica. Nu am mai dansat de ani intregi, ocupata fiind cu reproducerea!
SI apropo de asta, voi stit cum e dansul pinguinului? Cica e tare la moda acum, asa am ras de ei, dar eu nu m-am bagat, ca nu stiam pasii!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asaaa, am revenit.

Si asa cum am promis si ceva detalii despre starea noastra:

Pitica e cat de cat bine, nu a facut decat putintica febra ( de fapt nici macar nu o pot numi asa, era 37.7 in funduletz, si asta dupa o seara mega agitata, ea avand in mod normal 37.4, deci nu se pune), i-am dat ieri oscilo si aseara putin paracetamol sa o ajute nitel, insa mucii sunt la mare inaltime, curg intr-una, nu au nici o culoare si cica asta e de bine, dar e maraita din cauza ca respira greu si automat doarme si se trezeste intr-una....da Doamne ca astea sa fie cele mai grave probleme. Bagam ser si apa de mare cu pompita la greu si cam atat deocamdata, vedem cum evolueaza ca sa stim ce facem cu Rotarixul. (zici ca e un blestem, inainte de prima doza de Rotarix am pazit-o sa nu raceasca si in ziua vaccinului a facut febra, drept ptr care am amanat cu mai bine de 2 sapt si am facut doza chiar la limita, ceea ce inseamna ca si doza asta era programata tot la limita, si na...iar raceala, ziceti si voi).

Cam atat, ca m-am intins ca o placinta.

Va pupam si va multumim pentru sfaturile si gandurile voastre bune, fac minuni, sa stiti!

PS: nu-i asa ca nu ii pot introduce aliment nou pana nu se face bine??? (ea nu papa morcovul gol la masa de pranz si ma gandeam sa ii bag si dovlecel sau cartof dulce, insa nu stiu ce sa fac)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Iulika, am citit ca fost Brucu bolnavior! Il pup si sper ca acum e bine, micutul de el!
Am vazut ca ziceati de sani plini de lapte. Eu zic ca atunci cand vedeti ca plesnesc sa nu va mulgeti, doar sa il puneti pe bebe un pic la san, pana ii detensioneaza. In timp o sa scada productia.

POZE

Mergi la inceput

Cristina ma bucur sa te vad si sa iti fie de bine distractia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Alex, ai Batista Bebelusului? Ca la asa productie de muci, e mai eficienta ca pompita. Nu e bine sa inghita mucisiorii, eu asa stiu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o !

luci eu cand am inceput diversificarea la eva si incepuse sa pape mese intregi, ma mulgeam un picut cat sa detensionez sanul .. nu ma mulgeam mult ca asa nu ajungeam nicaieri. in cateva zile s-a reglat de la sine.

cristina ce bine ai iesit la dans! imi pare rau ca pitica a fost suparata .. eu ii dau dreptate mamei mele .. astia mici ne simt mirosul si fac scandal cand ii lasam cu altcineva si nu mai simt ei miros de mami ..

alex sper sa fie bine piticuta si sa apucati sa faceti vaccinul. hai ca mai are pana la 6 luni si se pune pe picioare.

cand ma gandesc ca trebuie sa ies sa iau citrice ptr sucul evei, imi vine sa plang .. off, nu ne mai lasa iarna asta pacatoasa. si am vazut ca tot frig si ninsori se anunta ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Cristina nu am batista bebelusului ptr ca am oroare de aspirator, dar am o pompita pe acelasi principiu, numai ca trag eu cu gura, cu pompita clasica nu ma descurc. Sar'mana oricum.

Elle eu stii ce nu am inteles pana acum....deci zice ca a doua doza trebuie facuta pana la max 24 saptamani - cum calculam astea 24 sapt = adica numar de la nastere saptamanile, sau 24 sapt=6 luni= data la care face 6 luni.....ca difera.....adica spre ex a mea face 24 sapt de la nastere sambata asta, desi ea face 6 luni tocmai pe 26, adica peste 2 saptamani.

Nu stiu dc ati inteles ceva, dar eu sunt in ceata....sincer, dr nu au stiut ce sa imi raspunda.

voi cum stiti? Sau voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aseara mi-am dat seama ca nu mai stiu deloc sa dansez! Cred ca m-am facut de ras, m-am uitat si eu la altii si incercam sa imit si eu, dar cred ca eram jalnica. Nu am mai dansat de ani intregi, ocupata fiind cu reproducerea!
SI apropo de asta, voi stit cum e dansul pinguinului? Cica e tare la moda acum, asa am ras de ei, dar eu nu m-am bagat, ca nu stiam pasii!

POZE

buna dimineata cucoanelor,
te pup cristina si ma tare bucur sa te vad. banuiam ca esti in distractii, nu stiu de ce. stai calma ca la cat dureaza vremea asta, inca vreo saptamana adica, o sa ai timp de forumeala, iar dupa aia cand o vina caldura vor pleca toate fetele pe campii in cautare de soare pentru pui.
dansul pinguinului...eu l-am descoperit anul trecut in septembrie cand am nasit. iniatl am crezut ca e ceva ad-hoc si ca toata lumea face misto (nu neaparat de mine). pe urma am descoperit (am intrebat in soapta adica sa nu ma fac de ras) ca de fapt totul de intampla organizat...cu pasi anume...se cere o anume maiestrie. dupa care am mai aflat ca de fapt dansul este vechi vechi, era si pe vremea lu' mama in voga....asa ca stai jos ...ai nota 2...pana la petrecerea viitoare sa-ti faci tema si sa-l inveti
ti-am mai zis ca ma bucur sa te vad?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex mie dr mi-a spus ca musai pana face 6 luni, nu mi-a spus de saptamani .. chiar nu stiu ce sa spun la faza asta cu saptamanile .. intreaba si tu pediatrul tau sa vezi ce spune. sanatate multa alessiei!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput