Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Luto eu ii dau piureul de legume la 3-3 jumate (asta pt ca el mananca la 7 laptic si la 11 fructe si laptic). Mananca in jur de 100 de ml si dupa aia laptic, dar nu mai mananca asa mult. Azi de ex a supt mai mult la u san. Eu nu ma mai mulg, ci las lapticul pt masa urmatoare. O fi bine?

Mary ai niste baieti minunati!

Joshua. Sa cresti mare, frumos si sanatos, sa iti bucuri mamica!

Noapte buna fetele!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

pai adica unde il lasi pt masa urmatoare ? in san ? ca eu aici incep sa am probleme ca mai vrea cate unul sa explodeze . Si stiu ca incet incet organismul se va regla dar acum e varza, e nereglat....si el face laptic cand puiu nu mai mananca pt ca are burta plina cu mere si banane

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu stiu ca sanul va produce atat cat cere copilul... daca mulgi sanul va produce mai mult... pe de alta parte daca nu mulgi poti sa faci vreo prostie de cinestiece draq de mastita ca se umple... cam sa patesc eu!!!

asa ca mai bine mulg dupa fiecare masa, adicatelea de 4 ori pe zi. evident ca cel mai mult scot dimineata dupa masa lui si apoi cantitatea se diminueaza. daca n-as mulge cred ca as face explozie.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

acestea fiind zise va urez sa aveti o noapte linistita!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MARY ce baietii frumosi ai si ce imi plac ca se iubesc
RALUK maine ma bag sa vad pozicile de la nunta,abia astept
ELLE multumim de capitol
Ce dragute ati fost la sf capitolului trecut,va pe toate am uitat ce am mai citit
Baiatul meu nu doarme se tot roteste in pat si de vreo cateva zile si-a gasit o jucarie noua:PAMPERSUL,il ia si il intoarce pe toate partile si il baga in gura tot pe toate partile...fug sa il iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu stiu ca sanul va produce atat cat cere copilul... daca mulgi sanul va produce mai mult... pe de alta parte daca nu mulgi poti sa faci vreo prostie de cinestiece draq de mastita ca se umple... cam sa patesc eu!!!

asa ca mai bine mulg dupa fiecare masa, adicatelea de 4 ori pe zi. evident ca cel mai mult scot dimineata dupa masa lui si apoi cantitatea se diminueaza. daca n-as mulge cred ca as face explozie.

Pataniile noastre

ioana dar eu pana acum nu mulgeam nimic, cand am avut probleme acum cateva zile nici nu stiam pe unde am pompa......DAR eu ce nu am inteles tu de ce te mulgi dupa fiecare masa ?
La mine organismul e mai prostanac si face laptic pentru acea masa cand davidelu baga fructe.....si nu pot sa stau pana la urmatoarea masa care e mai lapranz ca explodeaza. Dar in rest eu nu mai scot alt laptic. Cred ca e prea tarziu si-mi scapa ceva

Mary baieteii tai sunt niste minuni. Tu ii pui asa sa se iubeasca sau vine din partea lui Alex afectiunea ?
Raluk mi-ai stricat seara cu silueta ta .....
Ai fost foarte frumoasa mireasa si mi-a plaut multa rochita in partea de jos.... In buchet aveai niste floricele mici verzui care-mi plac si mie la nebunie. Te pup si asteptam poze cu Alex si JUngla.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buuna domineaataaa...asa era inainte sa vad ce este afara ...Si eu care voiam azi sa merg la nasica baiatului ,da poate merg pana la urma...Deocamdata ma apuc de fiert mucenici...poate fac si copti,inca mai cujet
Aaa,si era sa uit cafelute,ceaiuri,frapucine si ce mai vreti voi.Va pupez de aici de la Polul nordCnstanta

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza

Lali,multu' de cafeachiar acum savurez una

Mada,uitasem sa-ti spun ieri,sa folosesti telefonul cu placere ;am ramas uimita de gestul lui Alin (si mai ales de faptul ca i-a cumparat atatea lui Irinel)

Luci,in poza in care il tine in brate,eu i l-am pus pe Razvi asa,dar in ce-a de-a doua a fost inititiva lui;da' nu ma intreba cat stau cu aparatu aprins ca sa le pot face repede poze in momente din astea de dragaleala.In cele mai multe cazuri,initiativa o are Alex,eu doar incerc sa ma fac cat mai putin observata si sa-i prind repede "in actiune"

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna dimineata!

Multumim Lali de cafele. Si la noi e nasool afara, a nins, s-a depus si iar nu iesim azi ca mai bate si vantul pe deasupra.

Meli ai niste baieti ff frumosi. Sunt topita dupa Razvi, e atat de scump

Raluk ai fost o mireasa su-per-ba mi-a placut mult rochia ta, cu totul, si tortul a fost minunat, totul foarte elegant. La multi Ani impreuna!

Vic am eu un clip cu un striper care danseaza, daca te intereseaza iti trimit pe mail, ce zici? Eu ma bine dispun de fiecare data cand il vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Sunt la recuperari desi sunt chiauna, azi noapte m-am trezit de 100000000 de ori sa ii suflu printesei nasul...revin cu detalii:

Kiki sar'mana de intrebare, sunt ok cat de cat, mai ales ca acum e asta mica bolnavioara, nu imi sta gandul la altceva.

Ioanna pana la urma i-am dat oscilo, de curatat o cirat foarte frecvent cu apa de mare si pompita, insa e ceva de speriat cat de repede se infunda la loc.

Raluk o dulce ca deobicei, asa sunt eu stresata, dar cand va citesc pe voi imi revin...de data asta sunt mai mult suparata ca nu mi-am ascultat instinctele.

Monikus te imbratisez tare de tot si te astep cu vesti bune de la controale.

Iulia merci de info, am notat.

Abia astept sa vad ce a primit Raluk ca pana acum m-am spart de ras.Ahaa, deci jumper, acu' stau si ma intreb ce o sa faci tu mami cu el, ca doar era cadoul tau!

Pfffff, Techila sper ca ati ajuns pana la urma la concert.

Mada sa va fie de bine plimbarea, sa stapaniti sanatosi carutul si deja eu cred ca cineva regreta gestul facut.

Pot sa plang si eu cu intarziere dupa pozele de la nunata Ralukai?

Hmmmm, zona crepusculara la sfarsit de capitol, acusi ma bag si la actualul, pana se trezeste mandra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite JOSHUA

Ma bag la vizionat pozeeeee!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput