Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 8
suede spune:
Mi-am vazut si nora,Ama cea scumpica, o dulce si pe ea si pe mami.
Foarte frumoasa urarea!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
cristina_ana spune:
Asa o pofta m-a luat de o petrecere din aia adevarata, cu vinulet , gratarele, dansat hore, cantat!
Ce naspa-i vremea! Ce puii mei fac eu in casa toata ziua?
Mada, dar Alin e cu cineva acum? Parca imi amintesc ca ziceai ca mai are un copil, cu el cum se poarta?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
monique02 spune:
[b]Cristina /b] incearca sa ii dai cate putin lapte praf inainte sa o alaptezi, nu mult 10-20 ml si apoi sa o pui la san.
monique02 spune:
Cristina eu plec cam intr-o ora in Militari la C&A si Kiabi sa ii cumpar haine de primavara Teodorei (ca o sa incep sa lucrez si nu o sa mai am timp), daca vrei vino poate ii cumperi lui Andrei hainute.
cristina_ana spune:
Monique, chiar acum ma gandeam sa-i fac un lapte praf, sa vad si eu de ce zic altii ca nu mananca. Eu i-am mai dat acum o luna, cand am lasat-o cu mama, si a baut fara probleme, isi tinea chiar singurica biberonul cu manutele. Ea la mancare nu face deloc mofturi, papa tot ce-i dau cu cea mai mare pofta! Imi vine greu sa cred ca laptele praf nu-i place. De fapt zicea sotul ca nici macar nu a gustat, dadea efectiv biberonul la o parte.
Mi-am mai amintit de poze. Monique, superbe fetitele tale! Ce frumos deseneaza Teodora, si ce frumoasa e ANdreea imbracata cu gecuta, ca o fetita mare!
Am vazut si doua fetite superbe si cu par muuult, Ama a Crocodanei si Maia a Hepilicai! Deosebit de frumoase, amandoua! Eu sunt invidioasa in special pe fetitele cu par lung, stiti asta, da?
Imi mai amintesc eu pe parcurs ce am mai vazut!
POZE
techila spune:
LA MUUUULTE LUNITE, JOSH!!! SA TRAIESTI SI SA AI O VIATA DULCE ASA CA TINE!!!
cristina, putzele mele papa tot asa...de la prost in jos (respectiv foarte prost pana la deloc). martea viitoare mergem la dr...sa vedem..
am facut filmulete si poze, o sa le incarc cand o sa am un pic de baterie la aparat. sigur vor fi pe placul luciei si iulikai
la pranz iar imi vine o mosafira care va sta cu mine pana maine....iar imi va termina creierii...v-am mai povestit ca vine o zi doua pe saptamana in Buc si nu are unde sta...eu o ajut cu mare bucurie, dar daca nu ar vorbi atat de mult....ce bine ar fi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
cristina_ana spune:
Monique, as veni cu cea mai mare placere, dar pana pe 15 martie nu am buget de hainute! Si ma enervez sa vin doar sa ma uit. Noi tocmai a trebuit sa ne platim (partial) locurile de parcare, si suntem cu banii la limita luna asta, asa, cat sa nu murim de foame! Nu va spun cat costa doua locuri de parcare la mine, ca va socati! Dar nu avem ce face.
POZE
cristina_ana spune:
Mai Techila, si cat o sa mai vina fata aceea in Bucuresti? Ce naspa! Zi-i si tu ca ai campul blocat si nu poate ajunge!
Borcanele ai incercat sa le dai la putze?
POZE
alex25 spune:
App de vreme, ma gandeam aseara ca mai mult ca sigur la anu' sau peste 2 ani, cand o sa vreau si eu sa ies cu mandra in zapada sa se joace, cu siguranta nu va mai fi...asa-i?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!