Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Josh, La multi ani si la cat mai multe lunite!
Mihaela, sper ca esti bine! Mai da-ne un semn cand poti!
Monique, sa-mi zici si mie te rog daca mai sunt reduceri la Kiabi.
Eu mi-am propus ca saptamana viitoare, cand iau indemnizatia, sa-mi cumpar hainute de primavara. Ar trebui sa dau vreo 3 kg jos pana atunci, ca sa nu dau banii degeaba. Nu stiu cum sa fac sa reusesc.
Mi-a ramas si mie gandul la blugii de la Promod. Nu i-am vazut in realitate, dar daca si-a luat si Claucia, si Anomis, si Santorini, pai sa-mi iau si eu! Deh, spiritul de turma!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Alex, ce-ai patit mami?!?!!! Cum sa nu mai fie zapada!? Poate nu o sa mai fim noi deloc, ca vine anul 2012, dar zapada de ce sa nu fie!
POZE
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Mai Techila, si cat o sa mai vina fata aceea in Bucuresti? Ce naspa! Zi-i si tu ca ai campul blocat si nu poate ajunge! Borcanele ai incercat sa le dai la putze? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
nu ma cristina, nu merge sa o refuz ca e la facultate fata si tre sa isi termine nu stiu ce dracii pentru licenta...o sa o suport ca chiar nu are unde sta, prefer sa ma chinui eu careva zile, dar sa isi termine oamenii scola...ca si pe noi ne-au ajutat altii la nevoie...
am incercat si borcanele..aceeasi treaba, adica acelasi refuz. am citit pe prietenul spock, zice ca la copiii nemernici refuzatori de mancare se poate incerca varianta cu 3 mese pe zi. o sa discut si asta cu dr marti. oricum acum astept rezultatele la urocultura ca le-am recoltat ieri...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Alex, ce-ai patit mami?!?!!! Cum sa nu mai fie zapada!? Poate nu o sa mai fim noi deloc, ca vine anul 2012, dar zapada de ce sa nu fie! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Ma gandeam si eu asa, nu stii cum se intampla deobicei...cand vrei nu ai si cand nu iti trebuie ai din belsug!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Buna dimi mamici si dovlecei,
la multe lunite sarbatoritilor de azi.
Am intrat mai devreme ca Maria a inceput sa isi schimbe programul si dupa masa de la 7 de abia mai adoarme asa ca am culcat-o putin (cred eu ca max 45 minute) inainte de masa de fructe, ca altfel face scandal si nici nu papa.
Asa ca am zis sa va salut si sa vad ce ati mai scris de ieri.
Aseara am vazut ca au fost ceva problemute cu capitolul si eu am postat la sfarsitul lui 105. Nu stiu cum.
Va pup si revin.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
cristina_ana spune:
Techila, ma gandeam eu asa, poate ar fi bine sa le faci un examen coproparazitologic, sa nu aiba viermisori. Stiu ca Andrei a avut o perioada in care nu se atingea deloc de mancare, bea doar lapte, si de fapt avea nu stiu ce viermisori din astia. Cred ca ii era greata de mancare sau il durea burta. Dupa ce a facut tratament si-a revenit. E drept ca el avea un an si ceva, nu stiu daca exista si la bebelusi.
POZE
carinablanca spune:
Mary, foarte scumpi puiutii tai.
Repostez de la sfarsitul capitolului trecut
Techila, sper sa vina si la voi vremuri mai bune cu papa.
Imi pare rau ca nu poti iesi.
Ellenuta, mi-ai facut o pofta/. Vreau si eu, dar nu-mi ies prajiturile si de asta nu am salvat reteta atunci. fetelor nu o aveti careva salvata sa o mai puneti odata ca la cate laude am auzit tot as incerca si eu sa o fac la sot.
Mkunigunda, da ii dadeam lapte. SI acum ii dau daca nu mananca destul. Stiu ca trebuie sa manance macar un 120 ml ca si cantitate si daca nu papa atat nu razbim pana la urmatoarea masa. EU nu cred ca se obisnuieste cu lapte dupa. Eu de exemplu deja de 2 luni fac asa si avem mese fara si nu da nici un semn ca ae vrea lapte daca e satula de legume si fructe. Ba chiar mai mult, la inceput nu stiam cam cand se satura si ii dadeam indiferent cat papa solid si lapte dupa si ea il refuza. papa un 10-30 cred ca de sete.
Iulia, La multi ani sotului si La multi ani fericiti impreuna!
Santorini, da ce bine te-ai distrat tu de ziua femeii.Sa-ti fie de bine!
Raluk, .
Luto, faine bancurile. Mi-ai luminat fata.
Fragutza, cum a fost la alergolog?
Monica, ce mai faceti?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
Ioanna81 spune:
buna dimineata
LA MUUULTE LUNITZE JOSH
luto ma mulg dupa fiecare masa pentru ca eu inca produc mult mai mult lapte decat papa el. si daaca il las in san se umple foarte tare pana la urmatoarea masa si incepe sa ma doara. am incercat sa nu ma mulg si n-a fost prea bine. acuma incerc sa mulg din ce in ce mai putin. oricum secretia mea lactata a fost foarte abundenta de la inceput. m-a intrebat doctorita daca nu stiu vreo mamica ce nu are lapte ca sa-i pot hrani eu copilul pentru ca altfel detensionez destul de greu sanul. nu stiu de ce acum vreo saptamana am avut o sincopa dar si-a revenit repede laptele. nu stiu insa ce-o sa fac atunci cand vom invcepe diversificarea ca lumea!
alex noi toata iarna am avut in priza non stop un aparat Salin S2. si nu am avut nici unul dintre noi vreo problema cu mucisorii.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
a intrat Monica si am ratat eu? ce-o fi facut la medic?
kawa esti bine? mai da si tu un ochi pe la noi
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Fragutza spune:
Cristina, nu i-am mai dat cu biberonul. Nici n-am mai incercat s-o las cu cineva ca mai mult ma enervez sa fiu chemata acasa dupa 30 mins.
Poate se mai schimba ceva dupa ce incep diversificarea.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.