Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 22
anco spune:
si daca tot intrebati pe aici de meniuri, noi papam asa:
6-180 lapte
10-mar cu biscuite
14-legume cu piept de pui/gris cu branzica de vaci
18-180 lapte
22-180 lapte cu cereale (diverse sortimente )
intre mese ceai, inainte de masa de 18 suc de portocala, iar noaptea daca se trezesc, ceai, ca le e sete uneori.
ma gendesc sa introduc la legumele alea fierte in unele zile, in loc de carne, galbenus de ou fiert si daca va aud pe voi cu iaurt, o sa incerc si eu in combinatie probabil cu ceva.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
Fragutza spune:
Hello,
Si eu imi mai iau haine mai mici in speranta ca mai slabesc si uneori merge, alteori le dau cadou
Azi am rupt netu'-n doua cu dermatita lu' papuc..mi se zburleste parul pe mine cand citesc ca doar se pot ameliora simptomele..
Si tot azi m-am tot gandit pe unde sunt Hepilica & Dana.
Nu prea reusesc sa articulez doo vorbe:(...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Hmmm nu am reusit sa ma loghez la contul comun... am incercat de o gramada de ori...
Clodute multumim de detaliu cu beibicucul . Si nu e prea micut pentru a face papica la puiut? Cand e mare trebuie sa bagi in mai multe ture? Imi cer mii de scuze ca nu ti-am raspuns, acum ca te-am vazut mi-am amintit doar . Atunci incepuse sa fuga, am fugit, si am uitat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Aide sa raspund si eu la tema zilei, desi la noi e irelevant si neinteresant..
- se trezeste la 7 sau 8 , presteaza ;
- la 10-11 bea suc de mere cu morcov, 50 ml;
- peste jumatate de ora papa piure de mere si/sau de banana cam 100ml, ii place mucho mucho, apoi ca si cum nimic nu ar fi mancat;
- la 14 - 15 legume (ca si santo, din de toate, papa cam 70-80 ml , apoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat;
- la 17-18 iar
- la 20-21 tentative de lapte praf cu un praf de cereale- o amarata canitate de 15-20 ml, cu sughituri si priviri crancene- apoi iar
- la 1 noaptea e lege ..e
- la 4 evident...
- si daca nu am fost cuminte mai baga si la 6 un urlet in babyintefonu ala ..cand e somnu mai somn..
Asa face elefantica mea.
Sa va zic de ea acum pe seara..ne-a socat. Ne punem noi la masa in sufragerie sa mancam (noi astia marii), pe ea o pun in scaunelul ei, i-am dat o jucarie. Dragos vorbea la telefon si manca, fara sa-i dea atentie, era foarte flamand. Ea, numai cu ochii la el..sta 3-4 minute, si se pune pe un plans...Doamne cum plagea...nimic n-a impacat-o, a suspinat o ora in continuu, la baitza a fost foarte serioasa, la fel la masa de cereale , nici nu se uita in ochii lui, dar nici la mine nu orea zambea...Doamne ce personalitate are fiica-mea..seamana cu mine la suparare, pune bot kilometic. Voi ati patit asa ceva cu bebicii?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
anco spune:
eu va doresc noapte buna fetele mele.
ne vedem maine
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco eu va doresc noapte buna fetele mele. ne vedem maine anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze sarbatorim jumate de an |
noapte buna!!
Ioanna81 spune:
ce smecher e Alex in jumperul lui mami si ce personalitate puternica are domnisoara Carina
Carol cand nu-l bagam in seama incepe si chitaie... din ce in ce mai tare pana o da pe plans
eu am o nedumerire. noi cand vom diversifica meniul mult-prea-stimatului meu fiu incepem de la ZERO??? adica gustam morcov foert cateva zile, apoi punem pastarnac si tot asa?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
mkunigunda spune:
Raluk super fain jumperul, sa il stapaneasca Alex sanatos si cu multa veselie! Referitor la beibicuc, eu am cumparat www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=2454" target="_blank">asta, il folosesc de 2 saptamani si pana acum a fost ok. Storcatorul de fructe e bulsit, nu scoate nimic, in rest mie imi corespunde la ce am nevoie, plus ca am facut si un guacamole delicios pe care l-am papat eu. Si rasnita am probat-o ptr zahar (sa fac pudra ptr praji ). Atat. Sper sa toaca si carnea fiarta, incerc maine.
Clodute draga nu sunt avocat, dar as putea fi...De unde ti-a venit ideea?
Liliac sanatate multa
Anco te pup
Fragutza si pe tine te
Carina, multumesc, eu nu ajung acolo, incerc la Mega maine.
happy_uka spune:
Da Ioana(), de la zero
Eu am inceput cu morcov si albitura (asta fiind baza) apoi pus dovlecel, scos ca nu-i place, alta zi pus cartof, ramas ca-i place, adaugat la astea 3 ardei, ceapa, rosie (azi), toate ii plac, doar telina si dovlecelul sunt yak.
Mie-mi place rau , abia astept sa-i vad reactia cand papa ceva nou, o sa incerc cu para intr-o zi..
Ma oftic ca nu-i place sa bea suculet cu cana cu cioc.. Ce-o sa fac ? Uraste laptele praf...e nasoala partea asta, da vad ca nu numai ei patesc asa, astept sa-mi dati solutia cand o gasiti, da??
Si eu ma intrebam de prea-iubita-hepi-lica...nu ne mai iubeste? oare am suparat-o la ultima clasa?
Raluk ma intrebai cum sunt, ma controlez sa nu se molipseasca da tot nu-s bine, ma doare sufletu de o chestie si nu prea are cum sa-mi treaca..
raluk16 spune:
Uka da, dar nu stiu de ce plansul asta al lor de copii pe mine ma distreaza, ma induioseaza cumva, nu stiu, dar mi-e tare drag
Io m-am apucat de citit din urma:
Croco multumesc mult esti o dulce. Sa ne spui cand incerci ceva retete de pe-acolo!
Selen multumesc
Santo multumesc . In legatura cu greutatea cum ma plangeam eu la inceput pe aici: eu am pus 15 kilograme in primele 15 saptamani de sarcina, adica in primele 3 luni. Si peste tot scria ca e bine sa se puna pana in 16 kile toata sarcina. Era clar ca atunci nu era vorba de kilogramele puiucului. Mai aveam si sanse 99% sa fac diabet gestational din cauza rezistentei la insulina, sanse care cresteau cu fiecare gram depus... Eu ti-am zis, toata viata am fost grasuta grupului. Si fiecare gram dat jos a fost dat cu mult chin. De aceea eram socata de avantul luat in greutate. Mai ales ca voi aici va plangeati care puneati 3-4-5 kile in primul trimestru. La fel de mult ca mine doar Adela ce mai spunea ca punea. In rest, toate ati depus normal .
Carina multumesc mult . In Grecia am fost in Halikdiki, peninsula Kassandra, statiunea Kalithea, Hotel Athos Palace. A fost de vis, acolo am vrea sa mergem si anul asta. Dar sunt deschisa la idei noi, pentru ca acolo nu erau specializati pe copii mici. Mult mai "pentru copii" a fost in Tunisia, ca erau ceva voluntari englezi care se jucau toata ziua cu copiii, aveau activitati si inauntru si in afara, pe gratis. No, dar oricum, acuma nici nu e destul de mare incat sa inteleaga. Pentru mine e foarte important la un concediu sa fie nisip (nu suport pietrele si pietricelele) si sa ma pot balaci (la marea noastra cand am fost in 2004 si 2005 in luna iulie din 10 zile numai in doua-trei zile nu a plouat...).
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)