Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mami de Super-Iepurin

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna seara,
ajunseram si noi acasa, am fost la ziua nepotului, are acum 4 ani, Sa-mi traiasca!!
daca tot am fost acolo si sor-mea are net de uameni am reusit sa incarc un filmultet. va rog din tot sufletelul meu pe cele care nu apreciati copiii cu 4 craci sa nu va uitatila asta.

si-s bucuroasa ca azi la 5 si inseara asta au mancat si fizzele mele mai ca doi copii normali

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

ha .....va prefaceti ca dormiti ?

loc nou de joaca

luto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Liliac, eu masor cantitatile cu un cantar de bucatarie. Am luat unul ca ooricum imi doream pentru bucatarit.

Fragutza, Diana si alte mamici cu DA la bebei, vroiam sa va zic ca a inceput parca sa se vada o ameliorare in urma bailor cu tarate. Altceva nu am facut sau schimbat asa ca asta trebuie sa fie. Poate va e de ajutor.

Anco, eu am dat deja si galbenus fiert si a fost ok, cu o mica exceptie si anume ultima oara am dat pu de casa cu spanac. Acum nu stiu daca oul de casa sau spanacul, dar a avut o diaree destul de puternica care a trecut doar cu tratament.

Uka, si Maria mai face asa. AU si copii nostri zile si zile.

Ioanna, diversificarea trebuie inceputa treptat, mai ales la primele alimente. Acum avand in vedere ca micutul tau o va incepe probabil la 6 luni cand e mai mare decat Maria mea (care a inceput la 4 luni) nu cred ca va trebui sa mergi chiar asa de incet.

Raluk, . Mi-a placut tare mult hotelul si de aceea am intrebat ca suntem in cautare de oferta de concediu, Dar inca la toate agentiile iti spun ca nu au oferte pana dupa targul de turism care e la sfarsitul lunii martie. Deci numai bine nu mai poti beneficia de ofertele de early booking ca tocmai epira. Cred ca e super in Tunisia insa parca mie frica de zborul cu avionul cu pitica si bagajele cele multe care ma gandesc s le pun cu noi,.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput