Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 21
madalina84 spune:
V-ati mutat in alta parte sau nu a mai scris nimeni nimic?!?
Eu l-am adormit pe domnul Irinel,pana pe la 11 bineneteles ca doar asa e programul lui si v-am citit pe parti asa
Mesele noastre sunt asa:
07 -laptic120-150ml,10'30 laptic daca nu ii e foarte foame ii dau fructe,mar+biscuite sau para+banana,apoi laptic pe 14,la 16 supica sau piure de legume,19 lapte,la 22-23 lapte,la 03 lapte.Intre astea mai papa si ceai.Am scris haotic sper sa intelegeti ceva.
Intreba cineva de iaurt,eu i-am dat iaurt,ii dau Truva si il amestec cu para,il fac la blender si iese mai cremos.
Am fost la scoala si am dat 3 lucrari,apoi am fost sa beau o cafea si am venit acasica
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Aaah, where is everybody? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
am asteptat sa iti revii tu cu moralul (= 3 pupici)
Am trimis doua filme de aseara din jumper pe mail
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Sal'tare gashca!!
Ati petrecut deja? Ati baut cele 40 de pahare??
Eu daca-s racita cica sa ma bag la de-alea cu tuica fiarta...dar n-am curaj.
Deci, nu ma mai ingrijorez cu castronelele. Recunosc ca si mie-mi plac mai mult astea de sticla .
Ellenuta nu stiu, fata, cum naiba am reusit sa racesc in halul asta. Cred ca a adus sotul vreo chestie pe-acasa...si doar am spus ca nu ma mai cu el...dar uite ca n-am fost in stare sa ma tin de cuvant si am "furat-o"!
Si ai ajuns la piata pe vijgalaul asta??? Musai sa-i fi dat azi Evei citrice?? Nu se putea amana in niciun fel? Te
Iuliko Daaa, i-am scos nebunia de dinte si bine am facut ca deja se adunase un pic de infectie pe dedesubt (de-asta o durea). Bineinteles ca a urlat A intrebat-o dr daca a urlat de durere...si ea ranjea si-i spune: "nu, nu m-a durut dar mi-a fost frica!".
A primit la sfarsit si un ecuson cu o pisica...drept recompensa ca a fost curajoasa
Acum, ca am rezolvat-o cu castroanele, am o noua dilema. Cum masurati voi cantitatile mancate?? Aveti cantar? Sau asa, stiti din ochi cate grame are continutul unei lingurite si numarati cat bobineaza copilul??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
aaa, eu tineam forumul in loc? am vazut ca au profitat si adminii si au trebaluit p-aici..
ia sa vedem ce avem noi aici..
hehe ce incantat este ! mi-a placut indicatia de la sfarsit catre cameraman
sa-l stapaneasca sanatos bebe alex si sa se joace fericit in el!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monique02 spune:
Buna seara,
Cristina e o promotie la Kiabi de saptamana viitoare parca vreo doua saptamani la colectia noua. La haine nu m-am uitat decat la copii asa ca nu stiu ce sa iti spun cum sunt cele pt oameni mari. Eu sunt fan italieni, am haine aproape exclusiv de la firme italienesti. Acum cu slabitul eu ma cumparat in avans deja o hainuta care imi e stramta in speranta ca voi slabi.
Raluk te inteleg cu kg, eu am acum 49 kg si ar tb sa am 47 si nu imi place cum arata hainele pe mine.
BiancaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
vai ce tare ai fost Nici noi nu avem castronele din alea bpa free,ne descurcam f bine si cu astea normale,cu 2-3 lei bucata Nu vreau acum sa intru in polemici cu nimeni,dar si eu mi-am pus intrebarea Lilianei.Eu una nu cred ca un mar cu cereale dat dintr-un castronas simplu nu are acelasi efect ca unul dat dintr-un castron bpa free Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Are dreptate draga de ea; si exista producatori care au www.amazon.com/dp/B002IYDXVE/ref=asc_df_B002IYDXVE1050306?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=nextag-hpc-delta-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B002IYDXVE" target="_blank">pachetele individuale.
Castronele de sticla/ceramica sunt foarte bune. Cele de plastic, care nu sunt bpa free sunt toxice. Cand pui mancarea calda in ele bpa se 'degaja' in mancare. Astia au dovedit ca e cancerigen. Si lingurite de silicon sunt bune, ca nu e risc sa-l lovesti pe bebe la gingii sau limba. Eu cu alea de metal mi-am taiat odata limba...
Mami de Amalia si Andrei
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Am facut si eu mucenici... ma laud si eu ... poze o sa pun miine ca acum ma pregatesc de nani...
Dar vreau sa zic si eu ceva... spunea acum citeva seri diamar de un bebicuc de la teraillon ... il am si eu ... va spuneam si eu mai demult de el (inca din sarcina) si este foarte bun. L-am folosit 2 ani la rind cit am fost plecati cu Patrick ... este ideal... Nu foarte ieftin dupa parerea mea dar... a meritat (singura pb a fost ca ne-am carat cu plase de cartofi, morcovi... si Santorini stie ca nu gaseam si se oferise ea sa imi aduca )
Si acum o intrebare mkunigunda esti cumva avocat ?
Va urez o seara usoara ... ma retrag si eu la cabana plapumioara si nu contenesc sa citesc.
P.S. o sa fac si reteta Ellenutei ca tare faini arata si ai ei si sa vedem... ce iese
PUP SI FUGGGG
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carinablanca
ii dau iaurt de la zuzu si nu e asa de acrisor. Am vazut ca ii place chiar tare asa ca inca i l-am dat simplu. cred ca o sa faca parte din meniul de la 6, masa pe care n-am inlocuit-o inca. dar cand vedeam ca nu papa destul laptic la o masa am completat cu iaurt si e yamy. Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png Vine, vine primavara Se asterne-n toata tara Floricele pe campii Hai sa le-adunam copii |
mersi
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka aaa, eu tineam forumul in loc? am vazut ca au profitat si adminii si au trebaluit p-aici.. ia sa vedem ce avem noi aici.. hehe ce incantat este ! mi-a placut indicatia de la sfarsit catre cameraman sa-l stapaneasca sanatos bebe alex si sa se joace fericit in el! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Deja statea de vreo 15 minute si io sunam pe cineva, de aia i-am zis sa il scoata de acolo . Dar si el, figura, cand se intoarce sa se uite la mine, se roteste cu tot cu camera...
Multumim . Cum mai esti?
Lili ce fetita curajoasa!!! Felicitari! Si a fost super simpatica cu explicatia strigatului
Monique ai fost simpatica . La mine diferenta e mai maricica . Dar nu ne lasam noi. Sper ca dupa ce nu mai alaptez sa am iar vointa dinainte. Acum cand mi-e foame nu ma pot abtine. Si eu toata viata am reusit sa slabesc doar daca am senzatia de foame aproape permanenta, toata ziua, dupa nici o masa sa nu ma satur. Chiar daca pap sanatos si hipocaloric, eu si de la o salata verde ma ingras daca o pap pe saturate. Deci sunt tare curioasa daca voi mai avea vointa dinainte si daca voi mai avea timp sa fac sport.
Ma bag sa fac capitol
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui liliac1 Acum, ca am rezolvat-o cu castroanele, am o noua dilema. Cum masurati voi cantitatile mancate?? Aveti cantar? Sau asa, stiti din ochi cate grame are continutul unei lingurite si numarati cat bobineaza copilul?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Eu am niste paharele cu gradatie si ii dau sa manance direct din ele.