Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 20
mkunigunda spune:
Noi inca nu mancam bine, mai mult tatonam terenul, nu prea ne place mai nimic, nici macar cerealele
7:30 lapte 200 ml
10:30 cereale de orez cu gust de mar 60 gr + gustarica dintr-un fruct(am incercat mar copt si banana)/suc de fructe (morcov, mar)/lapte
13:30 piure de legume (inca nu mananca bine, nu ii place) + lapte
17:00 lapte 200 ml
20:30 lapte 200 ml
Urmeaza sa introduc branzica.
Cartof dulce unde gasesc?
iulia0807 spune:
Moni_Iulia multumim de raspuns.Pupam pe Tudorita
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
anco spune:
salutare fetele,
eu nu ma pot tine de voi . ultimul capitol citit a fost 103. incerc sa va ajung.
suntem bine, n-am facut nimic special asa ca nu ne laudam cu nimic.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
Iulika29 spune:
Liliac sånåtate multå , mami! Ce face Andruska! A scos azi dintisorul sau inca nu?Pupå dulce fata så nu o doara deloc deloc!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Noi inca nu mancam bine, mai mult tatonam terenul, nu prea ne place mai nimic, nici macar cerealele 7:30 lapte 200 ml 10:30 cereale de orez cu gust de mar 60 gr + gustarica dintr-un fruct(am incercat mar copt si banana)/suc de fructe (morcov, mar)/lapte 13:30 piure de legume (inca nu mananca bine, nu ii place) + lapte 17:00 lapte 200 ml 20:30 lapte 200 ml Urmeaza sa introduc branzica. Cartof dulce unde gasesc? _ Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009) O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
cartof dulce am luat din carrefour. azi a manca prima data. parca i-a placut mai tare gulia
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
iulia0807 spune:
Mai fetelor,iaurtul cand se da la bebelusi? dupa 7 luni?
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
carinablanca spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Mai fetelor,iaurtul cand se da la bebelusi? dupa 7 luni? Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
mie pediatra mi-a zis ca ii pot da deja si i-am si dat si ii place mult. Il pun si in mancarurilr care au gust mai bun cu smantana.
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
anco spune:
carina, ce fel de iaurt ii dai? nu e acrisor? eu am judecat ca iaurtul e acrisor si poate nu le place si nici nu m-am gandit sa le dau deja dar... ar fi o idee.
cum il dai? simplu sau amestecat cu ceva?
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
carinablanca spune:
citat din mesajul lui anco carina, ce fel de iaurt ii dai? nu e acrisor? eu am judecat ca iaurtul e acrisor si poate nu le place si nici nu m-am gandit sa le dau deja dar... ar fi o idee. cum il dai? simplu sau amestecat cu ceva? anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze sarbatorim jumate de an |
ii dau iaurt de la zuzu si nu e asa de acrisor. Am vazut ca ii place chiar tare asa ca inca i l-am dat simplu. cred ca o sa faca parte din meniul de la 6, masa pe care n-am inlocuit-o inca. dar cand vedeam ca nu papa destul laptic la o masa am completat cu iaurt si e yamy.
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
happy_uka spune:
Aaah, where is everybody?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009