Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, acusi ati fugit la cele 40 de pahare?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mergeeeeeeeeee

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Monica ,bune vestile de al doctor si nu lua in seama chemarea la control,toti fac la fel.
Mihaela,sa-ti traiasca puiul si sa dea Domnul as fie bine cu voi,numai tu stii ce si cum,binele si-l alege fiecare.Te pup si numai bine.
In legatura cu diversificarea noi papam cam asa: pe la 9.30 piure de fructe: un mar ,o jum de para si o jum de banana (nu stiu cantitatile insa ne mai ramanne din amestecul acesta,nu- papam pe tot);la 13.30 papam san (iar nu stiu cat);la 17.30 cereale (asta stiu sunt cam 180 ml);la 21.30 cam 180 ml lapte praf cu o linguar de cereale si noaptea mai papam san depinde pe la ce ora ne trezim(dupa 4 de obicei).sunt seri cand dupa masa de la 21.30 mai vrea si san.cam asta despre noi.O sa incercam si supa peste vreo 2 saptamani.

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Buna mamici si pitici! ma chinui de vreo ora sa trimit si vad ca abia acum a mers!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Alex ce mai face micuta Zeina? cum e? mai bine? sa treaca

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulia merci de intrebare, ea e vesela ca deobicei, dar nasucul ne omoara, acum il desfund si in 5 minute fornaie de numa' si mananca si doarme tare prost din cauza asta, de aici rezultand o mare maraiala....dar eu ma bucur ca e numai atat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Mada,frumos din partea tatalui lui Iri ca se implica si el ,macar putin.Nimic nu prisoseste,nici lucrusoarele si nici banii.daca vrea sa-i dea de ce nu? cat despre tine..numai tu stii daca merita sau nu te pup si numai bine

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulia merci de intrebare, ea e vesela ca deobicei, dar nasucul ne omoara, acum il desfund si in 5 minute fornaie de numa' si mananca si doarme tare prost din cauza asta, de aici rezultand o mare maraiala....dar eu ma bucur ca e numai atat.

BINE CA nu face febra ,Doamne ajuta!Pe mine ma termina gandul ca face febra bb,cu toate ca nu am avut decat odata un 37,7 ,dar stiu ca e periculoasa febra mare.O sa fie bine si cu mucisorii,o sa vezi

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

carina da, ti-o dau din nou.

1 kg faina
2 lingurite drojdie
250 g zahar
200 ml lapte cald
150 g unt
5 linguri ulei
60 g rom
5 oua
vanilie
coaja de lamaie
nuca macinata

toate ingredientele (oua, faina, zahar) trebuie sa fie la temperatura camerei!!

Mod de preparare

Se pune faina cernuta intr-un lighenas, se adauga maiaua (obtinuta din 100 ml lapte cald, 50 g drojdie, 3 lingurite de zahar si putina faina - toate astea le freci bine), laptele caldut si incalzit cu 250 g zahar, galbenusurile frecate cu sare si 150 g unt topit; PONT: faci o gaura in mijlocul fainei, si acolo pui maiaua si o lasi pana creste putin. apoi incorporezi toata faina, dand cu mana prin ea in cerc.

Se framanta bine, se adauga albusurile batute spuma si se framanta bine cam 30 de minute (poti s-o pui si in masina de paine la framantat dar mai putine minute);

La sfarsit se mai adauga 5 linguri de ulei si se lasa aluatul la dospit circa 2 ore;

Din aluat se fac snururi groase de-un deget, care se impletesc si rasucesc in forma de 8. In tava unsa cu ulei se pun "sfintisorii", care se ung pe deasupra cu ou batut. Se rumenesc in cuptorul bine incins, se scot, se ung cu miere din belsug si se presara cu nuca macinata.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Multumesc foarte mult ca mi-e o pofta de mor

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Noi mancam cam asa:
Dimineata in jur de 7 tzitzi

La ora 11.00 piure de fructe (mar+para+2 lingurite cereale orez organic) in jur de 80 ml + tzitzi (dar azi de ex a supt doar un pic la o tzatza)

La ora 15 piure de legume (eu fac la abur morcov, dovlecel, cartof, patrunjel, pastarnac, ardei, ceapa si blenduiesc morcov, dovlecel, un pic de cartof,pastarnac,ardei la care adaug o lingurita ulei masline)+tzitzi (dar azi a supt f putin)

La ora 18 tzitzi

La ora 21 tzitzi + 20 ml cereale (orez organic)

Plus noaptea tzitzi cam de doua ori!

Meniul nostru se repeta in fiecare zi. De maine o sa-i introduc si branza calcica, iar de saptamana viitoare carnita!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput