Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 13
suede spune:
Kawa imi pare rau sa aud astfel de vesti!
Sper ca totul sa fie bine pana la urma .
Pupam si pe baiat,,,La multe lunite!"
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
moni_iulia spune:
Buna!
Monica, felicitari pt vestile bune! In privinta revenitului la control lasa-i pe pitici sa plece in treaba lor ca si mie mi-a zis sa merg cu Tudorita la cardiologie la un an desi ce a avut el a fost o acomodare la mediul extern care dupa 2 luni de la nastere se diminuase iar dupa 3 disparuse complet, treaba vazuta clar cu aparate(eco+ekg).
kawaichan Sa-ti traiasca piciul! si sa treci cu bine peste necazuri
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
suede spune:
Monica ce bine ca e bine!
Iulika
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
liliac1 spune:
Salutare mamicute.
Eu sunt trohnita rau de tot cu infectie in gat si-n nas, Radulescu e si el fornait, speram sa ne revenim
Azi am lectie deschisa la gradi la Andra...sper sa ma simt in stare sa ajung.
cristina_ana Sa-ti fie de mine petrecerea. Voiam sa-ti spun cu laptele praf...ca si noi am patit-o tot la fel. Cutia este "valabila" 3 saptamani din momentul in care ai deschis-o (scrie pe ea) si bebelacii au un sistem de autoprotectie ceva de speriat. Deci daca nu mai este bun, il refuza. Cel putin asta a fost patania noastra...
Alex Stai linistita daca sunt doar mucisori albiciosi. Este oarecum normal in perioada asta si de la variatii de temperatura. E un fel de autoprotectie a organismului: afara la racoare, in casa la caldura... Deh, mai cedeaza si garniturile
Poti sa-i introduce ce vrei tu, nou, numai ca daca o sa-l refuze o sa dai tu vina pe muci, nicidecum pe faptul ca nu-i place.
kawaichan Sper sa gasiti calea cea mai buna pentru a va rezolva problemele. Eu personal cred ca toate se pot rezolva cu calm si intelegere oricat ar fi de aiurea situatia..si vad divortul doar ca pe o solutie extrema in cad de "mor" sentimentele. Sper si ma rog sa gasiti drumul bun impreuna. Te cu mare drag.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Hello hello...nu-s deloc in forma si de aia n-am mai citit. Mi-a zis Sabina ca ati intrebat de mine si am intrat azi putin sa va citesc Va multumim mult pentru urari si ca v-ati facut griji! Din pacate am avut doua saptamani de cosmar,am fost la un pas de divort si inca nu-s sigura sigura ca n-o sa se intample pozna..asta e,cum o vrea Dzeu.Am fost si sunt inca trista(de fapt m-am scufundat incet incet in depresie)dar sper sa vad si eu luminita de la capatul tunelului in curand si sa stiu incotro o iau de acum incolo. Ma scuzati ca scriu aiureli pe aici,dar am zis sa dau un semn.Cel mai mult ma doare ca e copilul la mijloc si imi preia starile cu brio...la naiba. Va imbratisez cu drag si un pupic intarziat de 8 Martie pt toate Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
Miha ce ma bucur sa aud de voi! La multe lunite lui Josh, sa creasca mare si frumos, sanatos si papacios!
Imi pare rau ca treci printr-o perioada nasoala, eu cred ca barbatii astia o iau putin pe aratura cand realizeaza ca mai e cineva in casa care nu are neaparat un program fix si care necesita atentia celor din jur si ca nu mai e nimic la fel ca inainte. Eu zic ca e perioada de acomodare la ceva nou. Si mai cred ca se pot rezolva toate problemele, indiferent de ce natura, cu multa rabdare si intelegere din ambele parti. Sper ca problemele voastre sa se rezolve cu final fericit. Te pup si imbratisez cu drag, sa lupti in continuare pentru voi! Stiu ca iti este greu ca esti printre straini, de asta te mai pup o data si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, eu te ajut cu mare drag cu orice sfat ai avea nevoie.
Danuta1979 spune:
buna fetelor
Va urez cu intarziere La multi ani pt. 8 Martie! SA FITI FERICITE, SANATOASE SI IMPLINITE atat ca femei, cat si ca mame!
Monikus, multa sanatate lui RARES si sa ne adui vesti bune.
Kawaichan (Mihaela), imi pare rau ca ai probleme in casnicie. sper din tot sufletul sa se rezolve. Daa te putem ajuta macar cu o vorba bun, suntem aici.
Madalina, f haios Irinel al tau :) Interesante vesti despre Alin, dar ce l-a lovit? Sper sa-l tina si sa fe aproape copilului. Dar tu mamico, il mai vrei pe Alin ca nu ne-ai pus?
Va pup si sa aveti o zi faina. In zilele ce urmeaz o sa pun si poze cu fetita mea cea grasunica (are 8,1 kg...uraaaa). Peste o sat. face 6 luni si dam start la diversificare.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
monica_dicut spune:
Kawa, in primul and la multe lunite lui Josh . Sa creasca mare si sanatos ca frumos si destept este
Apoi o mare si sper sa treceti peste perioada proasta. Ma gandesc cu drag la tine si la voi.
Alex, sa sti ca parca suntem surori noi doua. Te cu drag si pe tine si pe frumoasa Zeina sa treaca mucisorii
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
monic ce ma bucur ca ati venit cu vesti bune
Pai orice medic iti spune sa revii dupa o anumita perioada ca sa-si dea cu presupusul, e firesc. Uite, eu si cand o aveam pe Andra cu o banala raceala, ne chema dupa ce termina tratamentul ca sa o vada daca este bine. Si ne duceam. Bine, si Andra era disperata sa mearga sa o vada pe Doamna asa ca nu scapa niciun prilej
De ce spun asta?? Pai si la o chestie minora tot te cheama sa te vada ca sa-ti spuna: este un copil perfect. Asa ca stai linistita. Dragos chiar ca este Fa-Frumos! Adicatilea...Harap-Alb
Azi mergem sa scoatem un dintisor Se clatina destul de tare si...s-a si deplasat un pic intr-o parte...ca pare ca are o strungareata laterala Am incercat eu sa-l prind si sa-l trag...dar a decretat ca ea vrea la medic. Sa o dea cu gel de capsuni si sa-l extraga rapid.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
anamaria1979 spune:
Josh, La multi ani si la cat mai multe lunite sanatoase si fericite! Kawaichan (Mihaela) sper sa treci de perioada asta grea.
Iulia felicitari pentru aniversarea sotului si a casatoriei. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebelus.
Monikus sanatate multa lui Rares, sa fiti amandoi sanatosi si fericiti.
Elle[pofta] esti o gospodina de milioane. Cand am vazut mucenicii am paralizat, imi plac asa mult cei din aluat.
Raluk16 o miresuca tare dragalasa. Mi-au placut pozele. Pup ca trebuie legumizat oracaitorul.
anamaria1979 spune:
Cristina ana si la noi la botez toata lumea dansa acest dans. Initial nu m-am prins de faza dar dupa aceea am intrat usor in ritm. Asta este mai trebuie intretinuta si fata cu o petrecere, nu..
In ceea ce priveste lasatul copilului cu altcineva eu sufar in privinta asta ca nu am pe nimeni pe aici si oricum nu prea se baga nici o cunostinta. Maica mea cand am fost la bz ma suna disperata sa vin ca nu stia ce sa-i faca, plecasem 3 h cu sotul la niste prieteni. Asa ca am renuntat sa mai las copilul cu cineva, desii pe viitor nu prea vad cu ochi buni situatia asta.