Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 14
madalina84 spune:
KAWAICHAN imi pare tare rau ca treci printr-o astfel de situatie,sper sa se rezolve totul cu bine si sa nu luati asa decizii extreme
DANUTA1979 eu nu il mai vreau pe Alin atata timp cat simt chiar si o mica urma ca e acelasi dinainte,no way.Deocamdata imi indrept atentia catre baiat si atat,nici Alin nici alt bartbat
cristina_ana spune:
Liliana, o pup pe Andra si sper sa nu o doara tare cand ii extrage dintocul. Voi ce faceti cu dintii astia? Eu stiu ca ii lipea mama pe o cutie de bijuterii, nu stiu cum sa explic, adica decora cutia cu ei!
Multa sanatate si tie si lui Raducu!
Laptele praf l-am gustat si eu si pare cam ranced. Sper ca asta sa fie motivul. Oare ce sa fac acum cu o cutie plina de lapte praf??!?!! O cioco de casa???!!! Nuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
Anamaria, eu cred ca este bine sa il lasi si cu altii, sa se obisnuiasca, chiar daca mai plange. Zau ca din cand in cand mai avem nevoie si de timp petrecut doar in doi.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Ioanna81 spune:
Monica ma bucur ca e bine Dragoselul e normal sa te cheme la control dupa o anumita perioada de timp, zic eu.
Kawa sper sa treaca soi sa fie doar un foc de paie
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
In seara asta mi-am propus sa il invat pe Andrei dansul pinguinului. Cred ca o sa ii placa, ca prostiile le prinde intr-o secunda. In schimb la olita nu face in nici un caz. Nu vrea el, uite asa! Sta pe ea, dar doar asa, de amuzament. Aseara a luat o carioca si mi-a mazgalit cearceaful de la pat uitandu-se fix in ochii mei, ca stia ca nu are voie. Am crezut ca mor de nervi! I le-am confiscat si a plans juma de ora. SI nici nu i le mai dau!
POZE
anamaria1979 spune:
Cristina Ana sunt de aceiasi parere ca mai trebuie lasati copii si cu altii dar din pacate bunicii s-au dat loviti de distanta grandioasa dintre buzau si bucuresti si nu misca deloc sa vina sa isi vada nepotul. Daca il duc eu la botul lor da, altfel nu ei au casa lor acolo si nu depasesc teritoriul. Uneori ma simt de parca as sta in alta tara, gen suedia si suntem greu de vizitat. Scuze nu am vrut sa jignesc pe nimeni (iulika eu la tine as veni oricum).
cristina_ana spune:
Anamaria, pai daca vor sa le duci baiatul acolo, tot e bine. De pe la un an incolo il duci si il lasi cate o saptamana-doua, cum fac eu cu Andrei. Hai, mai, ca tot te scoti tu cumva!
Eu i-am facut program mamei mele sa vina macar o data pe luna in Bucuresti sa stea in week-end la noi, ca sa mai iesim si noi doi singuri. A zis ca vine, acuma sa vedem!
POZE
cristina_ana spune:
Ma duc sa-mi fac mancare de slabit, adica pulpe la gratar cu salata de cruditati (varza, morcov, telina). In schimb la desert trebuie sa termin o cutie de Rafaelo, ce sa fac, ma sacrific!
POZE
santorini spune:
Hello fetele!
Parca sunt in zona crepusculara si se repeta in continuu acelasi scenariu. Cand cred si eu ca a venit caldura, incepe seara sa ninga si ninge si ninge toata noaptea, toata ziua si sunt blocata in casa. Of of mai mai! Partea buna e ca stau mai mult cu voi pe forum!
Luto la mine sa stii ca nu explodeaza daca Andrei sare peste un supt. Uite chiar azi dupa masa de fructe (vreo 80 ml) a vrut sa suga doar la sanul drept. Asa ca stangul e ceva mai tare dar nu sa plezneasca. Dupa masa de legume o sa il pun intai la asta ca sa mai goleasca din el.
Fetelor la voi cam cat mananca bebicii (ca si cantitate de pireute)?
Mada pai si la noi pampersii sunt cea mai tare jucarie!
Cristina imi pare rau ca Emma a fost plangacioasa! Cred ca e cam greu sa ii invatam acum cu bibe. Eu ma gandeam sa incerc mai degraba cu canuta! Am vazut si eu dansul pinguinului la botez si ne-a zis dj ca asta e ultima nebunie in materie de dans. Nici eu nu m-am bagat ca nu sunt mare dansatoare, dar nu cred ca e tare greu. oricum e dragut sa-i vezi pe ceilalti cum topaie! Sa stii ca nici eu nu mai pot sa citesc tot, sau daca reusesc sa citesc nu mai am cand sa scriu!
Alex multa sanatate pt puiuta. Si eu stiu ca atunci cand sunt bolnavi nu trebuie sa le introduci alimente noi! Si eu zic ca si Cristina sa incerci batista bebelusului. Eu sunt ff incantata de ea!
Elle am murit de ras la clipul cu mosul!
Alex sa stii ca la fel ma gandeam si eu cu zapada!
Mada ai dreptate! Poate ca tata va fi altfel Alin!
Trimit si revin!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
liliac1 spune:
cristina Mai, sa stii ca noi cand am fost in perioada "olita" i-am luat tot asa una jmecheroaie tare de tot..pe care si-o punea in cap, o ducea prin toata casa, se juca pe ea...numai nu o folosea la ce trebuie. Apoi...s-a gandit maica-mea sa-i ia una cu-n catel/...ei, si cu aia era fain, ca tot asa...o tragea dupa ea, o impingea.
In anul cand facea ea 2 ani, am lasat-o vreo cateva saptamani la soacra-mea, la tara. Aveam ca obiectiv...olita. Mai, si dupa ce-am carat 3/4 de casa dupa noi, am uitat olitele acasa Asa ca am luat de-acolo din sat de la o dugheana o olita simpla, ca n-aveau, mai, cu sofisticarii de-astea. Era o olita cam cum aveam noi pe vremuri, de-aia de pus poponul si cu o tortita la spate. Rosie... Pe-aia a stat fara sa comenteze si asa a invatat sa faca singura.
La wc ai incercat? Tras la tinta ai incercat? Sa-i pui un inalyator in fata budei...sa poata sa vada ce se petrece in "apa" Hai ca poate gasesti solutia pana la urma.
Cu laptele praf...ori faci cioco de casa, ori il arunci pur si simplu, dar e pacat. Eu am facut din el cioco a la crocodana
Si eu sunt de principiu ca trebuie sa fie acomodati cu "lumea". Am o prietena care are un baietel de 4 ani si pentru ca n-a fost lasat NICIODATA nicaieri acum e putin salbaticut. Vine la Andra, ea trage de el sa se joace si el sta langa mama-sa Nu vrea nimic. E trista o astfel de situatie.
Cu dintocii...pai ii dam la zana maseluta! Si ea ne da bani sa ne luam porcarii .
ii pastrez intr-o cutie si cand o sa fie mare n-are decat sa-si faca margele
Si acum, o intrebare de tampita, dar care ma framanta de muuulta vreme, adica de vreo 2-3 sapt.
Eu cand am crescut-o pe Andra nu era invazia asta de informatii in toate directiile asa ca am facut si eu cum mi s-a spus "din batrani" plus ce ma invata pediatra.
Acum, nu mai stiu ce sa sortez.
Intrebarea mea este urmatoarea: de ce trebuie pusa papica de bebe in castroane de plastic BPA free sau cine stie cum altfel cu desene cat mai fistichii?? Adica de ce nu-s bune alea multe de sticla pe care le am eu??? (In afara faptului ca se pot sparge, dar jur ca Andra n-a spart niciunul.)
Sa nu dati tare, dar chiar nu stiu si-mi puneam pb ca ce ma fac eu ca n-am de-astea si nu pot face papica bun-bun la flacau.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri