Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

toate burticile si va doresc o zi buna

eu m-am gandit asa pt nastere naturala cu epidurala:

-medic: 150euro
-anestezist epidurala:50 euro
-moasa: 100 lei
-neonatolog: 100 lei
-asistente :5-10 lei

si cam atat...mai vedem la fata locului

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Multumesc mult, chiar ma interesa si pe mine!

O cezariana stiti cat ajunge? Ca ma intreba cineva si nu am stiut ce sa ii raspund ..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

O cezariana stiti cat ajunge? Ca ma intreba cineva si nu am stiut ce sa ii raspund ..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

eu stiu ca 200 de euro medicul...si restul credk cam la fel k doar tot face anestezie,doar daca mai sunt pers in plus...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Citat:

La capitala preturile sar un pic mai mult... Parca vorbea Puiut ceva de 300 de euro pt cezariana.
In alta ordine de idei, daca nu te asista medicul la nastere, tot va trebui "remunerat"???
Eu ma gandesc cu groaza la faza cu plicurile. Mie mi-e rusine sa le dau. La sfarsitul lui 2007 m-am operat de apendicita la municipal. Stateam cu plicul in buzunar si tot nu gaseam momentul potrivit sa i-l bag in buzunar. Pana la urma nu i l-am mai dat. Am stat intr-un stres cu banii astia... Ma gandesc sa-l insarcinez pe sot cu treaba asta, ca e mai tupeist, daca va fi posibil.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblee sa-i treaca puiutului micile necazuri!

cris la mine sotul a zis clar ca nu da, ca nu se pricepe..si mama a zis ca se baga ea..eu sigur nu o sa fiu ins tare sa dau atunci..

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissi eu am problema asta, cu plicurile...dar apoi ma gandesc ca lor nu le e rusine sa ia plicurile, si asa mai imi fac curaj.La Tg Mures nu stiu ce preturi sunt pt nastere, dar eu mi-am facut buget cam de 500 euro pt nastere, daca nasc la spitalul de stat...Inca ma mai gandesc

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

bumblee sa-i treaca puiutului micile necazuri!

cris la mine sotul a zis clar ca nu da, ca nu se pricepe..si mama a zis ca se baga ea..eu sigur nu o sa fiu ins tare sa dau atunci..

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

stati fara griji gagici ca vin eu si va ajutam destul tupeu daca vreti la toti bag bani in buzunar

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, ai dreptate, numai lor nu le este rusine sa ia...
O prietena buna de-a mea (careia i-am si botezat) dupa ce a inmanat plicul medicului-care ii supraveghease si sarcina- stiti ce raspuns a dat? "Sa fie primit", tare, nu?
Oricum o sa ne orientam si noi, ne facem curaj, la inghesuiala o sa fim viteze, cand o fi vorba de puiutii nostri o sa ne aratam si coltii la nevoie.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Paula, ai dreptate, numai lor nu le este rusine sa ia...
O prietena buna de-a mea (careia i-am si botezat) dupa ce a inmanat plicul medicului-care ii supraveghease si sarcina- stiti ce raspuns a dat? "Sa fie primit", tare, nu?
Oricum o sa ne orientam si noi, ne facem curaj, la inghesuiala o sa fim viteze, cand o fi vorba de puiutii nostri o sa ne aratam si coltii la nevoie.

Alina 19+ cu
gargarita

da ia dat de pomana?!! ce tampit

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

Citat:

La capitala preturile sar un pic mai mult... Parca vorbea Puiut ceva de 300 de euro pt cezariana.
In alta ordine de idei, daca nu te asista medicul la nastere, tot va trebui "remunerat"???
Eu ma gandesc cu groaza la faza cu plicurile. Mie mi-e rusine sa le dau. La sfarsitul lui 2007 m-am operat de apendicita la municipal. Stateam cu plicul in buzunar si tot nu gaseam momentul potrivit sa i-l bag in buzunar. Pana la urma nu i l-am mai dat. Am stat intr-un stres cu banii astia... Ma gandesc sa-l insarcinez pe sot cu treaba asta, ca e mai tupeist, daca va fi posibil.

Cris 21+ cu

Cris, pretul de 300 euro era pentru un medic (foarte bun!) de la maternitatea din Cernavoda. In Constanta, de unde sunt eu, sincer..nu stiu, nu m-am interesat pt. ca eu o sa nasc la Cernavoda cu medicul respectiv. Acum ma gandesc ca la Bucuresti o fi tot ca pe la Constanta... depinde si de rangul medicului, al spitalului. Dar eu cred ca mai mult de 400-500 euro nu are cum sa fie nici in Bucuresti...

In Constanta la clinica privata costa 5000 lei. Include nasterea, toate ingrijirile de dupa, tratamente si "cazarea" si mancarea pentru 3 zile. La cezariene e un pic mai scump.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

La mine daca totul este in regula si nu se necesita alte interventii, voi naste cu moasa..este o prietena...este sefa moaselor, iar medicul nu te asista decat daca apar complicatii, in rest moasa iti face tot tacamul...clisma, controalele pentru a vedea dilatatia si epiziotomia, daca se face. Inca nu ne-am gandit la buget, mai vedem.Aici o cezariana merge cam 300 euro medic, moasa cam 150, anestezist stiu pe cineva care a dat 100 euro, acum nu stiu exacxt cum merge si la asistente cam 5-10 lei...depinde de cum se poarta ...ca sunt unele care se invart pe langa tine ca doar-doar pica ceva...si de facut nu-ti fac mai nimic, insa asteapta

Oricum la treaba asta cu banii sotul o sa fie cel care ii va distribui, pentru ca mie imi tremura mana sa le bag in buzunar si poate ma fac si de minune.Asa ca il las cu aceasta responsabilitate pe sot.Eu cu travaliul si el cu banetul , oricum el este in avantaj

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput