Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

CREATA...multi ani fericiti impreuna..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

La multi ani, Danuta!!! Sa fi o mamica fericita!
enik felicitari pt vestile bune si pt dr la care ati mers. Deci de amnio nu a zis nimic?
Mai fetelor, azi e ziua barbatilor sau ziua celor fara nume de sfant?
Oricum, cert este ca azi e cu sigranta ziua mea si a sotului .... facem 8 ani de cand suntem impreuna si, pe deasupra nu avem niciunul nici nume de sfant!

17+

La multi ani fericiti impreuna
asa stiam ca azi sarbatoresc barbatii cele 40 de pahare cu vin deci e ziua lor

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, la mine piticul are 3 chisturi pe o emisfera si pe cealalta emisfera mai are unul, stiam ca la 1 nu e problema, asa a zis doftoresa, acuma la 4 s-a abtinut...

Cretza, felicitari! Aniversare placuta! Sa va sarbatoriti frumos si iubiti-va muuuuuuuuuult!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

toate burticile si va doresc o zi buna

eu m-am gandit asa pt nastere naturala cu epidurala:

-medic: 150euro
-anestezist epidurala:50 euro
-moasa: 100 lei
-neonatolog: 100 lei
-asistente :5-10 lei

si cam atat...mai vedem la fata locului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Elena, la mine piticul are 3 chisturi pe o emisfera si pe cealalta emisfera mai are unul, stiam ca la 1 nu e problema, asa a zis doftoresa, acuma la 4 s-a abtinut...

Cretza, felicitari! Aniversare placuta! Sa va sarbatoriti frumos si iubiti-va muuuuuuuuuult!

Alina 19+ cu
gargarita

Sa dea DOmnul ca sa se retraga si sa nu apara alte probleme. Lasa ca o sa fie bine...o sa vezi...si ce o sa ne mai amintim de zilele astea cand vom cadea in melancolia amintirilor din timpul sarcinii, la cat de panicoase eram din orice...

Creatza multi ani inainte....Aniversare placuta!!!!

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bamboletta, la noi in Bacau tot asa sunt preturile.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Bamboletta, la noi in Bacau tot asa sunt preturile.

Alina 19+ cu
gargarita

am o prietena care a nascut in bacau in ianuarie...si a dat asa....100 euro nastere naturala,era 200 daca era cezariana,nua facut epidurala da zicea ca ar fi costato 50 de euro,moasa a dat 100 ron ...si ce ati mai zis voi acolo neonatolog...canu stiu ce e nu am auzit de la ea...dar oricum de fiecare data cand se ducea sa faca bebelului baitza,trebuia sa dea la asistenta bani si dadea cam 10 lei ,cand venea sotul sa o vada la fel,cand sa o ajute la ceva iar ...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

aa si daca voia sa stea intr-o rezerva nu mai stiu exact parca de doua pers dar avea si toaleta.tv.si putea sa tina si bebe o costa pe noapte 35 ron.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

bamboletta, mycya, mor aici de pofta

eu am papat dumunica mucenici moldovenesti, mi-a trimis mama (eu sunt moldoveanca ) yaammmi, ce buni au fost...dar acum mai vreau

bamboletta daca fac aluatul la masina de paine pun toate ingredientele si las la dospit? eu stiu ca am program doar pentru aluat, dar trebuie sa caut in cartea de la masina....sper sa ma descurc...

Bulina 22+ cu

da pui toate ingredientele in masina la fel ca la paine,intai apa laptele,sare,zahar,oua,ulei,faina si la sfarsit drojdia...arata si acolo unde am pus linkul cum sa faci pas cu pas...la mine la programul 13 face aluatul si il creste 1 ora si 25 dureaza

mercic, poate incerc si eu in weekend

momentan nu ma mai bag la dulciuri ca am papat zilele astea in nestire si sigur in loc de juma de kilogram am luat unul intreg

uneori mananc mai mult decat imi trebuie si apoi ma apuca remuscarile...offf...

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, Daniela!

enik felicitari pentru vestile bune! Vezi ca de foarte multe ori conteaza si parerea unui alt medic.
Si la mine e la fel cu medicul, parca mereu merg pt prima data. Nu isi noteaza nimic. Noteaza doar pe foile care raman la mine. Insa ultima data mi-a cerut ecografia anterioara sa verifice niste masuratori. Deci trebuie puse toate intr-un dosar si luate cu mine la fiecare vizita.
Ar trebui sa iau carnetul de gravida de la medicul de familie si sa i-l duc sa il completeze.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput