Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 fetelor chiar vorbeam aseara cu sotul si i-am zis ca va intreb si pe voi.. voua doctorul ginecolog la care mergeti v-a facut vre-o fisa..v-a completat ceva date.. pt ca sotul meu tot timpul zicea ca nu-i ok ca doctorita la care mergem nu are nimic notat despre mine..iar de la o consultatie la alta nu-si aducea aminte de cazul meu.. aseara la doctorul la care am fost si-a notat pe o foaie toate datele mele.. oate analizele..ecografurile..tot..totoo 16+ cu o minune de ![]() poze |
am auzit fete care aveau caietul gravidei...
eu nu am asa ceva, dar noteaza in calculator toate analizele...plus masuratorile la fiecare control (Col, placenta)...plus ca ecografiile le=am facut la CMU asa ca le are in calculator si pe astea...
la inceput si mie mi se parea ca nu prea tine minte de la un control la altul..dar acum deja stie istoricul....
Bulina
22+ cu
Mycya spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor chiar vorbeam aseara cu sotul si i-am zis ca va intreb si pe voi.. voua doctorul ginecolog la care mergeti v-a facut vre-o fisa..v-a completat ceva date.. pt ca sotul meu tot timpul zicea ca nu-i ok ca doctorita la care mergem nu are nimic notat despre mine..iar de la o consultatie la alta nu-si aducea aminte de cazul meu.. aseara la doctorul la care am fost si-a notat pe o foaie toate datele mele.. oate analizele..ecografurile..tot..totoo 16+ cu o minune de ![]() poze |
enik eu un cand am fost aici,ca doar nu ca e diferentza ca doar is medici particulari,mi-a scris in carnetul meu de gravida absolut tot,pe care tre sal iau de fiecare data cu mine,plus ca a facut si pt ea un dosar unde mia pus si analizele si restul.nu e normal sa nu aiba scris de tine.credca e cazul sa ramai la doctorul asta la care ai avut programare aseara,ori sa iti gasesti altul da numa la dictoritza ta nu te mai du.
si felicitari pentru vestile bune
18+
paula_m spune:
Creatza, multi ani fericiti inainte!!!!!!
Elena, cred ca daca ar fi dupa noi toate am merge in fiecare zi la ecograf sa fim sigure ca bebeii sunt bine si urmeaza si tu sfatul tau...nu te mai stresa!!!!!!![]()
Oana, de unde ai atata energie de mai mergi si la sala? Sunt exercitii pentru gravidute? Eu uneori seara de abia ma tarasc pana la pat...Desi am auzit ca miscarea face bine mai ales pentru pregatirea nasterii...Cred ca ar tb sa ma mobilizez si eu, mai ales ca, de cand lucrez acasa , nu mai fac miscare aproape deloc.Doar pana la magazin si inapoi. Tot zic ca astept caldura si apoi ies in fiecare seara la plimbari...![]()
Paula,
20+ cu 
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 bamboletta, mycya, mor aici de pofta ![]() ![]() ![]() eu am papat dumunica mucenici moldovenesti, mi-a trimis mama (eu sunt moldoveanca bamboletta daca fac aluatul la masina de paine pun toate ingredientele si las la dospit? eu stiu ca am program doar pentru aluat, dar trebuie sa caut in cartea de la masina....sper sa ma descurc... Bulina 22+ cu ![]() |
da pui toate ingredientele in masina la fel ca la paine,intai apa laptele,sare,zahar,oua,ulei,faina si la sfarsit drojdia...arata si acolo unde am pus linkul cum sa faci pas cu pas...la mine la programul 13 face aluatul si il creste 1 ora si 25 dureaza
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
neatza
...sau mai bine ziua buna
LA MULTI ANI pentru cei sarbatoriti azi
reteta de gogosele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/mincare_de_post/?p=2
18+
oana si eu fac acasa exercitii singura,am gasit pe youtube exercitii pentru femei insarcinate,si mai am si un mini stepper si fac cam in jur de 40 de minute cateodata zilnic cateodata la 2 zile si eu ma simt foarte bine,eu si inainte faceam sport si de aia simt nevoia in continuare sa fac dar fac anume pentru perioada asta,si mai ales ca nu lucrez am tot timpul la dispozitie.
tanti spune:
Enik ma bucur pt tine, sper sa vii cu vesti bune si de la morfofetala
Cred ca si dr meu scrie ceva in calculator, dar eu am un dosar cu care ma duc de fiecare data in care am toate analizele care le-am facut si ecografiile, acest dosar ti-l cere si la spital
LA MULTI ANI DANUTA
Andrei 11.02.2006 si
23+ 
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor chiar vorbeam aseara cu sotul si i-am zis ca va intreb si pe voi.. voua doctorul ginecolog la care mergeti v-a facut vre-o fisa..v-a completat ceva date.. pt ca sotul meu tot timpul zicea ca nu-i ok ca doctorita la care mergem nu are nimic notat despre mine..iar de la o consultatie la alta nu-si aducea aminte de cazul meu.. aseara la doctorul la care am fost si-a notat pe o foaie toate datele mele.. oate analizele..ecografurile..tot..totoo 16+ cu o minune de ![]() http://picasaweb.google.com/enik8316poze[/url |
pt asta e carnetul de gravida...mie acolo imi noteaza
tot...analize..ecografii,masuratori...carnetul l-am luat de la medicul de familie...la fel si acolo cand merg imi trece...greutatea,tensiunea si nu mai stiu ce...la fel am avut si la prima sarcina in 2006...cand merg ecografii,masutatori mereu il prezint chiar si cand am nascut cu el m-am prezentat la camera de garda
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui matusa77 puiutz daca mai ai si alte intrebari .. cu mare drag probabil la ora aceasta faci nani, eu sunt pasare de noapte si dusman cu somnul saptamana 20 Ducu |
Citat:
citat din mesajul lui matusa77
cat despre costul cezarienei nu exista un pret fix, doctorul acesta isi face treaba indiferent de cat ii dai, nu e pretentios, nu cere bani niciodata insa eu ma gandeam cam la 300 euro
tu ai dat ceva pana acum doctorului in afara de pretul eco, presupun ca mergi la pro--ta
saptamana 20 Ducu
Nu i-am dat nimic in afara de costul ecografiei, e adevarat. Da, la Provita merg. E atat de ok Dl. Dr. Fawaz, ca mi-e si rusine sa nu-i dau nimic. Pentru cezariana si eu cred ca e ok 300 euro.
Sigur ca o sa vreau sa mai vorbim. O sa-ti trimit pe PM si nr. meu de telefon, poate ai si tu nevoie sa vorbim si nu sunt pe forum.
Multumesc mult pentru tot ce mi-ai spus!

Elena
17+
lalala13 spune:
enik ma bucur ca v-a linistit
eu nu am carnet de gravida
..dar si eu ca siracusor am facut ecografiile la cmu si ei au in sistem tot despre mine.plus cand ma duc la doctor ma duc cu mapa plina de analiza, ecografii si chestii..
creatza LA MULTI ANI!
eu sper sa nu ma apuce carceii ca inainte de sarcina ma trezeau noaptea din somn si urlam de durere..era groaznic...
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
btz_ovi spune:
Fetelor,voi cam cati banuti v-ati pregatit pentru nastere?Sincer nu prea stiu care sunt tarifele pentru anestezist,asistente,neonatolog,medic,etc etc etc.
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy