Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Enik, mie imi completeaza la fiecare ecografie pe o fisa, unde scrie toate masuratorile, tratament, observatii... totusi ei nu pot tine minte atatea si atatea cazuri.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Enik, mie dr imi completeaza in carnetul de gravida, cat si in calculatorul lui, toate datele de la vizita respectiva. Bine ca ai schimbat doctorul!!!!!!!

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Enik felicitari pentru vestile bune si incearca sa stai mai linistita ca saracul bebe este stresat

Si eu abia astept sa merg sapt. viitoare la eco sa vedem ce mai este cu chistuletul acela...ca daca nu vorba Alinei, cred ca o iau pe aratura ......incerc sa nu ma gandesc, dar in subconstient ma tot gandesc si iar gandesc.

Geo felicitari pentru semnatura...si la cat mai multe sapt. inainte catre 40 sa ai...

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

La multi ani, Danuta!!! Sa fi o mamica fericita!
enik felicitari pt vestile bune si pt dr la care ati mers. Deci de amnio nu a zis nimic?
Mai fetelor, azi e ziua barbatilor sau ziua celor fara nume de sfant?
Oricum, cert este ca azi e cu sigranta ziua mea si a sotului .... facem 8 ani de cand suntem impreuna si, pe deasupra nu avem niciunul nici nume de sfant!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am fisa la medicul ginecolog, inca inainte de a ramane gravida; mai am o fisa la medicul de familie - special pentru sarcina.

22+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

la multi ani Danuta.. bebe sanatos si la timp sa ai..

neata fetelor..aseara am fost la medic..vai de mine ce diferenta intre doctorita la care mergeam eu si el.. doctorul asta mi-a pus o mie si o suta de intrebari..doctorita mea nu m-a intrebat niciodata nimic.. s-a uitat peste toate analizele si a zis ca sunt ok.. mi-a facut ecograf..l-a masurat pe bebe..a zis ca-i ok.. la sf ne-a intrebat daca avem intrebari..normal ca aveam..eram nelamurita cum sunt analizele ok..i-am adus aminte de TT aveam impresia ca poate nu s-a uitat el cum trebuie peste ..dar a zis sa stam linistiti ca-i ok.. si ne-a programat peste 6 saptamani la morfofetala..ne-o zis ca am facut destule ecografii..si-o ras.. ca-i cazul sa ne linistim ca-i bebele ok.. eu sper asa sa fie..

16+ cu o minune de
poze

felicitari! ce ma bucur ca ai primit vesti bune!
stai linistita si vorbeste cu bebe, ca destul ai stat cu emotii...

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

da.. inseamna ca sotul avea dreptate.. el imi tot zicea ca lui nu i se pare normal sa nu scrie nimic niciodata pe nicaieri si de fiecare data cand mergeam la ea..ziceai ca mergem pt prima data.. plus ca doctorul a fost socat cand i-am zis ca nu mi-a calculat niciodata data probabila a nasterii ci eu am dedus-o de pe ecografii..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ne bucuram pt tine Enik.
Mie de la inceput mi-a facut fisa, m-a intrebat vrute si nevrute: kg, boli, grupa sanguina, RH (si ale sotului), daca sunt sub vreun tratament si altele. Toate sunt notate in fisa si le consulta de cate ori vin la el. Vorba lui Bumblebee, nu poate sa le tina minte la cate gravidfe are in evidenta...

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

La multi ani, Danuta!!! Sa fi o mamica fericita!
enik felicitari pt vestile bune si pt dr la care ati mers. Deci de amnio nu a zis nimic?
Mai fetelor, azi e ziua barbatilor sau ziua celor fara nume de sfant?
Oricum, cert este ca azi e cu sigranta ziua mea si a sotului .... facem 8 ani de cand suntem impreuna si, pe deasupra nu avem niciunul nici nume de sfant!

17+

Multi ani inainte! Sa fiti sanatosi si fericiti ca restul vine de la sine.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza fetelor (desi e cam amiaza de acuma )
Danutza LA MULTI ANI!!!
Enik nici mie nu imi noteaza in caietul ei,doar analizele le-a trecut,ziua vizitei,dar la ecograf imi da mie o hartie pe care imi cere sa o pastrez pentru a o atasa la dosarul ce o sa imi trebuiasca la nastere.Iar in legatura ca nu isi aduce aminte de caz:este foarte posibil sa mai uite avand in vedere ca medicii au foarte multi pacienti.Te-ai mai linistit?In legatura cu amnio ce a zis medicul?
Bambo eu stiam ca atunci cand nasti natural medicul nu mai vine la nastere decat daca apar complicatii,in rest se ocupa moasele de tine.Normal mi se pare sa asiste indiferent de tipul nasterii,avand in vedere ca el/ea te supravegheaza pe perioada sarcinii.
Eu m-am hotarat cu sotul in week-end:am stabilit sa nastem natural,iar daca cumva apare ceva in timpul nasterii sa faca cezariana doctorita.Acum sa speram ca totul va fi ok,ca bebytz va sta in pozitia corecta si nu va avea probleme cu cordonul sau alte chestii.
LA MULTI ANI BARBATILOR SI CELOR FARA NUME!!!

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput