Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

NEATAAAAAAAAA!

LA MULTI ANI DANUTA! SANATATE MULTA SI BB SANATOS!

Bem si noi 44 shoturi... de apa? M-ati innebunit cu gogosele, cu mucenici, cred ca daca as tine pasul cu tot ce se vorbeste aici m-as da de-a dura

Chiar zilele trecute am citit ca o sa devina "prietenii" nostri carceii...

Tina, insanatosire grabnica!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Adriana, asteptam vesti bune!... si culoarea carutului

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani Danuta! Sa fi sanatoasa si iubita! Distractie placuta alaturi de cei dragi!

Fetelor, va spun ca sunteti niste frumoooaseeee!
V-am vazut burticile,
le-am vazut pe Mycya si Creatza,
v-am vazut gogosile si mucenicii

Adriana, multa bafta la eco!

Oana, sa vezi ce bine ai sa te simti dupa putina miscare. Dar sa ai grija!

Florentina, sper ca azi sa-ti fie mai bine!

Fetelor, nici eu nu l-am mai simtiti pe bebe de vreo 3-4 zile. O fi normal?

Va si sa aveti o zi minunata!

tina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

la multi ani Danuta.. bebe sanatos si la timp sa ai..

neata fetelor..aseara am fost la medic..vai de mine ce diferenta intre doctorita la care mergeam eu si el.. doctorul asta mi-a pus o mie si o suta de intrebari..doctorita mea nu m-a intrebat niciodata nimic.. s-a uitat peste toate analizele si a zis ca sunt ok.. mi-a facut ecograf..l-a masurat pe bebe..a zis ca-i ok.. la sf ne-a intrebat daca avem intrebari..normal ca aveam..eram nelamurita cum sunt analizele ok..i-am adus aminte de TT aveam impresia ca poate nu s-a uitat el cum trebuie peste ..dar a zis sa stam linistiti ca-i ok.. si ne-a programat peste 6 saptamani la morfofetala..ne-o zis ca am facut destule ecografii..si-o ras.. ca-i cazul sa ne linistim ca-i bebele ok.. eu sper asa sa fie..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

[quote]citat din mesajul lui enik83

la multi ani Danuta.. bebe sanatos si la timp sa ai..

neata fetelor..aseara am fost la medic..vai de mine ce diferenta intre doctorita la care mergeam eu si el.. doctorul asta mi-a pus o mie si o suta de intrebari..doctorita mea nu m-a intrebat niciodata nimic.. s-a uitat peste toate analizele si a zis ca sunt ok.. mi-a facut ecograf..l-a masurat pe bebe..a zis ca-i ok.. la sf ne-a intrebat daca avem intrebari..normal ca aveam..eram nelamurita cum sunt analizele ok..i-am adus aminte de TT aveam impresia ca poate nu s-a uitat el cum trebuie peste ..dar a zis sa stam linistiti ca-i ok.. si ne-a programat peste 6 saptamani la morfofetala..ne-o zis ca am facut destule ecografii..si-o ras.. ca-i cazul sa ne linistim ca-i bebele ok.. eu sper asa sa fie..

16+ cu o minune de
poze

[quote]

Bravo! Felicitari pt vestile bune!

tina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea....la multi ani pt ieri(cu intarziere)

Enik felicitari pt vestile bune de aseara si pt cuculetz

Eu mi-am trimis sotul de dim dupa mucenici sa-i cumpere si eu numai ii dau cu miere si nuca

Legat de carcei...si eu am uneori

Sapt trecuta mi-am facut analize si a iesit ca am o infectie urinara...azi am repetat urocultura si astept sa vedem cum iese si apoi ma prezint la medic

Va doresc o zi minunata

GEO 22+ cu

Mergi la inceput

Enik, ma bucur din tot sufletul pt vestile bune.
Sper din tot sufletul ca sapt viitoare la morfologie sa ma linisteasca si pe mine... pana n-o iau razna

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am uitat sa-i urez LA MULTI ANI Danutei

Si am schimbat si semnatura...am intrat in luna a 6 a

GEO 23+ cu

Mergi la inceput

Giorgia, felicitari pt samnatura.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor chiar vorbeam aseara cu sotul si i-am zis ca va intreb si pe voi.. voua doctorul ginecolog la care mergeti v-a facut vre-o fisa..v-a completat ceva date.. pt ca sotul meu tot timpul zicea ca nu-i ok ca doctorita la care mergem nu are nimic notat despre mine..iar de la o consultatie la alta nu-si aducea aminte de cazul meu..
aseara la doctorul la care am fost si-a notat pe o foaie toate datele mele.. oate analizele..ecografurile..tot..totoo

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput