Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
adrianaBuc spune:
Neata burtici
Aseara am avut parte de prima masa pregatita de sot. El e anti-talent in bucatarie, dar, pentru ca ma simteam rau - bebe statea foarte jos si ma durea la orice miscare; in plus, am avut tensiunea foarte mare ieri, ajunsese la 14/8 - a zis ca pregateste el masa. E adevarat ca a uitat cartofii la fiert, ca frunzele de salata le-a pus intregi, dar a fost o masa delicioasa. Yam! Yam!
Azi mergem sa-l vedem pe bebica. Abia astept!
Intrebare: voi aveti carcei pe la gambe? Azi la 6 dimineata am sarit din pat de durere.
Va tzuc
22+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Adriana mult succes astazi si sa vii cu vesti bune. Si speram sa nu te mai tina in suspans si sa arate si ce ascunde, sper ca ai tratat bine cu bebe...ati ajuns la o intelegere
.Oricum cred ca pentru tine intentia sotului a contat mai mult decat cum s-a lasat "produsul finit".
Al meu este racit si este in medical si eu am gasit ieri luna in casa si taaaare m-am bucurat de asta si apoi aseara am facut clatite..eu coca...el coptul
.
Eu am carcei si crampe musculare mai mereu imi este si frica sa ma intind ca lumea ca imediat se incaleca vreo vena sin aia si ma urc pe pereti de durere. Si nu am numai la gambe ci uneori si la maini si la pulpe sus la picioare.
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
lalala13 spune:
neatza
maya nu am stiut ca azi e ziua celor fara numa de sfinti. La multi ani , asadar
adriana bafta la doctor..inca nu am avut parte de carcei..sper nici sa nu am ca-s groaznici..
aseara dupa o discutie tata-fiu serioasa, a inceput si asta micu sa dea vagi semne de existenta prin burtica..m-am mai linistit putin, dar azi sunt hotarata sa-i pun mozart
..nu mai stiu care din voi a zis ca a avut activitate la greu la muzica asta.sa vedem..
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
paula_m spune:
Buna dimineata si sa veti o zi minunata
AdrianaBuc te asteptam sa vii azi cu vesti bune de la ecograf.Eu mai am de asteptat inca 2 saptamani
.
Am vazut pe prima pagina ca azi avem o sarbatorita :
Danuta-bel LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Paula,
20+ cu 
mov_79 spune:
Buna dimineatza burtici
Va urez La multi ani cu intarziere si sarcini usoare...si bb-i sanatosi
in legatura cu durerile provocate de carcei , mie doctorul mi-a recomandat Calcevita 10/luna.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
21+
Cris2010 spune:
'Neata, burtici!
Racusor, multumim de tratatie.
Denisa, ne bucuram pt vestile bune.
Fetelor, ce de gospodine sunteti!
. Cateodata ma bucur ca nu am talent la bucatarie, ca altfel as deveni obeza, la cat de bine arata ce-ati facut voi. Banuiesc ca gustul e pe masura.
Michelle, eu cam din saptamana 21 il simt zilnic pe bebe. Cateodata e asa de agitat ca ma gamdesc ca isi exprima nemultumirea vizavi de ceva
.
Adriana multa bafta azi la eco. Te asteptam cu vesti bune si cu o culoare
.
Si, nu in ultimul rand La multi , multi ani Danuta_bel!!! 

Va
si o zi calduroasa! In Buc zici ca-i miezu' iernii

.
Cris
21+ cu 
ooana spune:
Neata 
azi e o zi mare
...merg la gimnastica pentru gravide 

va raspund pe rand ca iar sunt in urma cu cititul ![]()
Mycya...imi place ursuletul...iar cu gogoselele m-ai facut praf
...vreau reteta!!!
Tina sa te faci bine 
Puiutz mersi de cioco 
Bamboletta nu stiu ce sa mai zic
...de mucenici va rog sa nu mai povestiti
...ca la noi nu se fac ca si in sud...si nici din cei moldovenesti...iar pana la bunica la Cluj nu am cum sa ajung, ca ea imi mai facea de obicei
Michelle ai o burtica draguta![]()
...acum vad ca ne impartim in 2 categorii, cele care se plang ca burtica e mica
si...cele care se plang ca au pus prea multe kg
...si sa le mai intelegi pe femei 
beluistef spune:
Oana ai grija sa nu te obosesti prea tare si cand vii sa ne povestesti cum a fost...
A.... LA MULTI ANI !!! DANUTA
....daca ne citesti intra macar sa ne zici cum mai esti
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
eladea2005 spune:
Neata burtici!
n-am mancat/facut niciodata mucenici, ai mei nu obisnuiesc asta...sau paote ca in Ardeal nu e obiceiul asta??
dar mi-ati facut pofta....![]()
ieri mi-am luat niste pantaloni de trening cu banda elastica, sunt f comozi, nu strang deloc burtica...
si un pachet cu creme de la Sanosan, pt gravide...cu 40 lei..eu zic ca e rezonabil, mai ales ca sunt produse nemtesti..![]()
Eric al meu vorbeste intr-una, e asa haios, cum incearca el sa-mi explice una alta...uneori inteleg, alteori nu...si ma uit la el ca boul la poarta noua, scuzati expresia...
de cele mai multe ori inteleg ce zice...si e destul de ascultator, in general...boacane nu prea face, per total ma declar multumita de el...deocamdata...![]()
o zi frumoasa tuturor burticilor! ne auzim mai tarziu!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Intrebare: voi aveti carcei pe la gambe? Azi la 6 dimineata am sarit din pat de durere. Va tzuc 22+ Vine bebe! ![]() |
da
am patit-o...si tot asa dimineata pe la 6-7 am sarit din pat