Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Tina, multi si sa ai grija... si de noi ca suntem tot copii.
Uite cum ma provocati, upss e ceasul 00:00... ma iubeste, asa se zice??
glumesc... Va pupicesc de noapte buna! Ne 'vedem' maine... cu vesti bune pe 'portativ'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ma bucur ca v-au placut

www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/produse_de_panificatie_si_patiserie/mucenici_moldovenesti_sfintisori-1564/" target="_blank"> dupa reteta asta i-am facut numai ca aluatul l-am facut la masina de paine...eu doar i-am impletit copt si ornat

Maya-

gata fug la somnic...pic de oboseala n buna

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

scz am trimis de doua ori msg ca tot imi dadea eroare si ioti....maya reteta e foarte usoara,nu ca pun ceva in plus fata de alte pers...deci nu pot sa iti spun cu cantitati ca eu fac dupa ochi...deci faina,drojdie,sare,apa caldutza cat sa poti tine degetul nu fierbinte,dizolvi drojdia in apa cadutza si o pui peste faina ,adaugi sare,dupa care incepi sa framanti,si adaugi intre timp tot apa caldutza,sau daca tu preferi e posibil si lapte caldutz.framanti pana iese un aluat nu tare ci mai moale,daca e lipicios mai adauga ulei si dupa cate foarte putina faina dar ai grija sa nu il faci tare,imp e sa framanti bine.dupa care fa semnul crucii si lasa la crescut in loc ferit de curent.eu nu pun nici oua,nici zahar vanilat tu daca preferi poti pune.si de aici credca stii,eu ii impletesc ii fac micutzi,si cand ii scot din cuptor ii umplu de miere de albine pe o parte si dupa imediat ii bag in nuca macinata cu zahar ca se lipeste multa multa.sper sa iti fie de folos

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nbuna burtici

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Multi Ani de 8 Martie1 Sa aveti o primavara frumoasa, sarcini usoare si nasteri foarteee usoare!

Imi este dor de voi, din pacate am avut o perioada incarcata si stresanta (cu imprumutul la banca..., oboseala si hormoni clocotind din cauza sarcinii, copil mare urlator....) asa ca nu prea am mai reusit sa intru si oricum n-as fi fost o companie prea placuta sper ca lucrurile sa mai domoleasca un pic in perioada urmatoare si sa devin "ziliera" pe forum

Am citit pe prima pagina despre concediul de maternitate platit 100% (cele 6 saptamani), pentru asta nu e nevoie de copie dupa certificatul copilului, puteti face cererea imediat ce intrati in prenatal, adica inainte de nastere, la mine nu mai e cazul, dar asa am procedat prima data pana la urma n-are mare importanta cand iei banii, inainte sau dupa, decat in caz de shopping urgent pentru bebe

cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

CD, chiar ma gandeam pe unde mai umbli..Te inteleg perfect cu crizele copchilului..eu imediat declar perioada 2-3 ani ca fiind tare ingrata.Nu ma inteleg deloc cu propriul copil, e mai ceva ca un adolescent. refuza orice. face numa trznai,nu mananca de 3 zile..in conditiile in care a fost azi soacra la noi si cu ea a mancat frumos la amiaza..asa ca la cina m/am infiintat cu el la ea, sa ii dea sa manance
Tina si eu racita de numa.dar nu fac febra deocamdata. normal, ca am acasa sursa de virusi..asa ca iar am facut o laringita de toata frumusetea, ma doare gatul de crap.Copilu asta tot tuseste si uite asa se duce sommnul meu pe apa sambetei..
bioparox am luat si eu in ian cd am avut o alta laringita urata, ca pierdere de voce. mi/am revenit dupa vreo saptamana.

santate multa dragelor! eu n/am simtit nicicum ziua de azi, ca tot am bolit si facut tratamente din ora in in ora la copil, ba pt tuse, ba pt conjunctivita (sper cu asta sa nu ma pricopsesc si eu)..brrrrrrr..

Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am revenit!
Cu toate ca sunt f racita,cum n-am mai fost de f mult timp dati-mi voie sa ma laud ca azi, de ziua noastra, am schimbat prefixul si uite asa am ajuns si la jumatatea sarcinii.

Felicitari Bamboleta pt mucenici Arata minunat!

Michelle - la recomandarea doctorei iau si antibiotic pt ca am gatul rosu si inflamat...cica sa nu mai asteptam 2-3 zile sa vedem daca ar trece cu ceaiuri, lamaie si paracetamol. Drept urmare mi-a recomandat urmatoarele pastile:
-Zinnat 500mg 1tb/12ore, timp de 5 zile.
-Paracetamol 500mg 1tb/12 ore
-Redoxon (vit C efervescenta) 2tb/zi, dar deja nu o mai suport si o de fiecare data
-Algocalmin fiole 3/zi sau algocalmin supozitoare pt copii 2-3buc (sunt mai mici decat cele pt adulti)Eu am optat pt supozitoare decat pt fiole.
-Bioparox spray nazal si bucal

Mi-a spus sa nu fac febra deloc pt ca febra da contractii si de aici avortul spontan.

Ieri, a fost ultima zi in care am facut nospa si scobutil injectabil pt ca sapt trecuta am avut contractii dureroase. Acum sunt ok si nu ma mai doare burta dar nu as vrea declansez iar contractiile din cauza febrei.
Am inteles ca si tusea sa contractii.

tina 20+

cand am fost racita doctorita mi-a zis ca prefera sa iau vitamina C din fructe decat redoxon...in schimb mi-a zis sa beau jumatate de litru de suc de portocale in fiecare zi (il faceam eu la storcator) ...si mancam multa lamaie cu miere, ceai cu lamaie si miere...si pentru tuse suc de ridiche neagra facut de sot

taiam jumatate de lamaie si puneam cateva lingurite de miere si amesetecam bine si asa mancam foarte bun, dar s-a lasat si cu un kg de la atata miere

multa sanatate!

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bamboletta, mycya, mor aici de pofta

eu am papat dumunica mucenici moldovenesti, mi-a trimis mama (eu sunt moldoveanca ) yaammmi, ce buni au fost...dar acum mai vreau

mycya pe care link ai gasit gogosele, ca acum ma bate gandul sa fac si eu ! nu am facut in viata mea un aluat care trebuie sa creasca dar incercam....

bamboletta daca fac aluatul la masina de paine pun toate ingredientele si las la dospit? eu stiu ca am program doar pentru aluat, dar trebuie sa caut in cartea de la masina....sper sa ma descurc...

CD27 chiar ma gandeam ce mai faci, de ce nu ai mai aparut...te inteleg perfect cu nebunia cu apartamentul...noi cautam si in weekend chiar am pierdut un apartament care ne placea si am fost foarte tristi...acum am luat-o de la capat...

aaa, sunt prima...eu vin cu cu lapte si croissantele...voi veniti cu mucenicii si gogoselele

o zi minunata!

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici

Racusor multumim de tratatie

M-ati omorat cu atata gateala...mucenici, gogosi....

CD chiar ne intrebam ce este cu tine de nu mai intri. Bine ca sunteti sanatosi si restul o sa se rezolve.

Sa aveti o zi cat mai usoara

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna dimineata, burtici si delfinasi.
Azi e mare sarbatoare. La multi ani, tuturor celor care nu au zi de nume...Azi e ziua lor.
Si ca tot vorbeati de raceala, ieri m-am simtit fff rau: o durere de cap ingrozitoare din cauza careia am si .Nici nu am mancat de seara, dar recuperez azi cu mucenici.
Va pe toate.
Racusor multumim de mic dejun.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput