Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
ochidut spune:
Bine v-am regasit doamnelor! Nu am mai intrat de vreo 4 zile, mi-a luat ceva pana am terminat de citit..
Noi suntem bine, burta a crescut si mai mare, parca se vede diferenta de la o zi la alta. Am impresia ca se ascunde cineva in spatele meu si ma umfla cu pompa
. Pana cum avem vreo 6,5 kg luate
.
In rest aceleasi probleme: dureri de spate, constipatie- vai de capul meu, nas infundat. Mai nou mi-a curs si sange din nas. Si cred ca si racesc pe deasupra.
Am vazut ca ati fost ba in club, ba la film; si noi am fost ieri la Imax si ati avut dreptate: si bebelina mea s-a agitat de mama focului cand era sonorul asa tare. Nu cred ca i-a placut
iar sotului i-a parut rau ca am chinuit-o. Si mai mergem si sambata noaptea in club, dar acolo poate ii place - poate e petrecareata ca mama 
Am vazut ca ati vb despre miscat, eu nu ma pot ingrijora, ca misca in fiecare zi, si dimineata si seara. Dar nu va ingrijorati, ca fiecare copil si fiecare sarcina e diferita.
22 + cu 
puiutz_mic spune:
LA MULTI ANI, DANUTA_BEL !!!! SARCINA USOARA SI BEBIC FRUMOS, SANATOS SI LA TERMEN!
LA MULTI ANI si celor fara nume de sfinti!
Creatza, aniversare frumoasa si multi, multi ani sanatosi si fericiti impreuna! Si bebe sa va bucure viata!
Elena
17+
paula_m spune:
Dar eu mai am o pb...Cand se dau banii?La inceput sau dupa ce nasti?Si daca travaliul dureaza mai mult si incep pe o tura si termin pe alta tura, la cine dau banii?
Paula,
20+ cu 
Cris2010 spune:
Puiut, am inteles ca era vorba de un anumit medic. In Buc cam tot atat se da pt cezariana, in jur de 300 si depinde de medic, vorba ta.
Cris
21+ cu 
Cris2010 spune:
Eu am citit pe un forum despre spitalul filantropia ca toate mamicile au dat dupa.
Cris
21+ cu 
puiutz_mic spune:
Enik, ma bucur din suflet de vestile bune pe care le-ai primit! Ce bine ca ai scapat de amniocenteza! Si de doctora pe care o aveai pana acum!
La mine la fiecare eco mi-a facut medicul fisa, pe care o atasez la dosarul cu analize si cu care merg la fiecare consultatie. La medicul de familie am uitat sa mai ajung sa-mi deschida fisa de gravida![]()
![]()
![]()
A mai spus ceva dr. de calcifierea de la inimioara lui bebe? 
Adriana te asteptam cu vestile maine de la morfofetala! Speram sa afli si de culoarea caruciorului ![]()
Si eu sper la fel pentru mine...maine merg si eu la eco ![]()
Elena
17+
Creatza11 spune:
Multumesc de urari, fetelor. Oricum, sunt sanse mici sa ne inalnim azi unul cu celalalt....el a plecat dimi la serv, eu dormeam, eu intru azi la 16.00 la serv si cred ca ajung acasa pe la 23.00 diseara, sper sa ma astepte macar sa ne dam un sarut si .....sa-i dau si eu un cadou. Vreau sa-i fac ceva personalizat cu o poza de-a mea cu burtica, sa fie prima poza a lui bebe din casa....ma ghotarasc eu acolo, oricum, vazusem niste globuri frumoase sau, de ce nu, un tricou???
Eu zic ca merita si el macar asta, eu cand m-am trezit, am gasi la bucatarie ditamai scrisoarea de dragoste scrisa de el pt noi, printesele lui, m-a inmuiat de tot.
Despre banii pt nastere, pot sa va zic ca depinde si de fiecare medic in parte, nasa mea a dat 300 euro pt nastere normala la dr, insa acesta i-a spus sotului in fata ca el, de obicei ia 500 euro, insa nasu s-a enervat si bineinteles s-a facut ca ploua, oricum nasa nascuse cu asistentele si rezidenta mai mult, el decat a cusut-o.
Fina, in schimb, a nascut tot natural, insa la alt spital si cu alt medic, dar tot in Bucuresti. I-a dat acestuia 600 lei in plic si a fost foarte multumit,iar unei altei mamici care-i daduse mai mult i-a dat inapoi si a oprit el cat a considerat...oricum, o suma modica.
Deci, cine e simtit, e om, cine nu.....are scul fara fund. Pacat ca in Romania foarte, foarte putini sunt oameni.
17+
puiutz_mic spune:
Creatza, ce dragut sotul tau cu scrisoarea de dragoste! Chiar ca merita si el o surpriza din partea ta! Inca o data, sa va bucurati toata viata unul de altul!
Elena
17+
Creatza11 spune:
aoleu....sacul am vrut sa scriu....scuze, nu merge prea bine tastatura....sper ca nu ati citit altceva![]()
17+
grety_niku spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu… La multi ani ....Primavara sa va aduca tot ceea ce visati!!!!!!!!!!
16+ cu bebic rusinos