Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cum spuneai Creatza, cine-i simtit... eu stiu de o mamica, mai nedescurcareata, si s-a luat dupa gura lu' tac-su si n-a dat de la inceput (ea n-a fost supravegheata pe timpul sarcinii)... ei, macelarul ala a lasat-o sa se chinuie... in fine, e lunga si trista povestea. Eu una nu mai dadeam nimic, cred ca ma luam si in gura cu el (acuma am curaj, nu gluma, acolo probabil o sa ma comport ca un copil de gradi care a gresit...)

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina si Victo, sa scapati de raceala cat mai repede si mai usor!

CD27 si Victo...succes cu copilasii! Oare nu fac asa urat si din cauza ca mamica asteapta un nou bebe?

CD bafta multa si cu apartamentul, poate reusiti sa rezolvati!

Racusor, imi pare rau ca ati pierdut ocazia cu apart. care va placea... Sper sa vi se iveasca si alte variante placute pt. voi cat mai curand, ca sa nu te prinda in cautari trim. III de sarcina, ma gandesc ca o sa-ti fie mai greu.

Giorgia felicitari pentru semnatura cea noua si multa sanatate, sa scapi de infectia urinara!

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bumblebee da mamica aia nu a avut medicul ei?adik cel care a supravegheato in timpul sarcinii?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Cam tarziu ce-i drept dar nu puteam sa nu va spun La multi ani!

ufff, zile grele au fost ultimele; cu babe "ciufute"; fara net...
Ma bucur sa aud ca veniti cu vesti bune!
Enik ma bucur mult ca ai scapat de griji si ca ai schimbat doctorul(era si cazul)
Creatza La multi, multi ani fericiti alaturi de sot si de bebe!
mai recuperez si mai scriu...
imi pare tare rau ca nu va pot vedea si eu burticile pe picassa, sper ca zilele astea sa imi faca si mie netul acasa!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Grety, ce mesaj deosebit ne-ai trimis! E foarte emotionant!

Multumim!

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Apropo de dat la medici, noi am fost la doctorita care ne-a urmarit tratamentul cu flori si un cos cu dulciuri. Era pe coridor cand i l-am dat, se inrosise, se fastacea, ca nu trebuia sa cheltuim, ca deja am platiti tratamentul, sa pastram banii pentru bebei. A luat florile si a impartit tot cosul cu asistentele i-am zis ca avem si pentru ele da n-am avut cu cine discuta.
Aici nu sunt obisnuite sa primeasca nimic, daca e sa primeasca ceva sunt chestii de pana in 10$, majoritatea mici simboluri, rame cu fotografiile pacientilor, o carte, oricum ceva mic.
Bine asta si pentru ca o asistenta castiga de la 30$/hora in sus, ajung pana la 50$/hora, nici nu vreau sa ma gandesc cat castiga un medic.
Pe cand un medic rezident la noi paraca avea minimul pe economie, nu ma mira ca pleaca din tara si vin aici sa lucreze ca asistente.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Multumesc de urari, fetelor. Oricum, sunt sanse mici sa ne inalnim azi unul cu celalalt....el a plecat dimi la serv, eu dormeam, eu intru azi la 16.00 la serv si cred ca ajung acasa pe la 23.00 diseara, sper sa ma astepte macar sa ne dam un sarut si .....sa-i dau si eu un cadou. Vreau sa-i fac ceva personalizat cu o poza de-a mea cu burtica, sa fie prima poza a lui bebe din casa....ma ghotarasc eu acolo, oricum, vazusem niste globuri frumoase sau, de ce nu, un tricou???
Eu zic ca merita si el macar asta, eu cand m-am trezit, am gasi la bucatarie ditamai scrisoarea de dragoste scrisa de el pt noi, printesele lui, m-a inmuiat de tot.
Despre banii pt nastere, pot sa va zic ca depinde si de fiecare medic in parte, nasa mea a dat 300 euro pt nastere normala la dr, insa acesta i-a spus sotului in fata ca el, de obicei ia 500 euro, insa nasu s-a enervat si bineinteles s-a facut ca ploua, oricum nasa nascuse cu asistentele si rezidenta mai mult, el decat a cusut-o.
Fina, in schimb, a nascut tot natural, insa la alt spital si cu alt medic, dar tot in Bucuresti. I-a dat acestuia 600 lei in plic si a fost foarte multumit,iar unei altei mamici care-i daduse mai mult i-a dat inapoi si a oprit el cat a considerat...oricum, o suma modica.

Deci, cine e simtit, e om, cine nu.....are scul fara fund. Pacat ca in Romania foarte, foarte putini sunt oameni.

17+

Foarte frumos din partea sotului!

Si la judetean Ilfov, unde o sa nasc si eu, se da in functie de cat vrei/ai sa dai. Am o prietena care a nascut saptamana trecuta si a dat 600 la doctorita, si aceasta s-a purtat exemplar si inainte si dupa ce i-a dat banii.

Carnet de gravida nici eu nu am (este musai sa il avem?) in schimb am un dosar unde am toate analizele, eco, etc. doctorita se uita intotdeauna peste ele cand merg la ea, isi si noteaza in fisa, insa de fiecare data vrea sa vada si dosarul.

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Apropo de dat la medici, noi am fost la doctorita care ne-a urmarit tratamentul cu flori si un cos cu dulciuri. Era pe coridor cand i l-am dat, se inrosise, se fastacea, ca nu trebuia sa cheltuim, ca deja am platiti tratamentul, sa pastram banii pentru bebei. A luat florile si a ipartit tot cosul cu asistentele i-am zis ca avem si pentru ele da n-am avut cu cine discuta.
Aici nu sunt obisnuite sa primeasca nimic, daca e sa primeasca ceva sunt chestii de pana in 10$, majoritatea mici simboluri, rame cu fotografiile pacientilor, o carte, oricum ceva mic.
Bine asta si pentru ca o asistenta castiga de la 30$/hora in sus, ajung pana la 50$/hora, nici nu vreau sa ma gandesc cat castiga un medic.
Pe cand un medic rezident la noi paraca avea minimul pe economie, nu ma ira ca pleaca din tara si vin aici sa lucreze ca asistente.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

poi asa e ca pleaca multi de la noi,si poate pleaca cei buni si raman aia care stiu sa stoarca pacientii de bani si nici nu stiu sa poarte o conversatie cu tine ca nu isi incape in haine de cat de mandru e de el.raman cei care nu stiu ce e ala respect...

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Grety, ce mesaj deosebit ne-ai trimis! E foarte emotionant!

Multumim!

Elena 17+

cu mare drag!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

bumblebee da mamica aia nu a avut medicul ei?adik cel care a supravegheato in timpul sarcinii?

18+

Era o femeie cu posibilitati f limitate... si pt ei a fost un efort considerabil sa puna cateva sute de lei intr-un plic.

Dragaica, ai dreptate, nu se compara salariile, dar la noi sunt prea multi medici care isi lasa partea umana acasa... e prea trist ca noi suntem vazuti doar in forma de bancnota... nu oameni cu probleme, griji si sentimente...

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput