Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu… La multi ani ....Primavara sa va aduca tot ceea ce visati!!!!!!!!!! 16+ cu bebic rusinos![]() |
f frumoasa urarea

Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
grety_niku spune:
am uitat sa va zic: maine mergem si noi la eco si TT...
o sa il vada si taticul pe bebe live pentru prima oara. Daca-l vedeati aseara: ca lui ii e frica, daca nu isi da seama ce si cum... mi-e un drag de el
cand il vad ca se agita asa.
Poate i se face mila lui bb si ii arata lui tati surubelul sau gaurica
; ca lui ma-sa n-a vrut sa-i arate

16+ cu bebic rusinos
grety_niku spune:

16+ cu bebic rusinos
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Dragaica, ai dreptate, nu se compara salariile, dar la noi sunt prea multi medici care isi lasa partea umana acasa... e prea trist ca noi suntem vazuti doar in forma de bancnota... nu oameni cu probleme, griji si sentimente... Alina 19+ cu ![]() gargarita |
Asta asa e, ce sa mai zic stiu si eu care e situatia in tara, din fericire nu prea am avut contact cu sistemmul din tara, parintii nu au avut probleme, nici failia in general.
Sper sa a tina Dumnezeu departe de asta, sa fiu nevoita sa umblu prin spitalele din tara cu plicul in buzunar.....brrrr.....mi se ridica parul pe mine.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor chiar vorbeam aseara cu sotul si i-am zis ca va intreb si pe voi.. voua doctorul ginecolog la care mergeti v-a facut vre-o fisa..v-a completat ceva date.. pt ca sotul meu tot timpul zicea ca nu-i ok ca doctorita la care mergem nu are nimic notat despre mine..iar de la o consultatie la alta nu-si aducea aminte de cazul meu.. aseara la doctorul la care am fost si-a notat pe o foaie toate datele mele.. oate analizele..ecografurile..tot..totoo 16+ cu o minune de ![]() poze IUBITA, SCHIMBA DOCTORA CUM SA NU NOTEZE MASURATORI SI ALTE CELE eu am deja un intreg dosar |
saptamana 20
Ducu
bamboletta spune:
si eu am o mare problema cu datul
imi e rusine de rusinea lor
dar ei se pare ca nu o au..
l-as insarcina si eu pe sot cu datul ca el e mai tupeist dar imi e ca nu le mai da nimic ![]()
doar e datoria lor 
la prima nastere asa un stres aveam cu datul...umblam cu portofelul in buzunar si ma gandeam..cui si cat sa dau
pana la urma am dat imediat dupa nastere la doctorita cand a venit in salon si la moasa la fel,restul a doua zi...
Daniela La multi ani sa fii iubita si fericita 

Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
tanti spune:
Cris unde ai citit de preturile la Filantropia? acolo o sa nasc si eu si as vrea sa stiu si eu care sunt preturile
Eu nu prea intentionez sa dau mai mult de 1000 ron voi face cezariana , sotul a auzit de cineva care a nascut la Municipal ca a dat 1200 ron la dr deci se practica ~300E
Mi-e dr cand mi-a zis sa fac amniocenteza mi-a zis ca costa cat 2 nasteri, fara sa vrea(sau poate intentionat) mi-a zis si care este pretul nasteri, oricum ma costa numai consultatia de fiecare data 100 ron
Eu la primul copil a dat sotul dupa nastere, si am nascut cu dr de garda, si parca am dat eu la anestezist
Andrei 11.02.2006 si
23+ 
Dragaica spune:
Vai fetelor cati bani, asta pe langa pregatirile pentru bebe, carut, patut, lucrusoare, etc 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Vai fetelor cati bani, asta pe langa pregatirile pentru bebe, carut, patut, lucrusoare, etc ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
Si me mine ma ingarozeste gandul la cati bani trebuie sa dam...
Dar asta e trebuie sa facem cumva si sa stangem din timp banutii..sanatosi sa fim si ajutorul Lui DD, o sa fie bine.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui tanti Cris unde ai citit de preturile la Filantropia? acolo o sa nasc si eu si as vrea sa stiu si eu care sunt preturile Andrei 11.02.2006 si 23+ ![]() |
Tanti, am citit mai demult cand cautam info despre maternitati. Si eu o sa nasc la Filantropia cu dr. Haiduc.
Iti pun un link, daca ai timp sa te uiti pe toate paginile, cred ca p-aici am citit.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109287&whichpage=1
Cris
21+ cu