Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Si me mine ma ingarozeste gandul la cati bani trebuie sa dam... Dar asta e trebuie sa facem cumva si sa stangem din timp banutii..sanatosi sa fim si ajutorul Lui DD, o sa fie bine. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 15+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Multumesc lui DD ca aici nu se da nimic
Mi-am facut listuta cu intrebari pentru maine, Doamne nu mai a rabdare

, abia astept sa treaca ziua sa-i vad maine la ecograf.

V-am spus ca se face si aici targ pentru bebeii, e pe 8 aprilie, acumsa vad daca reusesc sa-l fac pe sot sa se mai abtine din cumparaturi ca sa luam de la targ mai multe
Azi dimineata imi spune: "Am visat numai carucioare si biberoane."

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 la multi ani Danuta.. bebe sanatos si la timp sa ai.. ![]() neata fetelor..aseara am fost la medic..vai de mine ce diferenta intre doctorita la care mergeam eu si el.. doctorul asta mi-a pus o mie si o suta de intrebari..doctorita mea nu m-a intrebat niciodata nimic.. s-a uitat peste toate analizele si a zis ca sunt ok.. mi-a facut ecograf..l-a masurat pe bebe..a zis ca-i ok.. la sf ne-a intrebat daca avem intrebari..normal ca aveam..eram nelamurita cum sunt analizele ok..i-am adus aminte de TT aveam impresia ca poate nu s-a uitat el cum trebuie peste ..dar a zis sa stam linistiti ca-i ok.. si ne-a programat peste 6 saptamani la morfofetala..ne-o zis ca am facut destule ecografii..si-o ras.. ca-i cazul sa ne linistim ca-i bebele ok.. eu sper asa sa fie.. 16+ cu o minune de ![]() poze |
ce vesti bune!!! super
si de acum in colo sa fi optimista ca totul va fi bine...
ooana spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Am uitat sa-i urez LA MULTI ANI Danutei Si am schimbat si semnatura ...am intrat in luna a 6 a![]() GEO 23+ cu ![]() |
Felicitari!!!

eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
La capitala preturile sar un pic mai mult... Parca vorbea Puiut ceva de 300 de euro pt cezariana. In alta ordine de idei, daca nu te asista medicul la nastere, tot va trebui "remunerat"??? Eu ma gandesc cu groaza la faza cu plicurile. Mie mi-e rusine sa le dau. La sfarsitul lui 2007 m-am operat de apendicita la municipal. Stateam cu plicul in buzunar si tot nu gaseam momentul potrivit sa i-l bag in buzunar. Pana la urma nu i l-am mai dat Cris 21+ cu ![]() |
e si mai bine daca il lasi pe Dl. Sot sa se ocupe de asta..

de data asta gata cu plicurile, voi fi o 'duamna'...platesc la final, ca nasc la privat, imi dau chitanta ca la shopping...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
deveghe spune:
Salutare!
btz_ovi, depinde de medicul tau. Daca vrei sa vina sa te asiste, ar trebui sa vorbesti din timp si foarte serios, daca e dispus si disponibil in perioada in care ai putea naste. Daca nu nasti cu medicul tau, ai medicul de garda si moasele, in principal, ele fac cam tot ce trebuie.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
17+ cu 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Mycya dragaica poate vine diseara cu surprize iar 18+ |
Nuuu......mi-a promis ca nu mai cumpara nimic fara mine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, de unde ai atata energie de mai mergi si la sala? Sunt exercitii pentru gravidute? Eu uneori seara de abia ma tarasc pana la pat...Desi am auzit ca miscarea face bine mai ales pentru pregatirea nasterii...Cred ca ar tb sa ma mobilizez si eu, mai ales ca, de cand lucrez acasa , nu mai fac miscare aproape deloc.Doar pana la magazin si inapoi. Tot zic ca astept caldura si apoi ies in fiecare seara la plimbari... Paula, 20+ cu ![]() |
m-am hotarat intr-un final ca asa nu se mai poate
...si da, e gimnastica speciala pentru gravidute 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic LA MULTI ANI, DANUTA_BEL !!!! SARCINA USOARA SI BEBIC FRUMOS, SANATOS SI LA TERMEN! LA MULTI ANI si celor fara nume de sfinti! Creatza, aniversare frumoasa si multi, multi ani sanatosi si fericiti impreuna! Si bebe sa va bucure viata! Elena 17+ |
la fel si din partea mea!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor,voi cam cati banuti v-ati pregatit pentru nastere?Sincer nu prea stiu care sunt tarifele pentru anestezist,asistente,neonatolog,medic,etc etc etc. 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
asta ar fi interesant de stiut, un buget minim
eu deocamdata inclin spre spital privat, unde nasterea normala e 3.500 lei

la DD sa am un bb sanatos si la termen
s-a uitat peste toate analizele si a zis ca sunt ok.. mi-a facut ecograf..l-a masurat pe bebe..a zis ca-i ok.. la sf ne-a intrebat daca avem intrebari..normal ca aveam..eram nelamurita cum sunt analizele ok..i-am adus aminte de TT aveam impresia ca poate nu s-a uitat el cum trebuie peste ..dar a zis sa stam linistiti ca-i ok.. si ne-a programat peste 6 saptamani la morfofetala..ne-o zis ca am facut destule ecografii..si-o ras.. ca-i cazul sa ne linistim ca-i bebele ok.. eu sper asa sa fie..
...am intrat in luna a 6 a

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)