Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Creatza11 aoleu....sacul am vrut sa scriu....scuze, nu merge prea bine tastatura....sper ca nu ati citit altceva 17+ |
chiar daca ai gresit, bine ai facut ca ai scris asta..as adauga eu un 'a' la final...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
grety, minunat mesaj...ti-l intorc inapoi...

23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| citat din mesajul lui bamboletta si eu am o mare problema cu datul imi e rusine de rusinea lor ...... |
mda, exact asa sunt si eu....

ooana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui eladea2005
e si mai bine daca il lasi pe Dl. Sot sa se ocupe de asta.. ![]() de data asta gata cu plicurile, voi fi o 'duamna'...platesc la final, ca nasc la privat, imi dau chitanta ca la shopping... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
imi poti spune care sunt tarifele la Cluj?
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
mda, exact asa sunt si eu.... ![]() |
dragelor, nu va mai stresati...
o sa vedeti ce firesc si cu cata inocenta vor lua plicurile, incat nici n-o sa va dati seama cand ajung in buzunarul lor...*********************************************************
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
dragelor, nu va mai stresati... o sa vedeti ce firesc si cu cata inocenta vor lua plicurile, incat nici n-o sa va dati seama cand ajung in buzunarul lor...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
eu tot mai am de recuperat din capitolul trecut cam jumate.
Daca m-a intrebat careva ceva sa ma scuze dar ,cum v-am mai zis,am avut cu netu probleme in weekend.
Vorbeati de bani: eu in Ungaria dau 500 euro la medic(am gemeni),150 lei anestezist,si vreo 50 euro neonatolog,plus ceva la asistente.Astia din Ungaria in mod normal n-ar lua,dar i-or invatat romanii cu spaga si au spus,ca daca tot primesc de la fraierii de romani de ce sa nu ia??asa ca trebuie sa strang ceva banuti.Plus ca daca vreau rezerva,sa stea si sotu si bebeii cu mine in camera,TV,baie,mai platesc 220 ron/zi.Si cu gemenii cam stau 7 zile.
Nu-i nimic numai sanatosi sa fie!!
Legat de kg: eu am luat 6kg!!!!
si inca nu sunt la jumate
Dragaica tu cat ai luat?oricum asa slabuta esti in poze ca nu cred ca ai luat mult.
Fetelor care ati fost prin cluburi acuma de cand sunteti gravi: pe voi nu va sperie ca inhalati prea mult fum ,pasiv,ceea ce e ff daunator pt bebe?
Si eu mergeam inainte in cluburi dar acum n-as avea curajul:fum ,gripe de toate felurile,muzica bubuind in boxe si stresandu-i pe bebei.Nu dau cu parul,Doamne-fereste ,doar intreb si eu
Sa vedeti ce scump sot am: alaltaieri seara adormise pe canapea si la un moment dat incerc sa-l trezesc usor sa mergem in dormitor la somnic;si numa il aud asa in somn :" dar landoul asta nu se potriveste la caruciorul acela"...plus altele....MAAAAma ,asa drag mi-o fost, ditamai omu' cum se agita el in somn de carucioare
L-ati vazut in poze,nu pare cel mai sensibil barbat!![]()
Noi am zis ca in mai facem cumparaturile,ca dupa aia o sa fiu prea mare sa ma mai deplasez,si acum mi-e f greu.Am fost la Mall si la 2-3 magazine de bebe sa vad de preturi,oferte;dar pt mine plimbarile sunt un chin,trebuie sa stau jos din 5 in 5 minute.Ce ma fac peste vreo 2-3 luni?
Denisa
18+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
AAA nu am mentionat,si nasc la spital de stat,dar fac cezariana+epidurala,iar sotu o sa se ocue de plicuri.Eu dau doar la asistente,ca la alaptat ,la baita,alea-alea,eu voi fi,nu sotu![]()
Denisa
18+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Buna fetelor, Dragaica tu cat ai luat?oricum asa slabuta esti in poze ca nu cred ca ai luat mult. Denisa 18+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Mai am 61 kg, maine trebuie sa o vad pe nutritionista, sa vad ce mai zice.

Problema mea e ca as manca numai prostii, gen pizza, kfc, etc 

7 zile ziceai ca tre sa stam cu bebeii, asta depinde la cate saptaani nasti, in ce stare sunt bebeii, etc.
Asigurarea de stat imi ofera camera de 4, cu asigurarea privata imi acopera camera semiprivata complet (2 in camera, cu mini bucatarie, canapea pentru soti si baie) si 75% din camera privata care costa 175$/zi.
La 7 luni o sa fac cursul prenatal care include o sedinta cu anestezistul, sa discutam ce prefer, ce problee am, etc...... si o vizita in sala de nasteri si rezerve.
O sa vad atunci ce iau si ce disponibilitati au.......
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Enik, ma bucur din suflet de vestile bune pe care le-ai primit! Ce bine ca ai scapat de amniocenteza! Si de doctora pe care o aveai pana acum! La mine la fiecare eco mi-a facut medicul fisa, pe care o atasez la dosarul cu analize si cu care merg la fiecare consultatie. La medicul de familie am uitat sa mai ajung sa-mi deschida fisa de gravida A mai spus ceva dr. de calcifierea de la inimioara lui bebe? ![]() Adriana te asteptam cu vestile maine de la morfofetala! Speram sa afli si de culoarea caruciorului Si eu sper la fel pentru mine...maine merg si eu la eco Elena 17+ |
Cum sa uiti sa mergi la dr de familie, sa te ia in evidenta?
Eu cred ca ar tb sa-ti faci timp si sa mergi pt ca iti va fi de folos.
Eu merg lunar si ma masoara, ma cantareste, imi ia tensiunea, imi masoara uterul. Data trecuta i-am spus ca ma doare sub coasta si imediat mi-a facut un eco(gratis). Imi da retete compensate si trimitere la analize.
Parerea mea e sa mergi pt ca nu ai ce pierde, nici macar timp sa stai la rand pt ca daca te vede te baga in fata "Femeile insarcinate au prioritate!"
Astept vesti!

tina
20+

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)