Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

aoleu....sacul am vrut sa scriu....scuze, nu merge prea bine tastatura....sper ca nu ati citit altceva

17+

chiar daca ai gresit, bine ai facut ca ai scris asta..as adauga eu un 'a' la final... sunt multi nesimtiti in tara asta lu' peshte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu… La multi ani ....Primavara sa va aduca tot ceea ce visati!!!!!!!!!!

16+ cu bebic rusinos

f frumoasa urarea

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

grety, minunat mesaj...ti-l intorc inapoi...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

si eu am o mare problema cu datul imi e rusine de rusinea lor ......

mda, exact asa sunt si eu....

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

toate burticile si va doresc o zi buna

eu m-am gandit asa pt nastere naturala cu epidurala:

-medic: 150euro
-anestezist epidurala:50 euro
-moasa: 100 lei
-neonatolog: 100 lei
-asistente :5-10 lei

si cam atat...mai vedem la fata locului

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Multumesc mult, chiar ma interesa si pe mine!

O cezariana stiti cat ajunge? Ca ma intreba cineva si nu am stiut ce sa ii raspund ..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

La capitala preturile sar un pic mai mult... Parca vorbea Puiut ceva de 300 de euro pt cezariana.
In alta ordine de idei, daca nu te asista medicul la nastere, tot va trebui "remunerat"???
Eu ma gandesc cu groaza la faza cu plicurile. Mie mi-e rusine sa le dau. La sfarsitul lui 2007 m-am operat de apendicita la municipal. Stateam cu plicul in buzunar si tot nu gaseam momentul potrivit sa i-l bag in buzunar. Pana la urma nu i l-am mai dat. Am stat intr-un stres cu banii astia... Ma gandesc sa-l insarcinez pe sot cu treaba asta, ca e mai tupeist, daca va fi posibil.

Cris 21+ cu

e si mai bine daca il lasi pe Dl. Sot sa se ocupe de asta.. eu am nascut la stat prima data, am dat plicuri personal, a doua si a treia zi de la nastere, la medicul meu care a venit noaptea de acasa sa ma asiste, la maosa, la anestezista si apoi la asistentele de la neonatologie...sa aiba grija de pui...de parca nu asta e datoria lor, da ma rog...

de data asta gata cu plicurile, voi fi o 'duamna'...platesc la final, ca nasc la privat, imi dau chitanta ca la shopping... nu trebuie sa-mi duc de acasa decat trusa de farduri sa ma fac 'mumoasa'..in rest primesc absolut totul acolo...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

imi poti spune care sunt tarifele la Cluj?

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

dragelor, nu va mai stresati... o sa vedeti ce firesc si cu cata inocenta vor lua plicurile, incat nici n-o sa va dati seama cand ajung in buzunarul lor...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

dragelor, nu va mai stresati... o sa vedeti ce firesc si cu cata inocenta vor lua plicurile, incat nici n-o sa va dati seama cand ajung in buzunarul lor...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

eu tot mai am de recuperat din capitolul trecut cam jumate.
Daca m-a intrebat careva ceva sa ma scuze dar ,cum v-am mai zis,am avut cu netu probleme in weekend.

Vorbeati de bani: eu in Ungaria dau 500 euro la medic(am gemeni),150 lei anestezist,si vreo 50 euro neonatolog,plus ceva la asistente.Astia din Ungaria in mod normal n-ar lua,dar i-or invatat romanii cu spaga si au spus,ca daca tot primesc de la fraierii de romani de ce sa nu ia??asa ca trebuie sa strang ceva banuti.Plus ca daca vreau rezerva,sa stea si sotu si bebeii cu mine in camera,TV,baie,mai platesc 220 ron/zi.Si cu gemenii cam stau 7 zile.
Nu-i nimic numai sanatosi sa fie!!

Legat de kg: eu am luat 6kg!!!!si inca nu sunt la jumate
Dragaica tu cat ai luat?oricum asa slabuta esti in poze ca nu cred ca ai luat mult.

Fetelor care ati fost prin cluburi acuma de cand sunteti gravi: pe voi nu va sperie ca inhalati prea mult fum ,pasiv,ceea ce e ff daunator pt bebe?
Si eu mergeam inainte in cluburi dar acum n-as avea curajul:fum ,gripe de toate felurile,muzica bubuind in boxe si stresandu-i pe bebei.Nu dau cu parul,Doamne-fereste ,doar intreb si eu

Sa vedeti ce scump sot am: alaltaieri seara adormise pe canapea si la un moment dat incerc sa-l trezesc usor sa mergem in dormitor la somnic;si numa il aud asa in somn :" dar landoul asta nu se potriveste la caruciorul acela"...plus altele....MAAAAma ,asa drag mi-o fost, ditamai omu' cum se agita el in somn de carucioare
L-ati vazut in poze,nu pare cel mai sensibil barbat!

Noi am zis ca in mai facem cumparaturile,ca dupa aia o sa fiu prea mare sa ma mai deplasez,si acum mi-e f greu.Am fost la Mall si la 2-3 magazine de bebe sa vad de preturi,oferte;dar pt mine plimbarile sunt un chin,trebuie sa stau jos din 5 in 5 minute.Ce ma fac peste vreo 2-3 luni?

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

AAA nu am mentionat,si nasc la spital de stat,dar fac cezariana+epidurala,iar sotu o sa se ocue de plicuri.Eu dau doar la asistente,ca la alaptat ,la baita,alea-alea,eu voi fi,nu sotu

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetelor,

Dragaica tu cat ai luat?oricum asa slabuta esti in poze ca nu cred ca ai luat mult.

Denisa

Mai am 61 kg, maine trebuie sa o vad pe nutritionista, sa vad ce mai zice. Problema mea e ca as manca numai prostii, gen pizza, kfc, etc

7 zile ziceai ca tre sa stam cu bebeii, asta depinde la cate saptaani nasti, in ce stare sunt bebeii, etc.
Asigurarea de stat imi ofera camera de 4, cu asigurarea privata imi acopera camera semiprivata complet (2 in camera, cu mini bucatarie, canapea pentru soti si baie) si 75% din camera privata care costa 175$/zi.
La 7 luni o sa fac cursul prenatal care include o sedinta cu anestezistul, sa discutam ce prefer, ce problee am, etc...... si o vizita in sala de nasteri si rezerve.
O sa vad atunci ce iau si ce disponibilitati au.......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Enik, ma bucur din suflet de vestile bune pe care le-ai primit! Ce bine ca ai scapat de amniocenteza! Si de doctora pe care o aveai pana acum!

La mine la fiecare eco mi-a facut medicul fisa, pe care o atasez la dosarul cu analize si cu care merg la fiecare consultatie. La medicul de familie am uitat sa mai ajung sa-mi deschida fisa de gravida

A mai spus ceva dr. de calcifierea de la inimioara lui bebe?

Adriana te asteptam cu vestile maine de la morfofetala! Speram sa afli si de culoarea caruciorului

Si eu sper la fel pentru mine...maine merg si eu la eco

Elena 17+

Cum sa uiti sa mergi la dr de familie, sa te ia in evidenta?
Eu cred ca ar tb sa-ti faci timp si sa mergi pt ca iti va fi de folos.
Eu merg lunar si ma masoara, ma cantareste, imi ia tensiunea, imi masoara uterul. Data trecuta i-am spus ca ma doare sub coasta si imediat mi-a facut un eco(gratis). Imi da retete compensate si trimitere la analize.
Parerea mea e sa mergi pt ca nu ai ce pierde, nici macar timp sa stai la rand pt ca daca te vede te baga in fata "Femeile insarcinate au prioritate!"
Astept vesti!

tina 20+

Mergi la inceput