Aspirante optimiste > 20 ani (455)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
Eheeee, Joy, e clar pozitiv . Felicitari! Fi sigura ca nu mai rushii cel putin 9 luni de acum inainte.
In Buc la Vistor Babes e deschis pana la ora 8 sau 9 seara. o Bhcg costa 55 RON.
Bravo!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
lipsesc si eu un pic pt ca a caparat sotu calculatorul si mai apar 2 liniute
FELICITARI JOY.
cred k trebuie sa lipsesc mai des sa fie cat mai multe II
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
didi32 spune:
Joy felicitari!
La multi ani fetelor si o primavara frumoasa va doresc cu intarziere ca n-am apucat sa intru ieri!
Cosmi acu' c-ai gasit un dr bun si te-ai linistit, iti urez spor la treaba si la liniutze!
Andreea, te admir, eu nu pot sa stau fara sotul meu nici 2 zile, sufar de numa' daca tb sa plece undeva, noroc ca se-ntampla foooooooarte rar. Asa ca un job ca al sotului tau este exclus din start, prefer sa stea acasa si sa caute altceva, nu stiu... dar la voi situatia e diferita cariera militara e altceva nu e un job care oricare altul. Oricum, tu ai grija de bebe acolo pana una-alta, noi suntem aici si te ajutam cu tot ce putem.
Nike, imi pare rau pentru situatia ta, pentru e greu de imaginat ca se-ntampla astfel de lucruri, dar tu tb sa fii tare pt bebe si maine sa ne spui si noua cum a fost la dr.
Iar m-am placintit
in devenire
didi32 spune:
De Anca mai stiti ceva? Parca n-am vazut-o zilele astea pe-aici si de obicei e f activa
in devenire
leonardo2007 spune:
cos_minutza, eu sunt in Z20
Mai am putin si termin tratamentul homeopat dat de doctorita. oricum ma vad cu ea pe 23 Martie.
pana atunci, sper sa se intample minunea si va urmaresc zilnic.
didi32 spune:
Buuun, deci toata lumea a plecat acu' c-am venit eu, dar daca n-as fi intrat umpleati un capitol asa scurt ca sa uit tot citesc pana ajung la zi...
Ia spuneti-mi voi mie cum de aveti prietenii aia care apar sub numele vostru, ca vreau si eu, poate asa va mai atrag pe forum
in devenire