Copilasi de Iulie - August 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
buna dimineata!
aseara am uitat sa re-setez ceasul sa sune... asa ca de abia am facut ochi la 7,20!! in concluzie de abia vad cafeaua
ma duc sa fac ceva poze ca sa imi revin.
pup iu!
leeloo2004 spune:
Blue, pai eu nu am treaba cu parul - ti-am spus ca nu sta in casa, doar asa juma' de ora sa se joace copiii cu ea si asta acum, ca e frig - la vara nu mai pupa ea in casa... Pe mine ma uimeste in continuare cit de ordonata e - pe Pongo, in 3 luni de zile, nu l-am putut obisnui sa-si faca nevoile intr-un singur loc... - ea, desi maidaneza (si nu a invatat-o nimeni la tara unde s-a nascut ea) face exclusiv in tavita cu nisip! Ieri m-am dus si i-am luat si conserve ca s-o rasfat ca tot sta toata ziua singurica!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza..am cetit tot,n-am retinut decat ca duminica vine primavara
Btw nici io nu suport pisicile....iar in legatura cu cadoul de 6 ani sper sa uite mandra pana atunci
Vivia felicitari lui Uka...mei mandra a inceput sa faca adunari si scaderi la gradi,din alea adevarate cu plus, minus, egal, deja ma strange in spate....cel mai fain,este ca fiind stangace mai scrie relatia de la dreapta la stanga...parca arabii scriu asa
In rest si a mea este fornaita un pic si tuseste odata dimineatza si odata seara....aseara ma intrebam retoric ce tuse o fi si asta,la care mandra-mi raspunde"tuse seaca...sau magareasca,nu stiu nici io"
In seara asta mergem la balet..la Cenusareasa,abia astept,sper sa-i placa si mandrei.
pupicei si o zi frumoasa
roberta04 spune:
'Neatza!
Carmen, tare intamplarea cu matza vecinului
Eu ma trezesc dimineata si ii fac supa lui Tomi :) mi-e mila de el ca sta singur si ii trimit papa caldutza dimineata. M-am dilit de tot
Aseara, Matei s-a pictat tot pe fata si maini cu buline cu carioca rosie si a decretat ca are varicela
roller025 spune:
Buna ziua!
Va mai amintiti de noi?
Cu multa intarziere va urez La Multi Ani celor care s-au sarbatorit si va doresc o primavara adevarata, daca nu in realitate macar in suflet!
Am citit putin din urma, in diagonala si am retinut putin
Gabitza,
Alice, sanatate!
Daria, cred ca asta e personalitatea Giuliei. Si cred ca nu trebuie sa crezi ca te ignora. Eu cred cu tarie ca stie cat de mult o iubesti si ca poate conta pe tine oricand si ca are libertatea de a face. Pentru ca, dupa cum povestesti tu despre voi, eu asta vad. Si ea asta intelege. Si mai cred ca, atunci cand va mai creste si va da de greu va veni la tine fara probleme. Asa ca accepta ca esti mama ei cea mai buna si ceam mai frumoasa si cea mai...!
Despre baieti: cresc si incep sa "lucreze" in grup Paul il copiaza pe Vic in orice si mai ales la lucrurile nasoale, iar Victor il serveste pe frac'su in 2 feluri: fie il sicaneaza, fie ii face el lucrurile. Depinde de chef si stare. Si, pentru ca am avut o perioada mai agitata si pentru ca am venit tarziu acasa si pentru ca tati considera ca Vic trebuie sa raspunda la comenzi precum un robotel, au revenit starile de nervi de demult. Asa ca tv nu se mai deschide decat dupa ce adorm copiii, desene animate si jocuri pe calculator / TV - pas. Singurele activitati agreate: jocuri in familie, constructii, desene pe hartie, povesti - chestii din astea. Ca urmare omu' s-a mai calmat. Si incepe din nou sa coopereze. Facem de regula programul pe toata saptamana. Si daca face ceva aiurea se taie ceva ce ar fi trebuit. Pentru ca altfel nu merge. Si fara amenintari. Doar cu o voce trista si o fata lunga...
Azi mi-am luat o zi de shopping, asa ca acum va pup si plec spre taramul magazinelor.
Pupici si ne mai auzim.
szivarvany spune:
Buna dimineata, azi la noi e toamna
Leeloo, pisicile sunt pedante, nu se compara cu cateii, ma bucur tare mult ca ai facut schimbul, copiii cred ca sunt in culmea fericirii.
Kim, felicitari
Ioana, hahaha ... crezi, la ce memorie au copiii ?
Carmen,
edit: Roller, bine ai revenit
Pupam gruparea fratiorilor cuminti
Giuli aseara a avut seara de pc ca eu am avut comanda de piscot cu visine S-a jucat, a vorbit in engleza ei si apoi a declarat: gata Insa daca o rog sa ma lase 2 minute nu poate
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Maria este atrasa de pc doar daca are unul din noi treaba urgenta la pc....in rest,singura distractie este sa stea cu verisoara-sa din bz pe mess cu webcam-ul pus,daca le lasi ar sta toata noaptea
In schimb la cina trebuie sa se uite la un film, ma dispera...miercuri am vazut printesa si broscoiul.....aseara si-a pus un cd cu povesti africane...asa ca o ora am stat cuminti si am ascultat povesti
Robi esti mare daca te poti trezi sa-i faci papa catzelului...io nu ma pot trezi dimineatza nici sa-i pregatesc micul dejun lui tati...norocul meu ca el este mai harnic si pregateste si la fete micul dejun si cafeaua
BLUE ANGEL spune:
salutare !
Dana , bine ai revenit !!!Si la noi e aceeasi situatie cu baietii ...inca nu stiu sa-si imparta jucariile ...iese cu scandal rau ..ca daca Luca se joaca cu ceva vine si Codrin care nu neaparat ar vrea acea jucarie ci vrea sa se joace cu Luca ..el nu vrea si iar scandal ...seara e ca la nebuni la noi ...
am incercat sa-l antrenez pe Luca in jocuri interactive ...am luat Monopoly , Nu te supara frate , etc ...mai ,dar iese iar cu scandal ..pentru ca nu reusesc sa-l invat sa piarda ...daca nu castiga el ..iese cu lacrimi cu amenintari ..urat de tot !
o vreme il mai lasam sa castige si ii dadeam exemplu cum pierd eu ..dar in cazul lui nu se pune ...
i-am zis ca nu este foarte imp cine castiga ci cine stie sa joace frumos , am incercat sa-l recompensez ..nimic ..mandria lui nu suporta infrangerea si face tot posibilul sa castige ..chiar si trisand ...
copiii vostri cum reactioneaza cand pierd la jocuri?
Ioana , ce frumos ...si Spargatorul de nuci e frumos pentru ei !
Dana , shopping zici ? pai acum cand s-au terminat reducerile?sau mai sunt?
Gabi , sa speram ca ramane doar cu bubele pictate !!
deci vine primavara????
BLUE ANGEL spune:
Luca nu are nicio treaba cu pc-ul !!!
ma credeti ca nu a jucat niciun joc pe calc ? ii mai arat eu poze de la voi cu copiii!!!
roxanaz spune:
Simo, nici Patrick nu are absolut nicio treaba cu computerul. nu il intereseaza.. decat sa vada cate ceva. probabil daca zac atatea prin casa... i se pare ciudate
Gabi eu zic ca e super pisica mai ales ca sunt mare fan si eu ca si Alice eram mama pisicilor de cand eram mica. dar daca se obisnuieste prin casa sa stii ca o sa tot stea pe acolo... de, ele-s profitoare rau....