Copilasi de Iulie - August 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
leeloo2004 spune:
Mai, pentru mine pisica e pisica...ca doar nu o duc la expozitie... dar recunosc ca rasa mea preferata de pisica este cea persana - imi placa asa de mult ca au ochii albastrii si fatzuca parca turtita de un geam...
Giulia a fost foarte tare - deci nu ii poate lua agrafe...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Asa deci, ii miroase a portocaliu, super tare ! Stiu cum e cu memoria olfactiva, si eu "sufar" de asa ceva !
British short era 200 euroi acu un secol, cind am vrut io sa cumpar una, la ora actuala mai jos de 400-450 nu cred ca se egzista ! Persana am avut si eu acasa, e frumoasa si pare de expozitie, dar lasa la par, neicutzaaa !! Tre periata si avut grija de blanitza, a mea era alba si erau fire de par dastea peste tot, cel mai fain a fost ca avea o perna pe care dormea si intr-o zi m-am dus la mama si am uitat ca era perna pisicii si m-am asezat lejer pe scaunul respectiv .. daca va zic ac eram imbracata cu niste pantaloni negri ?! Am capiat pina am curatat tot, ca nu aveam roll dala de luat scamele la ora aceea !! Asa ca mai bine pisicot cu blana scurta, chiar si maidaneza, de ce nu ?? Io le iubesc pe toate !
Am o oareshce durere de cap care nu-mi da pace de aseara, cred ca oboseala si nervii acumulati isi spun cuvintul ... gizmo e mai bine, vad ca scarpinatul i-a cam dat pace, doar ca acu are nasul pliiiin de muci si tuseste gros (daca ar sti sa scuipe mizeria aia din git ar fi fantastic de bine, da' nici macar mie nu-mi iese ingineria asta). Azi dimi am stat in bucatarie si am gatit, am fost si la gradi de i-am luat ghiozdanelul (mai sint doar doi copii din grupa lui cu varicela) ... cam asta de la noi !
"PS I love you" nu cred ca l-am vazut, eu constat ca daca nu-mi notez undeva, mai uit ce si cind am vazut vreun film, am mai patit sa pun dvd-uri si sa descopar ca deja vazusem filmul cu pricina !? Batrinetea, bat-o vina ! [:] "A single man" l-am descarcat de nustiucite ori, dar e parolat !! Am gasit in schimb "The kite runner", mi s-a parut interesant si vreau sa il vad !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Azi a fost la fel ..doar ca am stat doar 2 minute, tinut de brate, fugit..gata..asta este..am facut rost azi de la profa de diabet de alt nr al unei psiholoage care are experienta cu copii..
La 1 a fost luat de mamica al carui copil l-am adus acum 2 zile la noi..si s-au jucat iar 4 ore la ei acasa..Tipa m-a atentionat ca traiesc modest..i-am zis ca eu nu vin in inspectie..m,ai nasol cu Luca care cind a intrat la baie a zis: Ce urit este aici!Abia am nimerit sa-i astup gurita...Luca nu -i frumos!Bine este frumos daca vrei tu..si dupa citeva minute...dar ce urit este totusi aici!
Am primit si o invitatie la un copil pt duminica (asa ca Rox nu putem veni cu voi)..si inauntru dau azi de o felicitare si dau s-o arunc crezind ca face parte din invitatie..dar totusi o deschid:
Felicitari Luca!
Ai luat premiul I la "Olimpiada cunoasterii"
Educatoarele
Mey astea nu puteau sa-mi spuna mie personal..si sa-mi spuna si despre ce este vorba?
...si a urmat replica catre Sorin: ..ti-am zis eu ca nu-i prost..este doar nebun!
Gabi imi pare rau ca ai revenit..
Simi te cred ca ai inebunit in casa!
Robi stiu cum este sa te uiti la starea vremii de 10 ori pe zi..
Daria super tare faza cu pisica!
Alice trebuie sa notez filmele altfel uit
La PS am plins si eu..dar eu pling la tot..mare bocitoare am devenit!
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Felicitari Luca! Ai luat premiul I la "Olimpiada cunoasterii" Educatoarele |
Ooo, felicitari !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Meeeeyyy gagici sa ne traiasca plozii asa cum sunt!! Sunt nemaipomeniti si fenomenali!!!
Daria nu trebuie sa pui la inima nemanifestarea afectiunii fata de tine si sa presupui ca nu te iubeste pentru ca nu-ti sare de gat. Cateodata mai putin inseamna mai mult, unii copii au un fel special de a-si aprecia parintii. Mai mult la aceasta varsta este normal sa te ignore in favoarea colegilor de grupa, este normal copiii sa socializeze cu alti copii si nu cu adultii (mai ales nu cu parintii pe care oricum ii au la indemana tot timpul). V-am spus deja cred ce am patit cu indragosteala lui fi-miu si cu martisoarele "speciale", pai ce ar fi insemnat sa ma botosesc eu pe Victor ca-mi cere inapoi martisorul ca sa il dea cadou suplimentar iubitei? De fapt... e cea mai mare dovada de incredere pe care mi-a acordat-o...
Kim mai putine pedepse zici? Pai fi-miu e pedepsit pana la Paste, deja e la faza cu AMR 3 saptamani si 2 zile... cu ocazia asta invata si el calendarul Deci inca o data felicitari pentru Luca, oricum geniile sunt neintelese de mici
18 grade afara? Andreea acesta este un lux la care putem doar sa visam, azi a nins viscolit in Bucuresti si ma uitam pe geamul de la birou si ma gandeam ca parca cineva despeneaza gaste in cer asa erau fulgii de mari si frumosi.
Alice ma impresionezi cu filmele.. cum reusesti sa le tii minte/ Ca euvad un film si in maxim 2 saptamani am uitat despre ce era vorba, daramite sa mai tin minte actori, actrite, cine in ce a jucat, etc... cum poti?
Despre gatit: si eu eram un big chef la mine acasa, mai ales pana sa am 2 copii, acum nu mai gatesc decat in week end si in rest se mai face cate ceva seara. Dar e destul de greu sa nu ai mancare proaspata cand tot poporul a fost obisnuit cu mancare proaspata si buna... baga ai mei niste proteste mama, mama iar cel mic daca ii propun sandvis ma scuipa ad literam si spune apasat: "vreau MANCARE"
Gabi felicitari pentru pisica. Desi parca-mi placea mai mult cainele stricacios.
Catd espre bunici/soacre: la mine nu vine nimeni pentru ca nu e loc. Ma duc eu la ele si cand ma duc am eu grija sa ma dau lovita prima. Si uite asa ma mai relaxez si eu. Dar nu am fost asa desteapta de la bun inceput, numai de prin 2007 m-am invatat minte.
Simona nu ne-ai spus ce a zis psihologul despre jocurile lor. Cat despre dus cu radio, sauna si hidromasaj... am eu o prietena care si-a facut baie cu jacuzzi original, bagat in podea, ferestre la nivelul podelei si flori in gradina la fereastra... are o baie de filme americane nu alta (undeva in silistea snagovului) si... ghici ce? e avocata, are mult de lucru si a folosit minunea de 3 ori in 2 ani!! Mai bine, cu banii aia facea 3 vacante si era mai castigata (parerea mea).
Bre... am uitat ce mai vroiam sa mai zic.. m-am ramolit, semn clar ca trebuie sa ma duc acasa (inca sunt la birou bagami-as ce n-am in ea de firma)
Andries
Andries spune:
Ei poftim belea ca v-am incurcat americancelor , mii de scuze si va dau un miel virtual de pasti
Andries
philip spune:
, tocmai ma pregateam sa zic ca la mine-s numai 14 azi. maine avem 19 ma duc sa smulg niste buruieni in curte.
si eu am plaans la ps i love you.
alice2004 spune:
Ah, dap, uitasem, 18 gradeee ?? Unde fratziorul meu pe planeta asta, in afara de ecuator ? La noi afara se simte ca minus opshpe, asa ca am o vaga banuiala ca sarim in vara derect !! Primavara a fugit probabil pe meleaguri ... americane, ca la noi slabe sanse ! Hihii, citisem un subiect la generale "Primavara vine intr-o duminica", dar nu a scris nimeni in care secol !!
Andrieshule, nici eu nu mai tin minte ce si cum prea bine, sint filme care m-au impresionat si mi-au placut mult si memoria le imprima acolo undeva ... multe insa le-am vazut si s-au dus pe .. apa simbetii ! Ma uitam ieri alaltaieri la dvd-urile vechi si trei sferturi din filmele de acolo (desi vazute) nu mi le mai amintesc !
Alice si Andrei
carmenp spune:
ohoho, dragii mosului;))
dario, beton giulika
olivia, woww, felicitari!
brei, mie`mi plac toate pisicile de la un km incolo, rasa nu conteaza ce`i supt;)) un kilometru fac alergie.mai acu vrun an se aciuase o mitza pe scara si nush cum toti ii dadeau de mincare da` cu caca si pipi urca la 4 in ghivecele mele. nu va spui cum putea... intimplarea a facut ca in perioada in care ierea mitza neagra pe scara, vecinu de la 1 sa-si faca rost de una bucata felina la fel de neagra... ne-a traumatizat mitza aia, in afara de ilinca toti ieream dusmanii ei;)) pe scurt, am incercat cu mingiocu`, cu ademenitu`, cu paralizantu` da` n`a tinut cu nika pina intr`o dimineata cind, pasa o ducea pe ilinca la gradi si mitza - deodata cooperanta - s`a lasat prinsa si dusa in protbagaj la "mama ei" din parcarea de la kaufland;)) bucuria ne fu de scurta durata pen` ca la 4 cind ne-am intors de la servici si-am vazut mitza neagra cum statea in florile mele am realizat ca pasa incurcase mitzele;)) o perioada am mers pe virfuri pe la 1 sa nu`l suparam pe vecinu`;))
BLUE ANGEL spune:
Eu am avut o pisicuta cand stateam in Cta ..persana himalaiana …o minunatie de exemplar ..fusese adusa din Rusia cadou pentru cineva care din nefericire avea alergie la parul de pisica …a fost dragoste la prima vedere …ajunsesem in magazinul respectiv cu o prietena sa ia mancare pentru pesti ..am vazut-o , am scos bani de pe card(era tare scumpa )si am cumparat-o …a rezistat 3 saptamani pentru ca medicii i-au facut un vaccine care era prea puternic ptr animale cu parul lung ..si a murit sub ochii mei ..am suferit enorm si mi-am promis atunci ca nu o sa mai incerc asta !!! mi-au dat banii inapoi dar dupa 2 ani m-au sunat sa-mi spuna ca au ceva asemanator ..am zis pas !
Gabi sa ne zici cum este cu parul , ca asta este singurul meu of …
Alice , cred ca pe langa temperaturile scazute au fost si oaresce pb cu presiunea ca si sotul meu a avut ieri si azi o durere de cap groaznica ..
Eu aseara pusesem Walk the line ..imi spunea ceva titlul darn u stiam de unde sa-l iau ..l-am pus si mi-am amintit ..viata lui J Cash
in seara asta vad Blind side
Andreea , primavara zici ...super!!!amenajezi gradina?
Olivia , felicitari pentru Luca ..baiat destept ..pai eu cred ca ti-a dat felicitarea ..pentru ca astea raman …si ca amintire
Andries , nu am ajuns la psiho..din cauza de vreme …saptamana viitoare !cat despre cabina ..pe mine mai mult ma interesa sauna …ca hidromasajul banui ca este un fas …dare u sunt fan sauna ..si ma gandeam ca vara dupa piscine merge o sauna si un dus …dar e prea scump !!! cea mai ieftina 3000 ron ..vorba ta …cu banii astia merg in concediu !!!
Carmen …am ras cu lacrimi !!!!
o noapte/zi linistita