Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mda, apropo de PS I love you ..eu cred ca am trait prea intens filmul si datorita fobiei mele la singuratate ...in fine ..
pe mine m-a socat ce mult semanau intre ei ...Gerard B. cu J.B. ..ca la un moment dat chiar eram derutata si m-am mai uiatt odata la distributia filmului ...oricum frumosi amandoi !!!
an aeducation ..fain , fain ...
a single man ..e pe lista

in alta ordine de idei ..Roxi , nu te bucura inca ..am auzit ca dupa 12 ninge si in Cta ...
Gabi , sa-ti traiasca finutul Luca !!!Nastere usoara sa aiba !

dar pe aici nu mai are nimeni curaj de inca un bb ?

ma duc ...la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Jingle bells, jingle bells... prin Bucuresti zici ca vine era glaciara...si imi vine sa emigrez in Rep. Dominicana...

Pica e o maidaneza pura - mi-a adus-o sora mea de la tara de la soacra-sa - dar e tare cuminte si educata - face numai la tavita cu nisip, sta cuminte toata ziua (o tin in camera tehnica deocamdata...) pe pervaz si se uita afara - se alinta de cite ori ne vede si rezista la dragalelile - cam agresive - ale ariciului...
Mie mi-au placut dintotdeauna pisicile, dar nu in casa, afara...

In rest ce sa va spun - incerc sa-mi pun viata pe un fagas normal...atit cit se poate...am fost si am comandat biroul si biblioteca (ca ne-am saturat sa stam cu cartile intinse pe jos), am luat draperii pentru doua din geamuri (cele de o parte si de alta a semineului - am hotarit sa punem acolo draperii si nu perdele pentru ca dupa-amiaza bate soarele direct in televizor pe acolo) si am luat suporti de galerii (nu inca si galeriile...) pentru toate geamurile de la parter. Ne mai ramin galeriile/barele si perdelele propriu-zise; ziceam ca le am de Paste, dar nu prea cred...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aa, stai ca acu m-a lovit, il am in cap pe Javier Bardem, da' PS I Love you nu e cu el.... e cu Jeffrey Dean Morgan... iubitelul mort Denny din Grey's Anatomy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Simona, si eu am plans la PS I love you Ma gandesc uneori ce m-am sensibilizat de cand am copil

Gabitza - , deci pisica e o super Maidan Silver Short Hair, m-am linistit ca se poate si fara sa dai 200 EURO pe matza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, de 2 zile imi spune Giulia ca trebuie sa-mi prezinte o pisica, la parterul unui alt bloc ... sa o mangai si eu putin.
Am crezut initial ca e ... imaginatia Desi ea nu povesteste pe langa subiect niciodata dar nu e tarziu.
Da de unde, in plimbarile cu dadaca au gasit pisica unui bloc care e graviduta si care s-a lasat mangaiata. Evident in prima zi Giulia doar s-a uitat la ea, ieri insa a mangaiat-o sa vada cum are blanita: "este un pic moale si scurtuta, nu-i pot cumpara agrafe, dar imi place cum isi tine coada"

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Da de unde, in plimbarile cu dadaca au gasit pisica unu bloc care e graviduta si care s-a lasat mangaiata. Evident in prima zi Giulia doar s-a uitat la ea, ieri insa a mangaiat-o sa vada cum are planita: "este un pic moale si scurtuta, nu-i pot cumpara agrafe"

Neicaaaa, nu ma pot abtine, este fenomenala !! O decretez replica zilei !!
Bonjour la toate fetili ! La Bucuresti ninge de dimineata (de noaptea ??) si daca s-a deschis o lista pentru emigrare in tarile calde ma inscriu categoric !!
Ma duc sa culc copilul (care e la baie la kk de juma de ora , ca asa stie el sa traga de timp) si revin !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ei , inseamna ca tipului ii place sa joace rol de "ex " ..sa zic asa ..sa nu fiu morbida ...
o sa incerc sa-mi aduc aminte filmul asta cand mai ajungem sa ne certam din cauza banilor , a casei si a altor subiecte marunte
Gabi ..de unde 200 eur ..exemplarul original nu-l gasesti sub 450 eur ...
eu recunosc ca mi-ar placea si o maidaneza ...

Daria , mai merge si o pisicutza in casa ?

ce liniste e pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Evident in prima zi Giulia doar s-a uitat la ea, ieri insa a mangaiat-o sa vada cum are blanita: "este un pic moale si scurtuta, nu-i pot cumpara agrafe, dar imi place cum isi tine coada"

mortaaaaala Giulia!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

E senzationala Giulia!!! Ce explicatie academica

Am auzit si eu de 450 EURO pentru original dar Petro e mai modest, vrea o persana (eu sunt alergica si ma manca nasul si cand le vad in poze) de doar 200 EURO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doamne feresteee ink un animal.
Acum urmeaza cadourili` alea de 6 ani la Kim si Ioana si la cine a mai promis
Hihihi.
Alice, Giulia este innebunita sa pipaie, sa miroase, sa recunoasca dupa miros si sa compare . Ei ii poate mirosi a portocaliu, sau are gust roz recunoaste snitelele de la 1 km are memorie olfactiva cum zice dadaca

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput