Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ehehe Simo treaba grea cu jocurile astea....la noi de ceva vreme a intrat cazinoul in vacantza...eu ma saturasem,de nu te supara frate,comoara lui piticot,monopoly si cucereste piramida...la inceput tot asa tragedie mare era daca pierdea...tacsu a fost ferm pe pozitie si a invatat-o sa joace "pe bune"(da' a durat cam un an de batut la cap)...o salveaza insa norocul la zaruri,are un noroc frate numai 6 da..iar cand joaca cu verisorii ei tot "pe cinstite" joaca si fara suparare...in schimb cand joaca cu mine,trebuie musai sa triseze(acu' sincer io o mai invatz niste smecherii asa ca le exerseaza cu mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Simona, eu mai jucam carti cu Matei (numai dupa regulile lui :) ) si intotdeauna trebuia sa castige el, altfel incepea scandalul.

De cand face sah la gradi am avut surpriza ca, in cazul in care pierde, strange mana adversarului si il felicita...

Nu v-am povestit de la stomatolog (Ioana, te-am pomenit de bine toata seara ): Doctorita a inceput prin a-i prezenta cele doua ajutoare:Albinuta si Bondarel, care bazaie si o ajuta sa repare dintii copiilor, apoi i-a dat cadou o radiera in forma de dinte si o diploma:"Pacientul zilei", asa ca acasa mi-a declarat ca nu mai merge niciodata la alt medic, doar la d-na cu albinuta :)
Luni incepe tratamentul efectiv, Doamne ajuta sa fie la fel de cooperant...

Tot editez pentru ca am inceput sa scriu cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bravo, deci Matei a fost cuminte la dentist!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

sint pe fuga ca deobicei

azi voi intreba cit de mult trebuie sa ma bucur pt premiul luat..va multumesc pt aprecieri.

azi sta pina 3.30..tristete mare

Dana bine ai revenit..
Casa nu se mai termina...nu mai suportam!!!!
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CasutaDinPovesteaReala?authkey=Gv1sRgCKWLysr-8vGMdQ#slideshow/5447717954338837170
restul ma scuzati ca nu va adresez mesaje..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, ce suprafata utila are casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai, mai, Kim, ca mai e putin! Mie mi se pare ca la voi merge foarte repede...iti dai seama ca noi am inceput in oct 2006 si ne-am mutat abia in decembrie 2010?? Vad ca mai aveti putin si terminati acoperisul - si ca tot m-am uitat si pe schitele de inceput - ati schimbat forma ferestrei de la etaj, cea rotunjita...
Si felicitari pentru Luca premiantul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, arata foarte, foarte, foarte bine casuta
Ioana, eu fac fum cand o aud pe mandra ca vrea la pachet paine cu ou Mi-e mereu leneee
Roberta, pupam poetul cuminte
Noi mergem sapt cealalta la control, a revenit domnisoara noastra doctor stomatolog
Nici Giuli nu poate pierde

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Robi are 267 mp construiti si 180 utili plus 25 mp garajul.
Gabi da ..ne-am gindit sa nu mai mergem pe romanat ci pe ascutit. Ar fi trebuit facute la comanda si plus s-ar fi stricat de la atitea deschideri..deci cred ca asa vom proceda.

Mergi la inceput

am uitat Robi sa stii ca totul este frumos pina la acoperis..aici nimeni nu ne-a spus ce presupun capriorii, asteriala, vata, folia..se ridica pretul mult mai mult decit am estimat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

pai cum mai Olivia nu ti-am spus eu ca trebuie sa ii iei pe constructori la puricat mai rau ca la scoala?
ca partea proasta este ca toti isi imagineaza ca tu deja stii... pe mine asta ma enerveaza cel mai tare!

Acum ca ai batut asteriala trebuie sa pui folie deasupra altfel se va strica lemnul de la ploaie asta e OBLIGATORIE altfel ai aruncat pe geam banii de lemne.
vata pe interior poti sa o lasi deocamdata, se poate pune si mai tarziu. tabla de asemenea poate sa mai astepte (sau tigla ce alegi tu).
daca vrei sa tencuiesti, cel mai bine e in aprilie -mai, daca e prea cald afara tencuiala crapa.
daca vrei sa faci instalatiile interioare ingropate, trebuie sa le faci inainte de a tencui.
bafta multa si mai ales bafta la facut rost de bani.

Andries

Mergi la inceput