Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabitza , si eu m-am gandit ieri la mama mea mai mult decat in ultimul timp, imi lipseste ingrozitor...
Nu stiu daca e chiar locul potrivit pentru astfel de marturisiri, dar ma simt uneori atat de singura pe lume, asa ca vorbesc cu poza mamei si ma gandesc ce m-ar sfatui ea...

Daria, Giulia este o frumusete si eu cred ca asa este firea ei, probabil ca in sufletul ei te iubeste asa cum nu mai iubeste pe nimeni, intre voi eu cred ca exista o legatura speciala, fiind doar voi doua... de la mine

Offf... cand aud de zapada ma urc pe pereti, asa ne-a dat vremea asta peste cap planurile cu casa

Monica, ca tot intrebai, mi-e tare dor de bebelusul Matei, care radea cu toata inima si era cel mai cuminte bebelus, dar cand vad ce minte analitica are si cred ca e un copil inteligent si cu simtul umorului, parca mai trec cu vederea una, alta... adik azi m-am mai calmat

Ioana, sa stii ca (in sfarsit ) l-am programat pe Matei la dr. stomatolog recomandata de tine. Nu trece zi sa nu planga de durere de dinti si sper sa poata face ceva. Am mai fost cu el la 2 medici, unul a zis ca nu ii poate face nimic si sa asteptam pana la 8 ani, o doctorita i-a curatat un pic si sigilat o carie sa nu mai evolueze dar mai avem multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele are vreuna dintre voi cabina de dus cu hidromasaj si sauna ?
mi s-a pus piticul ...si pana imi trece (ca este cam scumputza) vreau sa ma documentez de la cineva care a testat asa ceva ?

si mie mi-e dor rau de mami a mea si de bunica mea ...de aceea il sun pe tata zilnic si chiar daca vorbim numai prostii si ne mai si ciondanim ..ma bucur mult ca-l aud !!!

ma duc sa pun de mucenici !
sunt pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Off topic...
Parintii mei au venit in weekend...cand vin pe la noi simt ca am 4 copii, mama se uita neajutorata ca nu gaseste nimic prin casa, nu stie cu ce sa le imbrace, ce sa le pregateasca de mancare, unde sa puna lucrurile la locul lor, cu fetele decat se joaca.
Eu cu John gatim, spalam vase, punem masa, strangem masa, spalam fete, culcam fete...ne indoaie de spate cate o vizita din asta (pe langa faptul ca fetele se rasfatza la maxim de imi vine sa ii iau pe toti 4 la bataie). Le-am zis sa vina pe la noi in timpul saptamanii, ca in weekend sa putem sa ne odihnim si noi
Apoi m-am gandit la voi .
Ce norocosi suntem ca ii avem pe langa noi, ca fetele se pot bucura de ei...Sa ii tina Dumnezeu sanatosi.
Scuze ca m-am intins.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

de ce off topic ..pai eu sunt atunci pe langa rau ...dar zau ca discut cu voi despre ce ma doare ..ca nu prea am cu cine altcineva ...

Monica , excat in aceeasi situatie voi fi eu de Pasti ...cu parintii si socrii ...voi munci de mi se va face rau ...ca ele sunt niste doamne ...dar bine ca sunt !!! mai rau ar fi sa nu fie nimeni ...mai ales la sarbatori ...

Mergi la inceput

Problema asta am avut-o permanent cat am stat in apartamentul nostru, eu muncesc de luni pana vineri la serviciu, sambata muncesc de rup acasa iar in fiecare duminica (singura zi in care e si Petro acasa) se infiinta socrela, eventual de sambata seara si ma scotea din minti expresia ei:"Pai eu vin la voi sa ma relaxez..." si asta insemna ca nici nu isi spala ceasca de cafea iar eu...pune masa, strange masa, fa conversatie, explica-i de ce albul este alb si nu negru, de ce baiatul ei fumeaza, ce vanzare a avut la magazin, de ce tuseste Petro, de ce nu ii mai pun lui Matei o pereche de pantaloni, de ce e cerul albastru si....
Eu am ajuns intr-un punct in care o accept cu bune si rele, m-a si ajutat la nevoie, dar de de duminica???

Pe mama mea am vazut-o mult prea rar in ultimii ei 2 ani de viata... eu mereu ocupata, ea straduind-se sa nu ne deranjeze...duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, ! Si eu m-am gindit mult la tine, ma intrebam ce mai faci ! Noi te asteptam aici, cind poti si doresti sa vorbim !
Si pentru toate fetele ! Mie imi lipseste mult bunica mea, ea ne-a crescut pe toti cei trei copiii, stia multe si as fi avut o gramada de invatat de la ea ! Pacat ca nu am stiut sa ma bucur de prezenta ei atunci cind traia, dar in copilarie si adolescenta imi era gindul altundeva ... probabil ca ma gindeam ca va trai o vesnicie (asa s-a intimplat si cu tatal meu ).
Si de ce off topic ? Doar aici vorbim si ne spunem despre toate cele !
Ca ma intrebati de gizmo, parca e mai bine, ce sa zic ? Azi noapte iar avea temperatura, s-a foit de m-a capiat, nush cit a dormit, nici de mincat nu mai vrea, se plingea ca il doare gitul tare, m-am uitat si cred ca avea bube dalea si in gura ! Azi dimi mi-a spus ca nu mai are probleme cu gitul, doar ca l-au apucat si nu bause decit niste apa !? Se vede pe fata lui ca nu e ok, dar macar e mai vioi, putin !
Abia astept sa treaca toate astea, ca tare greu e !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice, imi aduc aminte ca si nepotelele mele aveau bube peste tot, inclusiv in gura si in zonele intime... Baietelul unei colege a avut anul trecut varicela si ii tinea cuculetzul plin de bube in ceai de echinaceea...
sa treaca repede si fara semne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dap, Robi, doar ca la fund ! Pe cuc din fericire nu a facut ! re neaparat sa fac neshte poze, sa imi ramina amintire ! Io bag zeama de taritze ... pupici pentru Matei si bafta la dintzolog !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, pumnii stransi la dintarosh pentru Matei
Alice, pupici multi lui Gizmo sa treaca bubele suparatoare

Io uitai ieri sa va zic: nascuse colega la orele 13,00 un bebeloi de 3,800 kg La fix 5 ani si o zi, al doilea fecior
In timp ce nastea, o asistenta i-a zis impinge, alta stai, ea a impins a zis acum ca mai bine alegea alta varianta, insa totul a fost ok, broderia s-a facut cu anestezie generala, ea fiind alergica la Xilina si acu 5 ani au uitat

Blue, eu am dush d`ala de costase mult tare acu` 4 ani, insa inafara de radio nu folosim nimik A, ce cautasem io: sa aiba cada inalta sa imbaiez fata.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu ma bucur mai mult cand vine soacra decat cand vine mama...
Mama nu asculta de comenzi, daca eu spun una ea musai tre' sa spuna doua!! N-am voie sa spun ca ma doare ceva ca pe ea o doare de doo ori mai tare! (probabil o doare, da' daca mamei nu pot sa ii zic ce ma doare apai cui sa-i mai spun?!) Daca ma enervez imi zice sa ma duc la doctor sa-mi dea calmante pentru ca am probleme E o figura!
Cu mama soacra in schimb ma inteleg super bine! Sa-mi traiasca amandoua!

Flori si fetite cu fustite de ziua mamei!
http://family.webshots.com/photo/2671327060101722968skrpvh

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput